איך השיעור ראשון ?

ReL17

New member
איך השיעור ראשון ?

עברתי תיאוריה ראשונה אתמול (היה מה זה קל) , וביום שלישי מה1 לחודש אני מתחיל ללמוד נהיגה , שיעור ראשון ביום שלישי . איך זה בשיעור ראשון ? אני ישר נוהג או שהוא קודם יסביר לי ? אני די לחוץ מזה

אין לך מה להיות לחוץ...

שיעור ראשון בפרט ושיעורים ראשונים בכלל זה אמור להיות רק כיף ת'כלס כי למורה אין מה יותר מדי מה לצפות ממך (הוא עוד לא מכיר אותך..). בשיעור הראשון שלי המורה שלי לקח אותי לשכונה חדשה לייד השכונה שלי (בגלל שזה מקום די ריק..) הסביר לי 20 דקות מה זה כל כפתור ברכב ואז על כמה חשוב הקלאטץ'.. אחרי זה הוא הסביר לי איך מעבירים הילוכים ואז הוא פשוט אמר לי- "למה אתה מחכה? סע.." ואז נסעתי איזה 3 שכונות תוך כדי הוא אמר לי מתי להאיט מתי להעביר הילוך ואז חזרתי הביתה (אה המורה שלי אוהב להלחיץ אנשים בשיעור הראשון- תהיה מוכן למורה שלך..)(לקראת הסוף הוא פשוט אמר לי טוב תעצור פה בצד (איזה חנייה קטנה) והוא אמר לי תזכור קלאטץ' וברקס, ואיכשהו לא יצא לי אז הוא פשוט לא עשה כלום וכמעט נכנסנו באיזה עץ ואני קפאתי על מקומי ומחכה להתנגשות ובשנייה האחרונה המורה שלי עצר והתחיל לצחוק עלי..) נשמע כיף, לא?

samata

New member
קודם כל

תזכור להינות מהשיעורים :) זאת אחת התקופות היותר טובות של גיל 17 [= המורה שלי פעל בדומה למורה של "איש העוגה"...15 דקות בערך של הסבר על הרכב, על ההילוכים, על הקלאץ', איך הקלא'ץ פועל (יש לו דגם קטן של קלאץ' ושל תיבת ההילוכים..זה בהחטל עוזר להבנה על יבש של זה)...אחרי ההסברים נסענו איזה 20 דקות בשכונה חדשה...עבודה על הילוך ראשון/שני ועל ההיגוי...ואז נסעתי לבית.

Daemonlior

New member
כנ"ל אצלי.. אחחח נוסטלגיה!

חחח איך בא לי לחזור לשיעור הראשון.. בכלל, לא הייתי מתנגד לעוד 5-6 שיעורים סתם בסבבה, היה כיף =)

למעלה