איך המשמרות אצלכם?

d a n i e l 111

New member
איך המשמרות אצלכם?

איך מתנהלת משמרת? אני יודע שבירושלים מצמידים כל אחד לאמבולנס כשהוא מגיע לתחנה...אצלנו זה כשיש מקרה מי שתורו עולה...ואם אף אחד עדיין לא עלה אז מי שבא קודם...

YTmda

New member
אצלנו כעיקרון הן מבוססות על שעות...

לי, למשל, יש משמרת כל יום רביעי מ-14:30 עד 18:30, כאשר גם במשמרת עצמה יש אחמ"ש (אחראי משמרת) שמשבץ כל מתנדב על אמבולנס ודואג שכל מי שיש לו משמרת יוצמד לאמבולנס.

תראה,

במודיעין לדוגמא יש לבן אחד אז מי שמשובץ במשמרת עולה... אם יש מקום פנוי מה שלרוב לא קורה מי שמגיע ראשון ורוצה לעלות עולה בראשון לדוגמא זה הולך ימים קבועים ופשוט עושים סבב לפי מה שזה היום הקבוע שלו

red tomato

New member
יפה שאת בקיאה בשיטה הראשל"צית:)

אז כל מה שחן אמרה לגבי ראשון נכון, לכל מתנדב יש יום התנדבות ויש בסס לפי זמן הגעה בין אלה שזה היום שלהם.

שומעת ילדה

אני מספיק אצלכם כדי לדעת מה הולך שם מה גם שאני רשומה כמתנדבת אצלכם (הטופס האדום המגעיל...)

לנצי

New member
../images/Emo47.gifראשל"צ

אקונימיקה לא להתלהב זה שיש לך קבע בראשון...
ואת עוד כמה נחשבים "אורחי כבוד" אצלינו את הדס עמית ועמית-החתיך והרומני הכי רומני בעולם מור-הורודה ואדם
| אוהבת לנץ

d a n i e l 111

New member
סבבה...

גם אצלנו בבאר שבע יש משמרות והכל מחולק... אבל הכוונה מה קורה במשמרת..יש סבב...כל אחד משובץ לאמבולנס או שלא יודע מה...אבל כבר עניתם על השאלה אז סבבה...

לנצי

New member
זאת אומרת...

שיש נגיד X אנשים ביום ראשון כולם באים כל אחד מתי שהוא רוצה... תמיד יש מי שבא בתחילת משמרת ככה שלא חסר מתנדבים... ואז עושים סבב מי שבא ראשון עולה כשהו חוזר מהנסיעה מי שבא שני עולה וכו עד שמסיימים את הסבב עם כל האנשים.. ומתחילים מחדש... כמובן שבוגריםומשתלמים מחוץ לסבב ופועלים לפני "החוקים" שלהם ראשל"צ כבוד

meijin007

New member
בקשר לי-ם.

אז ההכרח הוא שכל מתנדב יוצמד לאמבולנס. הסיבה העיקרית לכך, להבנתי היא, שיש כמות אדירה של מתנדבים, וכיוון שיש עניין שחדשים לא יעלו לבד לאמבולנס, אז... חוץ מזה, יש לזה גם חסרונות, שאם המוקד לא אוהב את הנהג שלך, אכלת אותה, או שאתה יכול לפול על נהג שעושה רק רגילות, חוץ מזה ,שיש נהגים שכולם (נו, למעט אותי) רוצים לעבוד איתם, ולא נזכיר שמות

MdaMen

New member
אצלנו זה הכי פשוט...

יש משמרות קבועות כמעט כל יום (משמרת מ3-7 ומשמרת מ7-10 שזה בעיקרון עד 11) כל משמרת מסתדרת בתוך עצמה איך עולים ובזמנים שאין משמרות פשוט מי שבא ראשון עולה, תלוי כמה הנהג מעלה... אצלנו לא מצמידים כל מתנדב לאמבולנס כי פשוט יש לנו לבן אחד ואט"ן אחד במשמרת...חחחח

d a n i e l 111

New member
מותר עד 4 באמבולנס...

4 אנשי צוות כולל נהג.. כי יש ביטוח עד ל5 יושבים ו-1 על המיטה, כלומר 6 באמבולס... 4 אנשי צוות, פצוע ומלווה

scum

New member
בקשר לבקשר לי-ם

מה זאת אומרת - "המוקד לא אוהב את הנהג שלך" או "יכול לפול על נהג שעושה רק רגילות" ?

meijin007

New member
זתומרת

שנהגים חדשים (לפחות בי-ם) חייבים לעשות 20 משמרות כנהגי אמבולנס שנוסעים רק נסיעות רגילות, כדי לקבל הסמכה לדחופות. ואם אין מקום, אז למרות שמשתדלים לא לשבץ עליו מתנדבים, יש סיכוי שישבצו אותך דוקא... זה לא שהמוקד לא אוהב אותך, הוא פשוט מדלג עליך בסבב של הנהגים

אצלנו נורא פשוט...

התחנה פועלת באופן רגיל בימים א-ה, ביום שישי רק עד 3 בצהריים, וביום שבת בכלל לא. בד"כ, זה אומר 5 ימים שבהם יכולים מתנדבים להגיע. כיון שיש בדיוק 5 מתנדבים, לכל אחד יש יום. ביום הזה, המתנדב שהיום הזה "שייך" לו, עולה לכל הנסיעות (במקרים שיש כאלה), ומצטרף אליו מתנדב נוסף שנמצא שם באותו רגע, עם יש כזה. כאשר מגיעים יותר ממתנדב אחד נוסף לקבוע, יש תור. מי שהגיע ראשון, עולה ראשון. ואז הבא אחריו בתור. במקרים הבילתי סבירים שיש יותר מנסיעה או 2 ביום.

Daffynes

New member
חח :)

אצלנו יש קביעה שבועית, משתדלים שיהיו שני מתנדבים למשמרת (בוקר - שבע עד שלוש, צהריים - שלוש עד שבע,ערב - שבע עד אחת עשרה, אבל הרבה מחברים את הצהריים והערב לערב נורמאלי) ואז עולים זוג מתנדבים למשמרת עם נהג או נהג וחובש מלווה. (יש לנו לבן אחד) ומי שרוצה לקחת אט"ן צריך לבקש במיוחד כי בד"כ יש משתלמים ואין לנו יותר מדי מקום אז צריך לדבר עם האחראי אט"ן ולשאול אם מתנדב יכול לבוא. ואף אחד לא יכול לעלות על אמבולנס בלי להודיע לועד.

ofir 15

New member
אצלנו בלוד

אצלנו אין משמרות מגיעים מתי שבא לנו וכמובן שאין יותר דבר כזה שנקרא "חניך" כי החליטו שגם את זה מבטלים וקוראים להם מתנדבים חדשים הם יכולים לבוא מתי שבא להם ויש להם אופציה לעלות רק שיש מתנדב אחד על אמבולנס שהוא דיי ותיק השאלה אם זה טוב מה אתם חושבים????

d a n i e l 111

New member
לדעתי...

זה לא...למה זה יוצר בלגאן...מריבות וכל זה... לפחות אם יעשו את זה ככה אצלנו זה מה שיקרה...למה אצלנו יש מלא מתנדבים..

למעלה