שהוא הגיוני לעצמו? <א י ל ה בהיגיון משל עצמה>
P Pigulim New member 31/8/07 #26 באמת? יכול להיות. אני שמעתי שאומרים שגארי אקשטיין מחכה לו בבית שאן, אבל אולי גם.
א א י ל ה New member 31/8/07 #27 בית שאן זה איפה שאין חשמל ואין אפילו מים? <למישו יש תטלפון של מקורות?>
P Pigulim New member 31/8/07 #28 נניח ואין 'ך שמל, ואין 'ך אפילו מים - אתה אמור להתקשר לכושילאימאש'ך?
ס סרטן אדם New member 31/8/07 #34 אין כאן אוכל, ואין כאן מים אבל יש כאן הר! הר זה לא שום דבר! <הסרטן ממשיך לקמבק בעוז, ותוהה מה יוליד ההר עכשיו>
אין כאן אוכל, ואין כאן מים אבל יש כאן הר! הר זה לא שום דבר! <הסרטן ממשיך לקמבק בעוז, ותוהה מה יוליד ההר עכשיו>
י יעלילה2 New member 31/8/07 #38 למה את לא מבינה? זה ממש פל קל להבין (יעלילה מעלה נשכחות (וקלישאות) מקברן)
י יעלילה2 New member 31/8/07 #16 לפעמים גם מספיק להיות יעלילה (יעלילה מברכת בגדול את שובו של הסרטן ומזכירה שוב שהגודל לא קובע)) (כן, לפעמים אני מצליחה להצחיק את עצמי, בלי הגיון)
לפעמים גם מספיק להיות יעלילה (יעלילה מברכת בגדול את שובו של הסרטן ומזכירה שוב שהגודל לא קובע)) (כן, לפעמים אני מצליחה להצחיק את עצמי, בלי הגיון)
ל לאסי מנגו New member 31/8/07 #32 חאלס הפורום הזה מלא שיכורים שנרדמים עם הראש על המסך ומובנים רק לעצמם . תוחזר מרים 02 !
ס סרטן אדם New member 31/8/07 #35 יופי, יש לי בשבילה מספר וועדות מקצועי. הוא לוקח הרבה כסף, אבל אחרי זה אין וועדות יותר. ועם תוספת קטנה הוא גם יעשה לה פאן.
יופי, יש לי בשבילה מספר וועדות מקצועי. הוא לוקח הרבה כסף, אבל אחרי זה אין וועדות יותר. ועם תוספת קטנה הוא גם יעשה לה פאן.