איך הרגשתי?

Just לובלו

New member
איך הרגשתי?

כשכל הדם זרם בגופי ואיים להבעיר אותי, כשהרטיבות מנעה ממחשבותיי להיות הגיוניות. כשנכנסנו למעלית וכל מה שעבר לי בראש, היה איך אני מוצצת לך עד כדי חנק. כשניסינו למצוא שירותים פנויים והם כבר נסגרו. איך הרגשתי כשרגליי בקושי נשאו את עצמן בגלל תשוקה לא מחושבת. הדופק משחק עם עצמו - עושה תחרות לאן יגיע ולא יתפוצץ. והתפוצצתי, הו, כמה התפוצצתי שם על אצבעותייך שהרעידו אותי מבפנים. כ"כ בפנים. איך אתה לא מתכנן בכלל, יודע איך לגעת, באיזו עוצמה, מתי זה חזק, מתי לאט, מתי לעצור. ואיך על דלת המכון כושר בו אני מתאמנת, איך הרמת את החצאית שלי והחדרת אותו כ"כ חזק לתוכי. נעים ביחד על החלון מזכוכית. עיניים מתערפלות, הכל רועד וגופי נתון אלייך. "שונאת אותך" , לוחשת לך באוזן. "למה"? שואל בתמימות. בולעת את הזרע הטעים שלך ומלקקת מהפינות - "כי אתה כזה טוב. זה למה".

Just לובלו

New member
האדון שלי

בשעת ערב מוקדמת אני מחכה לו עם חצאית וחולצה צמודה. הוראותיו היו להגיע ללא תחתונים וחזיה, כשכל הכוס חלק. עומדת ומחכה. יכולה להרגיש איך הכוס שלי רטוב כ"כ. נכנסת למכוניתו והוא מתחיל לנסוע. "2 אצבעות בכוס, זונה!" הוא אומר בקול החלטי ומגרה. אני מרימה את החצאית וחושפת לפניו את הכוס החלק שלי. שתי אצבעותיי מחליקות במהירות לנקודה ודוחפת אותן עמוק יותר ויותר. הוא מאיץ בי - "תזייני את עצמך, חזק, יותר חזק!" אני מרגישה חום אדיר בירכיים, פרפרים מתעופפים בבטן. הוא ממשיך לנסוע, בדרך לשדה נטוש, עוברים מכוניות, אני מבחינה בנהג לידנו מביט בי מזיינת את עצמי וגונחת בהנאה. ממשיכה עד שהוא אומר לי להפסיק. המנוע דומם והוא מניע את מושב הנהג לאחור. "תפתחי את המכנס ותוציאי את הזין". מרגישה כמו ילדה קטנה, אחת שמגלה עולם. עיניי נוצצות ושוקעות במבט היפה שלו. מורידה מבטי לעבר הזין המושלם שלו. לא מכירה מילה שיכולה לתאר. כנראה שיש דבר כזה - שלמות! הכללים נאמרים בזמן שאני יונקת את הזין שלו, מלקקת במהירות ואז באיטיות מרטיטה. "את תבקשי רשות על כל דבר שתרצי. ברור?" "אני אחליט אם לזיין אותך, זה ברור?" לחלוטין שקועה בלמצוץ את הזין. מרטיבה אותו עם הלשון, מחליקה לביצים, שואבת אותן לתוכי ועושה לו ביד במקביל. מרגישה איך הזין פועם לי על הלשון. משחקת איתו בטיזינג. מכה חזקה על ישבני. אחת שמחמיצה פעימת לב. מתרוממת מהכאב ומיד מרגישה את כף ידו שוב, חזק יותר. "אל תפסיקי למצוץ. את רוצה להיענש??" "לא". מוצצת כאחוזת דיבוק. רואה רק את הזין שלו, מרגישה רק אותו, טועמת, מלקקת, נושמת. "צאי מהאוטו ערומה, לכי אחורה ותחכי לי עם ברכיים למטה." יוצאת ומרגישה איך האבנים דוקרות לי את כפות הרגליים. לא כואב, בדיוק להיפך. הוא מגיע והזין המושלם שלו ממשיך לעמוד חזק ויפה. גדול וחלק. פוערת את פי וכל ס"מ צולל לתוכי פנימה. "תסתובבי". מתרגשת. מתרגשת מהידיעה שתיכף ארגיש אותו בתוכי. מחכה, לא יכולה לחכות יותר. זרמי חרמנות טהורה מרטיבים אותי. הוא פותח את שפתי הכוס בעזרת אצבעותיו ומחדיר את הזין לתוכי. אנקה חזקה מגרוני, כמו חיה פצועה. לא זז. רוצה שארגיש כל ס"מ. אני מאבדת את שפיות דעתי כשהוא חודר עד הסוף ושם מפמפם חזק ומהר. עוד מכה על ישבני. "תהיי רק שלי? לא תשכבי עם אף אחד"? גומרת ועונה לו שכן. רק איתו, מתי שיגיד, מתי שירצה. "הכוס הזה שלי? אני ברור?" גונחת ומתקשה לבטא את ה"כן" הזועק מתוכי. אני מתכופפת למטה כשידיי מחזיקות בחול וראשי כפוף בין הברכיים. רק הזין שלו שבתוכי, רק הדבר המדהים הזה מתרחש. הוא יוצא ממני ומורה לי להסתובב. רגליי רועדות בטירוף ואני מסתובבת אל הזין. מוצצת אותו ולא מפסיקה. שוב חדירה חזקה, מדהימה שמחלישה ומחזקת כאחת. גומרת בפעם השלישית. אצבעותיו שמשכו את פיטמותיי, גרמו לי לגמור בפעם הרביעית. מרגישה איך הפיטמות נמתחות ולא חוזרות למקומן אותו הדבר - הן מלאות בעקצוצים ובחשמל. "תפתחי פה, זונה!" פה פתוח, לשון בחוץ וטיפות הזרע שלו, אותן טיפות לא נגמרות, מושפרצות לי על הפנים, הלשון. מתמרחת עם הנוזל הלבן שאני כ"כ אוהבת בציצים, מסביב לפיטמות הורודות, על האף והעיניים. רוצה שיראה כמה שאני נהנית מזה. "תודה, אדוני", אמרתי כשקמתי חזרה, לובשת את בגדיי. + -+

מדהייים../images/Emo178.gif../images/Emo190.gif

את הורגת אותי...חייבת להרים כוס.......לחיים

בייסיק 1

New member
איך הרגשתי(2?)

כשהגעתי למכון הכושר ודימיינתי את לובלו על חלון הזכוכית ואז כשנכנסים היא רוקדת לה בשורה הראשונה מזיזה אגן עם יד ורגל נגדית נולדה לרקוד
ושוב חושבת איך היא מעיזה..... להגשים כל דבר!!!!! בייסיק 1 - מהרהורי היום

למעלה