איך הפאג´רו ספורט?

איך הפאג´רו ספורט?

יש לדוד שלי פאג´רו ספורט והוא מפחד להיכנס לשטח הוא ניכנס כמה פעמים אבל רציתי יחאנו להגיד שהוא ניכנס הוא קורע תאוטו אבל שאני מיתקשר אליו למשל ימי שישי ושואל:"אתה ניכנס לדיונות"? - אז הוא עונה: "אני לא רוצה להרוס תאוטו" האוטו יש לו גלגלים טובים הכי רחבים שיש לכבישטח רציתי לדעת עם הדאגה של דודי נכונה בכבוד רב: אור

teen17

New member
לא כל כך הבנתי את ההודעה

אם תוכלי לכתוב מחדש את ההודעה בצורה מובנת יותר אוכל לענות לך.

urizv

New member
הדוד

הדוד צודק. אבל בשביל מה יש רכב שטח אם לא להכנס לשטח? אם הוא פוחד להרוס את האוטו בשטח שיקנה סוברו ויסע על הכביש. חוץ מזה עט לא משתוללים לא כל כך הורסים.

-רוני-

New member
לדעתי הוא לא צודק, אז בשביל

מה הוא קנה ג´יפ, אני מאמין שאחרי טיול שטח אחד או שניים החידק יתפוס אותו,

-רוני-

New member
פאג´רו ספורט רכב מעולה

ואפשר להבין את הדוד שלך זהוא רכב יקר ואים הדוד שלך לא חולה שטח אז חבל לו להכניס את הרכב לשטח, בכל מיקרה שהוא ניכנס לדיונות הוא חייב להוריד אוויר מהגלגלים

מעולה?!?

עדיף שלא יכנס בכלל לדיונות!! המנוע שלו מאוד חלש..ללא טורבו דיזל מה גם המנוע מאוד מיושן כוחות הבטחון קנו אותו בזמנו והם מאוד לא מרוצים ממנו!!

-רוני-

New member
חיובי בדיוק יעקב היתקשר אלי

מתכננים משהוא לשבת, ומשהוא גדול כמה ימים בפסח כפי הניראה לאזור מיצפה רמון אתה מוזמן

תעשה לי טובה.....

לאבא שלי יש פג´ארו ספורט והאוטו פשוט חיה הקיצר תעשה טובה וסתום תפה אם אתה לא מבין סליחה רוני אל החוצפה אבל אין ברירה...... תודה אור

-רוני-

New member
אשדודי אפילו אם משהוא רשם

משהוא שלא ניראה לך שמור על היד ואל תכתוב משהוא שתצטער עליו מאוחר יותר רוני

דרך הגב....../images/Emo107.gif

אני אומר לך תקשיב לי לאבא שלי יש אוטו כמו שלדוד שלך הדוד שלך לא בסדר הג´פ קצת עדין אבל עם גלגלים טובים כל מיכשול הוא יעבור הדוד שלך בהחלט לא בסדר צריך גם ליבדוק אם דודך עסוק בהצלחה אור נ.ב סמתה לב שיש לנו אותו שם?!?!?

למעלה