איך הסטאר גייט בנוי...

איך הסטאר גייט בנוי...

טוב, איך מחייגים בו, אין לי שמץ איך הוא בנוי... הצורה הכי הגיונית היא שלכול שער יש מספר משלו.... לא עובד על קווים כמו טלפון רגיל, אלה על הטלפון עצמו... יותר דומה לפלאפון. אתה מחייג לשער מסויים, ויש כל מיני דברים שאמורים לעזור לך לקצר את התהליך, את ההגדרות הקשות של איפו כל סטארגייט, ומה המיקום יחסית ליקום.. וכל זה, המחשב הבנוי בתוף השער עושה לבד. ככה זה היה עובד לו זה היה אמיתי, אבל זה לא.... וה"מספרים" שלא עונים הם... "המספק שאליו חיגת איננו מחובר" בצורה כזאת, הקדמונים התכוונו לבנות מספר ידוע מראש של שערים. אבל משהו קרה... (אוווו) בכל מקרה, אם מישהו יגלה איך בונים שער, הוא יוכל להוסיף עוד כמות מוגבלת של שערים... משהו בסגנון של "19086714598934" שערים נוספים.... אולי יותר :) אממ, קראתי את השרשור ההווא..... אני חושב שכולם היו שם, אז אני לא תורח לתת לינק, רוצים? לך תתכאווד....

aשרון

New member
אז ה.......................

אז הגאולד גילו איך בונים שער, והחליטו להשתלט על היקום. MAKE IT SO

לא הם לא!

הם משתמשים במערכת שהיתה קימת קודם... ובכלל, מה שאמרתי לא תקף לגבי הסדרה!

[TNT]

New member
אי בעיה!!

כול מה שצריך לעשות זה להקים מרכזיה אתה מחיגם אל המרכזיה ומשם אפשר לעשות חיוגים נוספים אפשר להקים מערכת שפועלת על 10 שברונים!!! למרות שיש מספיק אפשרויות גם ככה אולי היה לקדמונים משעמם והם ספר כמה עולמות עם חיים תבונתיים יש?

deathcaster

New member
את הסטארגייט בנו

ערבים מצרים , אחרת למה אתה חושב שהוא עושה כ"כ הרבה צרות ?

למעלה