איך הרגשתם

bana

New member
איך הרגשתם

כאשר מקום העבודה שפניתם אליה בתור עבודה מועדפת דחו אתכם?

אדומה20

New member
נורא.. ../images/Emo10.gif

אני רק רוצה להגיד לכם.. שלכמעט כל דבר צריך פה ניסיון ואיזה תואר קטן.. בלי זה אין לכם מה לחפש.. ולאוו דווקא לעבודה המועדפת. ד"א יש פה מישהו שעובד בשירות לקוחות באיזור המרכז?

o d e l y

New member
זה נכון....

מבקשים ניסיון בכל מקום עבודה הכי מסכן בעולם.... כולה חיילים משוחררים... כמה כבר ניסיון יכול להיות לנו? חברה שלי עובדת כנציגת שירות לקוחות באשדוד,היכן שאנחנו גרות.... יש מלא עבודה בשירות לקוחות במרכז וגם לי הציעו אבל מסרבים לשלם לי נסיעות אז מה זה שווה שכל המשכורת נגמרת רק על הגעה לעבודה וחזרה ממנה???

PooKiPsiT

New member
חברה שלי בדקה עבודה של קיפול

בגדים בחנות בגדים - שאלו איזה נסיון יש לה... סיפור אמיתי ועצוב למדי..

o d e l y

New member
איפה לא שאלתי...

במקומות הכי עלובים שיש... עבודה שכל אחד יכול לעשות.... מבקשים ניסיון...פשוט טיפשות..

TheWhiteTigris

New member
הבעיה איתכם

שאתם לא מחפשים במקומות הנכונים. אני לדוגמא התייאשתי מהמרכז ומזה שאין עבודות. ידידה שלי גם לא הייתה מזה שהיא עובדת רק שלושה ימים ומשרה חלקית. אבל מה? למרות כל מיני תוכניות, בסוף היא לא רצתה לרדת איתי לאילת. אני ירדתי לבד לעיר שאני לא מכיר בכלל רחוק מכולם, כדי לעבוד. בלי להתפנק עם שכר (נטו) גרוע, ובלי להתבכיין.

TheWhiteTigris

New member
ובכן...

כשחיפשתי במרכז, חיפשתי חודש וחצי לא מצאתי כלום. באילת, הלכתי ל"מרכז הגיוס" (של ישרוטל, ליד הרויאל גארדן), ובאותו יום כבר יצאתי עם עבודה ביד. מה זה באותו יום, כבר בצהריים. ושוב - השכר לא משהו, ואחרי כל הקיזוזים (כלומר, הנטו) גם באמת גרוע, אבל לפחות זה משהו לעומת ה"כלום" של המרכז.

o d e l y

New member
אז ככה...

עזבי שדחו...אליי הבטיחו לחזור עם תשובה תוך יום יומיים...ומאז(זה היה לפני חודש) כלום! לא נורא,בינתיים מצאתי עבודה אחרת.... בהצלחה!

marysia

New member
אין מה לעשות זה המצב ...

נופלים קמים וממשיכים הלאה המצב כרגע בארץ הוא מעגל סגור של מחוסרי ניסיון עבודה ודרישת מעסיקים לנסיון. הרבה סובלנות וכח רצון יעזרו כרגע,הכי חשוב לא להתייאש.

לא להתייאש? אני כבר אחרי 7 חודשים

משוחררת והתחלתי לחפש כמה שבועות אחרי השחרור שלי עבודה!ואין כלום וכמו שאמרתי אני משוחררת 7 חודשים(כמעט 8) ואין שום דבר. אז איך אפשר שלא להתייאש אחרי כמה ראיונות,אחרי שליחת מיליון פקסים לפחות ושלא עונים לך בהם?

marysia

New member
יכול להיות שיש...

בעיה בקורות חיים יכול להיות שווה לראות לשנות בהם משהו? או שאולי המשרות שאת שולחת אליהם הם לא לפי היכולות שלך? יכול להיות שיש משהו שצריך לשנות שגישה בראיונות? או שיש משרות שאת מסרבת אליהם בגלל שהדרישות שלך גבוהות מדי או הציפיות שלך גבוהות? ואיפה את גרה?

אז ככה...

