איך המפרט הבא?

allgoood

New member
איך המפרט הבא?

כמו כן המחשב הוא לצרכים סטודנטיאלים. קצת אופיס, קצת אינטרנט... הכי כבד משחקי FLASH... :) הרכישה בארה"ב בערך 1400$... מה דעתכם? * - ThinkPad X61 Tablet 7767-59U Notebook, Standard Digitizer Pen, Lithium-ion Battery Pack, AC power adapter, Power Cord, Software Bundle - Windows Vista Business 32-Bit edition, Microsoft Office 2007 Trial, Norton Internet Security 90-Day Subscription, 3-Year Limited Warranty * Intel Core 2 Duo L7500 1.6 GHz Processor * 4MB L2 Cache, 800MHz Bus speed * 1024MB DDR2 (PC2-5300) RAM Max - 4GB * 120GB (5400RPM) SATA Hard Drive Processor, Memory, and Motherboard * Hardware Platform: PC * Processor: 1.6 GHz Intel Core Duo * System Bus Speed: 800 * Number of Processors: 2 * RAM: 1000 MB * RAM Type: DDR2 SDRAM Hard Drive * Size: 120 GB * Manufacturer: Portable * Type: Serial ATA Graphics and Display * LCD Native Resolution: 12.1 Ports and Connectivity * Modem: Fax / modem Power * Rated Charge (normal use): 3 hours Warranty and Support בגדול... מחשב טוב?

allgoood

New member
../images/Emo53.gif בבקשה!!! :)

אני חייב שתעזרו לי...

kobi 23

New member
שלום

מחשב מעולה , מפרט מעולה לצרכים שלך. לא מצויין סוג כרטיס המסך , אני מניח שמדובר במובנה של אינטל שלך הוא יספיק. כמו כן , אם אתה רוצה ויסטה (שאני לא ממליץ בכלל) חובה עליך לשדרג את הזכרון ל2 ג'יגה. תבדוק אם יש לך אפשרות לאותו דגם עם XP ואם לא תשדרג

allgoood

New member
מה זה אומר כרטיס מובנה 3100 של אינטל?

מה הוא יריץ ומה לא? מה המגבלות שלו? מה הסף?

Jan22

New member
זה אומר שהוא לא יתמוך בתלת מימד 3D

והמקסימום שתוכל להריץ הם משחקים עם מנוע בסיסי ללא איכות תמונה גבוהה. זה כרטיס משולב שמיועד לקהל שלא עובד עם גראפיקה.

אפסט

New member
עם XP הוא יוכל לנצל את תכונות הטאבלט?

הוא יצתרך XP טאבלט, ועד כמה שאני יודע השנמוך לגרסה העסקית של ויסטה הוא לXP פרו, תקן אותי אם אני טועה.

kobi 23

New member
לשימושים שלך

הכרטיס מסך הזה יותר מיספיק, הוא נחשב סטנדרטי יחסית אבל כך גם השימושים שלך. ואכן , השדרוג לXP מויסטה ביזנס הוא לPRO

allgoood

New member
לא נראה לי שאני ארצה לשנמך...

עדיך לי לשדרג פשוט לעוד קצת זיכרון ואז יהיה סבבה לא? פשוט לטאבלט, ויסטה קצת יותר יעיל...

kobi 23

New member
אין שום קשר בין ויסטה לסבבה

במיוחד שמדובר במחשב ללא כרטיס מסך יעודי.חרא של מערכת הפעלה (ואני כותב זאת מניסיון עם המחשב שלי) תאמין לי שהXP עדיפה בהרבה , גם מבחינת ביצועי מערכת וגם ביצועי סוללה. אני ממליץ לך לקרוא בטאגליינס את מדור הקיטורים על ויסטה

אפסט

New member
יש לויסטה רק 3 יתרונות

נראית יפה האינטרנט רץ חלק יותר משחקים נחמדים וזה אחרי חודש של הרצת נסיון למערכת ההפעלה על מחשב ישן שלי. ואולי המדייה סנטר אם יש כרטיס טלוויזיה - אבל זה לא ממש יתרון, הXP יותר פשוט ולא מסובך מדי, הם סיבכו את ויסטה יותר מדיי. מה גם שהמערכת הזו מנופחת מדיי, גרסאת הבייסיק תופסת פי 4 יותר נפח בכונן קשיח מאשר XP ! שזה בערך 6 סרטים ופרק בסדרה באיכות גבוהה.

kobi 23

New member
מסכים עם שניים ממה שאמרת

אכן משחקים נחמדים יותר ונראית יפה יותר. אבל האינטרנט (לפחות אצלי) לא רץ יותר מהר. עוד יתרון שיש לה זה שמנגנון חיפוש הקבצים רץ טוב ויעיל יותר אך זה הכל.

אפסט

New member
המחשב נראה דיי טוב ואפילו מעבר לצרכים

בסיסים לסטודנט.

אפסט

New member
תוספת קטנה

אם אתה הולך בסוף על מחשב הטאבלט, מציע לשקול קניה של מגן מסך למחשב שלך.

אפסט

New member
אני אישית אין לי טאבלט כך שאינני מכיר הרבה

חנויות המוכרות מגני מסך כאלו.

למעלה