איך התבאסתי יום שישי

איך התבאסתי יום שישי

הלכתי להסתפר בסגנון חדש, צבע חדש, כמעט בחורה חדשה. אני מגיעה הביתה עם חיוך גדול, הוא מסתכל עלי ו... כלום ! אני מרגישה איך הדם עולה לי לראש ומכריחה את עצמי לספור עד 10. עד 100 עד... בינתיים אני מסתכלת עליו במבט של "כדאי לך להבין ולהגיב בהתאם". והוא? כלום ! אני לא מתאפקת ואומרת בשיניים חשוקות "לא שמת לב שמשהו בי השתנה?" והוא? "כן". לא להתפוצץ?

רוני471

New member
הורג אותי הגברים האלה פשוט עיוורים

אבל הם לא אשמים זה אחד הגנים הדפוקים שלהם, אני בטוחה שאת ניראת יפיפה, רוני

אניטהא

New member
עיוורון מולד

זה מה שזה. לפעמים אני חושבת שיש למר בעל מזל שאני אוהבת אותו כי לפעמים יכולתי להרוג אותו על התגובות או יותר נכון חוסר תגובות ואת אותן תלונות אני שומעת מחברות. תהני לך מהמראה החדש ותשלימי עם פגם גנטי נוסף אצל המין הזה..

זה לא רק הגברים (משהו מצחיק)

לפני כמה זמן בעלי הלך שנה שלמה עם זקן יום אחד אני באה הבייתה ולא שמה לב למחרת - עדיין לא שמה לב ביום השלישי הוא אומר לי "את לא רואה משהו שונה בי?" ואני אומרת "כן אבל אני לא יודעת מה, משהו בפנים השתנה". מסתבר שלקח לי שלושה ימים לשים לב שהוא הוריד את הזקן. ומה אתן אומרות על זה?

נראה לי שבגלגול הקודם היית גבר ../images/Emo8.gif

בהתחלה ספורט ועכשיו זה... אני בדיוק ההפך שמה לב לכל פרט קטן.

יש לי באמת בעיה עם זה (ברצינות)

גדלתי בבית עם שני אחים גדולים תמיד לבשתי בגדי בנים שיחקתי משחקי בנים אף פעם לא היו לי בובות וגם לא שיחקתי בכאלה ג'ולות, סטנגה, הקפות, כדורגל - אלה היו המשחקים שלי גם היום, אני אישה שלא מתאפרת, רק בשנים האחרונות התחלתי לגדל ציפורניים, הולכת עם קוקו משוך לאחור ולא מתגנדרת בכלל. על חצאיות או עקבים אין כלל על מה לדבר. וכנראה שזה השפיע עליי. לא יודעת אם זה טוב או רע אבל יש בי הרבה מההתנהגות וההרגלים של הגברים. אני לא יודעת אם זה ניתן לשינוי אני יכולה לשבת בחברה ולצחוק על דברים גסים וגם ההומור שלי הוא מאוד מתאים לקבוצה גברית מאשר נשית אני מודעת לבעיה אבל לא כל כך יכולה לשנות בגיל 35 אחרת אראה צבועה לא נכון? באדי

וזה מה שהוא רצה להגיד לך

שלא משנה מה תעשי, את יפה בכל מצב, לכן לא צריך להתייחס לכל תספורת וצבע באופן ספיציפי

maybesure

New member
ציפיות לכריות

תתחדשי על התספורת! הצבע מחמיא לך, ואת פשוט מדהימה! (אין כמו לסמוך על חברות בעניין הזה) שבוע טוב מלא אהבה מייבי.

bimbom

New member
לא מותק - אל תתפוצצי

תשמעי.. הלכת להיסתפר, לעשות צבע חדש וכו' עשית את זה קודם כל בשביל עצמך את מרוצה מזה... הוא יודע... עכשיו נשארת השאלה: 1. נגיד שהוא לא מת על זה. לבאס אותך??? יש לו סיבה טובה להתעלם רוצה להבין אותו?? תדברי איתו !!! ולא על התסרוקת שלך (טיפשה אחת!!!)

זה לא רק הוא...זה כולם

למרות שלשלי יש טביעת עין קצת יותר חדה אך הוא לא מבחין. למשל...אני אומרת לו..עשיתי גבות..איך? הוא עונה לי "אותו דבר כמו מקודם". אז לתספורת האחרונה הוא שם לב כי היה מדובר בשינוי חד וגם לפסים אך לרוב הדברים הוא לא שם לב. וגברים אחרים...ה בכלל עווארים.. אין על מה להתעצבן

s h i r k u s h

New member
חבל להתעצבן... ../images/Emo24.gif

זה קורה כמעט תמיד, ולא רק לגברים, גם אנחנו לא תמיד שמות לב לדברים שהשתנו. ו... תתחדשי על הצבע והתספורת

Miss פטל

New member
../images/Emo6.gif הגברים האלו..

אבל כשאמרת לו ששינית תספורת הוא לפחות החמיא לך??
וזה כל כך מצחיק שהם לא רואים דברים מסויימים..אבל לפעמים זה דווקא יכול להיות גם טוב

maybesure

New member
הבאג הגברי

הסתפרתי היום אפילו אמרתי לו, אבל בטח עד שיבוא הביתה ישכח, נראה מתי ייזכר.. דיווחים בהמשך הערב.

maybesure

New member
הדיווח:

אז הוא בא הביתה, בדיוק סיימתי לסייע לבן לסיים את שעורי הבית, נסענו לקנות מתנת יומהולדת לחברה שלו מהעבודה, אכלנו בחוץ, חזרנו הביתה, עברנו דרך אמא שלי להביא לה ספרי קריאה, ואז רק אז..........כשהבן ירד מהאוטו לתת לאמא שלי את הספרים, פתאום האיש שלי אומר לי בתוך החושך של המכונית: וואלה! הסתפרת!, יפה לך! כאילו שעתיים שהסתובבנו במקומות מוארים, ישבנו לאכול ונאדה..! רק באוטו הוא כנראה נזכר שמתישהו בבוקר אמרתי לו בטלפון שאני במספרה.. נו מה כבר אפשר לצפות? כולנו באותה הסירה בנות. והפעם אני מרשה לעצמי להגיד: <<כל הגברים אותו הדבר>> אבל הכל בחיוך וטוב לב.

למעלה