איך הרגשתם....

איך הרגשתם....

בפעם הראשונה שהייתם עם מישהו אחר אחרי הגירושים? לאו דווקא סקס- דייט ראשון, רגשות ראשונים... מה היו התחושות שלכם לגבי האקס/ית באותה סיטואציה? מה היו התחושות שלכם לגבי עצמיכם?

cheshire9

New member
רק עכשיו

אני בעצם מבין שכל התקופה אחרי הגירושין הייתי ממש בסרט ולא היה שום סיכוי לכל מה שהיה בתקופה ההיא ...... אבל בהחלט היה חדש ומרגש. בכל זאת - 17 שנה . לא יכול לומר בוודאות שהיום אני כן סגור ב 100% על עצמי. אבל הרבה יותר בכיוון. ונותן לדברים לקחת את הכיוון שלהם . בלי להילחץ.

אופק 3

New member
הרגשה נעימה של חופש

בדייט הראשון הייתי בעננים, סתם הייתי שמח ומאושר, למרות שלא הייתי במעורבות רגשית, לגבי האקסית, היו כל מני מחשבות, לגבי עצמי ידעתי שזה לא זה , אבל הרשתי לעצמי להינות מהדברים,

דייט ראשון ../images/Emo5.gif

בכיתי לכם פה. משעמם. מדכא. רציתי הביתההההההההה ואף חברה לא התקשרה להציל אותי
אבל בלי הדייט הראשון לא היה השני. ולא השלישי... התחושות לגבי האקס? הוא מקסים. כמה כיף שדחף אותי לפרידה שלנו. אודה לו על זה שאר חיי
.

S T A R 1 1

New member
הדייט הראשון... היה נחמד אבל לא זה בכללל

הבחור מהדייט הראשון לאחר בפרידה נשאר ידיד טוב שלי ולא יותר מזה..... הסקס בפעם הראשונה אחי הפרידה: אני יכולה לומר שהייתי כ"כ ננבוכה שלא הפסקתי לצחוק.... מזלי שהפרטנר שהיה איתי היה מקסים !!! אבל בכל ההתחלות הראשונות האלו לקח לי המון זמן להגיע אליהן, והיה קצת קשה ומשונה... אבל זהו אני מאחרי זה... יכולה רק לומר שלהתאהב ממש יוד לא ייצא לי. וזה כנראה מהפחד של לא להפגע שוב....

tunalover

New member
מהפחד של לא להפגע שוב.... S T A R 1 1

אני מאחלת לך להתאהב שוב כאילו אף פעם לא נפגעת מהאהבה. אני החלטתי שלמען עצמי כך אני אנהג, ללא השלכת קשרי הקודמים על קשר עתידי. זה אמנם דורש קצת הקרבה אבל שווה. שווה לנסות. קצת עבודה פסיכולוגית על עצמך וצאי לדרך.

S T A R 1 1

New member
חן חן תודה

אני גם מאחלת לעצמי להתאהב... אבל את יודעת ... היום הראש מתחיל לפעול לפני הלב... אבל אני עובדת על זה. תודה

רק שיר

New member
תחושה מאד ראשונית

זרה, שונה וכל מה שחדש הוא לרוב טוב בעיקר לא אובייקטיבים בהתחלה, אך זה הטבע

Bubble Girl 27

New member
אהה ריגוש של סקרנות

התחלה של משהו חדש, פרפרזהההההההההה מהדייט הזה המשכנו להיות כמעט שנה ביחד... פאק עליו!

במקרה שלי ....

הוא היה אחלה גבר, עשה לי סיפתח מדהים !!!!!!!!! אני מוסרת לו תודה רבה רבה.....

אצלי זה מסובך

ולא מגלה למה
רק אומר שההורמונים של הפגישה הראשונה כבר התערבבו טוב טוב בדם ויצרו רצון. בפגישה הראשונה לא חשבתי על כלום - בדרך הביתה חשבתי רק על עצמי במין תחושה של 'מגיע לי' :)

tunalover

New member
הדייט הראשון שלי אחרי הפרידה היה ככה-ככה

הרגשתי כבר מוכנה להתחיל מחדש כך שלא היו לי שום תחושות אי נוחות. היו לי שלושה-ארבעה דייטים מהם שניים-שלושה חסרי טעם והבנתי שזה ממש לא ילך. זמן קצר אחרי כן הכרתי 'אותו' ואיתו אני גם היום - מאוהבת בטירוף

רומנteaת

New member
הפעם הראשונה שלי

לא היתה אחרי הגירושים. היא היתה בתקופה שכבר היינו פרודים כמה חודשים אבל עוד לא גרושים רשמית, ומבחינה רגשית הייתי פרודה כבר שנתיים פלוס... אז אין ספק שהייתי יותר ממוכנה, וקיבלתי את זה בשמחה ובכיף. המחשבה היחידה שלי לגבי האקס בסיטואציה הזו היתה קצת חשש שזה יוודע לו והוא יעשה לי בעיות או עיכובים בגלל זה, אבל למזלי זה שיצאתי איתו באותה תקופה היה חמוד אמיתי (אבל למה, למה הוא היה חייב להתקשר אליי אתמול באמצע הלילה??) והסכים להתגנב ולשמור על דיסקרטיות בשבילי... זו היתה חוויה אחרת לגמרי ממה שהכרתי עם האקס, והיא לימדה אותי המון על עצמי ועל אנשים ועל קשרים. בסופו של דבר נפרדנו כל אחד לדרכו, אבל אני אזכור אותו לנצח בתור הראשון שיצאתי איתו אחרי האקס, ובתור מי שהיה איתי בערב הראשון שלי כגרושה.

tunalover

New member
רומנteaת

אבל למה, למה הוא היה חייב להתקשר אליי אתמול.. מה הקטע? למה נגמר?

aviavram

New member
איך את הרגשת אם יורשה לי ?

כתבתי את זה כבר פעם למישהיא לא חכמה רק לשאול אם כבר גם להעניק משלך ובהנחה שהיתה פגישה כזו נכון? אתמול עבר לי מטוס מעל הראש ואמרתי לה ואללה אולי זאת מיצה

למעלה