איך העסקים בנדיטו?

tvguy

New member
איך העסקים בנדיטו?

זה רק אני או שהיא לא ממש מתאימה לקו שפלאפון התחילה במיתוג מחדש שלהם נכון ששולץ מייצג בדיוק את הערס פרח צפוני מתוחכם ולכן הוא יכול לעבור טוב כי מכירים אותו ככה ולוקחים אותו ככה ( אגב, ההורים שלי לא מכירים אותו ) אבל חשבתם מה זה עושה לערך של המותג? אתם יודעים אורנג´ שומרים על פאסון חמים ומשפחתי עם חיות ודביקות סלקום הולכים על העם ועל המגניב ועל החיוך ופלאפון? זה לא שינוי קו לעד שיגמרו לכם המילים שהלך על הרגש? זה לא שהפרסומת לא טובה - היא אולי כן אבל היא לא ממש מתאימה או שאולי הם רוצים לשנות קו או מה? מירן תעזור לי קצת התבלבלתי

אני שמח לפחות ש...

ההורים שלך לא מכירים את שולץ, כי הם היו יודעים עליך ועל שולץ מה שאני יודע....

זה פשוט הארד סייל

הפרסומת הזו מוכרת מבצע פשוט שאומר: עבור למסלול פלאפון משפחה ותהנה משיחות חינם בין בני המשפחה (עד שתהיה צרוד). לכל מי שמתלונן על חוסר הקריאיטיביות בפרסומות ההארד סייל בארץ זו הדוגמא שאפשר גם אחרת. פלאפון בפרסומות שלה פונה לכל מטרה בצורה אחרת. יש את פלאפון צ´אט המשעשע והחצוף, יש את "עד שיגמרו לך המילים" המרגש ויש פרסומות למבצעים מיוחדים. הקו נשמר בלוגו, בסיומת הייחודית וכד´, אבל השפה משתנה בהתאם למטרת הפרסומת ולקהל היעד. מירן

tvguy - הייתי עוזר לך גם

אבל ביקשת את מירן...

tvguy

New member
נעלבת מוטי? שכחת כבר?

אז בוא אני אזכיר לך למי השארתי הודעה שאני צריך עזרה במשהו שקשור לחבר של דורון?...........

moshesuissa

New member
זו הבעיה!!!

כמעט כל הפרסום בארץ (הלחוצה\ עצבנית\ חסרת שקט\ נעה בקצב מהיר מידי) שלנו הופך להארד-סל, וחבל שכך. מסתבר שכל הקופי בארץ עובר ל- BTL .

פרלה*

New member
מתה על ה- "מיאאאו"

בתור בחורה שממש משוגעת על חתולים.. אני כל היום מסתובבת ואומרת לבעלי ולחתול שלי "מיייאו" צרוד שכזה! זה פשוט מדליק וחמוד.

למעלה