איך הרקע הזה? :) אני הכנתייי מה אתם אומרים? נראה לי שהיום אני אכין עוד אחד..תמונות אחרות לגמרי :]
M MorchG New member 6/8/06 #1 איך הרקע הזה? אני הכנתייי מה אתם אומרים? נראה לי שהיום אני אכין עוד אחד..תמונות אחרות לגמרי :]
ג גיא לידר New member 6/8/06 #2 נחמד ../images/Emo9.gif אבל את צריכה להוריד את החצי פנים מצד ימין. זה נראה לא קשור כזה
M MorchG New member 6/8/06 #7 כן שמתי לב שזה קצת לא קשור :/ תודה בכל מקרה.. עשיתי עוד אחד, ה ר ב ה יותר יפה לא? :]
M MorchG New member 7/8/06 #11 גיא - לדייק קצת יותר? אם אני אדייק קצת יותר אז לא ישאר עברי בתמונה אלא פס ורוד מהחולצה שלו. :/ תודה בכל מקרה. ואני משתמשת בגירסא מס' 7 של תוכנה שנקראת 'פוטושופ' :]
גיא - לדייק קצת יותר? אם אני אדייק קצת יותר אז לא ישאר עברי בתמונה אלא פס ורוד מהחולצה שלו. :/ תודה בכל מקרה. ואני משתמשת בגירסא מס' 7 של תוכנה שנקראת 'פוטושופ' :]
ג גיא לידר New member 6/8/06 #9 ../images/Emo45.gif יפה, אבל לא "בהרבה" מהקודם. ממש אהתבי את השילוב תמונות בצד שמאל :} ואת העריכה לתמונה בצד שמאל למטה. ד"א, פעם הבאה, כשאת חותכת תמונה [כמו בתמונה של עברי עם החולצה הורודה]... תדייקי קצת יותר :] חח אבל זה הקטנות. בסה"כ זה ממש יפה
../images/Emo45.gif יפה, אבל לא "בהרבה" מהקודם. ממש אהתבי את השילוב תמונות בצד שמאל :} ואת העריכה לתמונה בצד שמאל למטה. ד"א, פעם הבאה, כשאת חותכת תמונה [כמו בתמונה של עברי עם החולצה הורודה]... תדייקי קצת יותר :] חח אבל זה הקטנות. בסה"כ זה ממש יפה