הקורות חיים שלי בסדר,כשעבדתי בבחירות אז בערבים עבדנו במשרד כוח אדם,וניגשתי לרכזת כוח אדם מאוד נחמדה שהייתה שם והראתי לה את הקורות חיים שלי והיא אמרה שהם בסדר גמור ולא צריך לשנות כלום,(כמובן שאני כן צריכה לשנות,שעבדתי בבחירות במשך זמן מה) אני שולחת קורות חיים לפי היכולות שלי,רוב העבודות שאני רוצה הם עבודות פקידותיות כי אני מאוד אוהבת את החלק של ההקלדות והמחשב. גישה בראיונות? אמ..לא חשבתי על זה אולי את צודקת ננסה פעם הבאה שיהיה איזה ראיון (אם יהיה בכלל) ואני לא מסרבת לשום דבר כי אף אחד לא מציע לי כלום. אני גרה בראשל"צ.

marysia

New member
יפה ראשון לציון גם אני!

טוב את לא צריכה לכתוב שעבדת בבחירות כי זה לא מעניין אף אחד! תהיי בטוחה! הראת עוד למישהו את קורות חיים? כי דעה אחת זה לא מספיק? אני כתבתי קורות חיים להרבה חברים שלי לקח זמן עד שעליתי על כל מנה פרטים שרושמים כך או אחרת שביגללם אפילו לא חוזרים. היית בראשון בכל כוחות אדם? וגם בתל אביב? הם חוזרים אבל זה לוקח 3-4 חודשים. אין מה לעשות ככה הם עובדים. את צריכה לא רק עבודה פקידותית אלה גם שירות לקוחות מכירות וכו'. ניסית חנויות בראשון שהם לא דורשים ניסיון? מה עם מלצרות?

תיראי,אם אני כותבת שעבדתי בבחירות

זה נותן לי עוד ניסיון..כי זה היה טלפונים,ואם אני פונה לטלמרקטינג אז זה הם רואים שיש לי פחות או יותר ניסיון בטלמרקטינג. והראתי את זה רק לרכזת כוח אדם וכמובן לאמא שלי וזהו...לא מספיק?
3-4 חודשים? אני רשומה כמעט בכל חברות כוח אדם בראשון (טוב,או שלא,רק ב-3-4 חברות.) ואף אחד מהם עוד לא פנה אליי מלצרות זה לא בשבילי וחנויות בגדים גם לא..

marysia

New member
תראי...

יש לי קצת ניסיון אבל רצוי לא לרשום עבודה בבחירות זה לא יעזור זה יכול לגרוע. לגבי קורות חיים רצוי לראות לעוד כמה אנשים... לגבי כוחות אדם רצוי שתעשי סיבוב ותירשמי לכל כוח אדם אפשרי בראשון ותל אביב. גם אם זה אותה חברה הסניפים לא קשורים... למה מלצרות ומכירות לא בשבילך?

קודם כל תודה לכם../images/Emo24.gif דבר שני

היום שלחתי לרכזת כוח אדם שבמקרה "ניתקלתי" בה במהלך הבחירות בטלפון שלחתי לה את הקורות חיים שלי כי היא אמרה לי שיש להם כנראה עבודות לצעירים אז אני מקווה שייצא משהו. וחברה שלי התחילה לעבוד ב"בזק" אז שאלתי אותה אם צריכים עובדים היא אמרה לי שכנראה שכן אז שלחתי לה גם את הקורות חים שלי ויום ראשון היא תביא להם את זה,אני מקווה שייצא משהו מזה גם. מלצרות לא בשבילי לא יודעת..זה לא אני. ומכירות אין לי את כוח השכנוע בשביל לעבוד בזה.

bana

New member
שלחתי

פקס ואחרי כמה ימים קיבלתי מכתב בדואר. זה בעצם היה מכתב הדחייה שלהם! הם אפילו לא קבעו איתי ראיון. כלום! ישר דחו אותי!!

marysia

New member
לא נורא! כנראה שהם הבינו

מקורות החחיים שלך שאתה לא ממש מה שהם מחפשים. כל לראות את כאשר זה ממש לא זה. אני רק מקווה אין לך בקורות חיים כל מנה הערות כמו תזמינו אותי לראיון ואני יוכיח או משהוא בסגון .. והקורות חיים שלך הם לא כמו אוטוביאוגרפיה מפורטים על יתר על המידה.

למעלה