איך הסדנה?

bumperz100

New member
איך הסדנה?

מישהו יכול לספר- 1. כמה אנשים משתתפים? 2. כמה מהם לא שיחקו איתנו בליגה? 3. כמה מהם מצטרפים עונה הבאה? כמובן שמי שרוצה להרחיב על הסדנה מוזמן....

saaron100

New member
כיף :]

אממ נראה לי איזה 70-85 איש משתתפים. ממש כיף ויש תרומה גדולה לידע ולמשחק.המאמנים האמריקאים מעולים וגם בן עושה עבודה ממש טובה. אין לי מושג מי הולך להצטרף כ"כ אני לא סגור על עצמי בקשר להצטרפות. למי יש מה להוסיף? שגיא

manning ownage

New member
לול שגיא יא מגזים

אין לך תפיסה כמותית מרחבית? אנחנו גג 30 משתתפים +- פצועים. לא יודע מאיפה השגת עוד 40 אנשים.

saaron100

New member
קבלו תיקון

יש איזה 40 אבל בטוח בקשר לכיף קבלו תיקון זה עוד יותר כיף

QbAlani

New member
אני ארחיב בקצרה../images/Emo13.gif

אז ככה: בסדנה יש 40+ איש (להערכתי, ראיתי באמת את כולם רק באימון הצהרים ביום הראשון שהשתתפו בו הכי הרבה). די בטוח שהרוב לא שיחקו. ויש אותנו-הצעירים של קרית אונו (כיתה ט' סביב גילאי ה-15 שהיינו הכי צעירים שם..) ואני יודע על עוד כמה בי' שלא ישחקו בעונה הקרובה, אבל עוד שנתיים נצטרף מוכנים! טיפה הרחבה: יום ראשון:(בוקר) התחלת אימון : מתיחות ותרגילי אג'יליטי. לאחר מכן עשינו סבב בין 4 תחנות של התקפה QB,RB,WR וOL. (צהרים) גם כן בהתחלת האימון מתיחות ותרגילי אג'יליטי ולאחר מכן אותו רעיון רק תחנות של הגנה, DB,LB,DL וטאקלים. ביום השני חולקנו בבוקר לעמדות הגנתיות (DB,DL+LB ) ועבדנו עם המאמנים על התפקידים. באימון השני ביום חולקנו ע"פ עמדות התקפה ועבדנו בעמדות של WR,OL וQB+RB.. (כנ"ל היום). סלחו לי אבל לא ממש הבנתי מה קרה שם אם ההגנה אבל היא השתלבה באיזה צורה
מחר הפגישה האחרונה. עבר מהר מידי.. אהה ודרך אגב: היום התקיימו אימונים שלנו אפילו שבצבא ביטלו הכל.. כבוד!

רוצלישר

New member
ז"א שלא באמת התאמנתם על תפקידים שרציתם ?

אפשר לבין ממה שכתבת שלא באמת התאמנתם כבד על תפקידים שרציתם אלא ששיחקתם את הכל ?

manning ownage

New member
לא תמיד

אפשר להתאים את מה שאתה רוצה למה שאתה יכול ואו המאמן בוחר בשבילך, ביום השני המאמנים חילקו אותנו לליינמנים,רסיברים וכו' על מה שהם חושבים.

amit93

New member
היה ענק !..

המאמנים היו מקצועיים מאוד ונחמדים ולמדתי (אני לפחות) הרבה (לשחק סייפטי זה כיף :) )

amit93

New member
אה והכי חשוב

תודה לבן ולכל מי שארגן את זה וכמובן תודה ל... hooters שהיו הספונסרים או משהו של המחנה

amit93

New member
(סתם בצחוק ).חוץ מזה אורי צילם הרבה אני

מקווה שהוא יעלה את התמונות לפורום

meirhala

New member
מייקי המלך!! ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אנשים תסמנו לעצמכם כבר תשם שלו, הילד הזה (עם קצת זמן לגבוה ולהוסיף מסה) יהיה LB ענק. היה ענק במחנה!, מי שלא בא הפסיד.

amit93

New member
חייב להסכים

מייקי היה בין הילדים היותר צעירים במחנה אבל גם אחד מהשחקנים הכי טובים במחנה

LBmaiky

New member
תודה

אתם גורמים לי להסמיק אבל אתה היית אחלה סייפטי שמעתי אותך כול הזמן צורח סטרונג לפט ותודה על החולצה mobaill aghil hostile מעניין איך רושמים את זה

amit93

New member
זה mobile agile hostile ולמי שלא יודע

אחד המאמנים כל הזמן חזר על העובדה שDB חייבים להיות הדברים הנ''ל בעיברית -נייד (מהיר) זריז ועוין

למעלה