איך המכתב?

shaharshahar2

New member
איך המכתב?

לכבוד לשכת הגיוס שלום רב! קוראים לי --- ואני כותב לכם מכתב זה בהתאם למנילה. המנילה שקיבלתי לצערי לא כ"כ תואמת את מה שציפיתי לו...בשום תפקיד לא נראה לי שאוכל לתרום טוב אם אוכל לקבל תפקיד בקרייה ששם אני אכן מאמין שאוכל לתרום רבות אני אודה לכם מאוד בכבוד רב,-- איך?

JusTicEMan

New member
יזרקו אותו ישר לפח

אם אתה מעוניין בתפקיד כלשהוא אז תציא להם במכתב , הצבא מביא לך תפקידים על פי השקפתו בהסתכלות על הנתונים שלך . ואין כזה דבר תפקיד בקריה - בקריה משרתים מלא חיילים במלא תחומים .

reasonsforall

New member
ממש לא!!!

לשכת הגיוס ירושלים שלום רב! שמי ___ ___ ת.ז ____ ואני מיועד לגיוס. לפני מספר ימים קיבלתי את שאלון הרצונות אך לצערי הרב התפקידים אשר הוצעו לי אינם מושכים(?) אותי. אני בעל פרופיל קרבי/עורפי ואינני חושב שאוכל למצות את עצמי ולתרום בתפקידים אשר ניתנו לי בשאלון הרצונות. התפקידים בהם אני חושב שאוכל לתרום יותר הינם: מודיעין/מחשבים. אשמח מאוד אם תשקלו את מכתבי ותציעו לי תפקידים כדוגמת התפקידים שרשמתי להלן. תודה רבה, _________ ת"ז _________ יותר בסגנון הזה

ואני חושב שגם לא יזיק

אם מבקשים תפקיד ספציפי כלשהו, לציין איזה רקע אליו. לדוג', אם מבקשים מחשבים, לציין ידע בתחום (לדוג', שפות תכנות).

ajrajy

New member
זה פותח השרשור

אני מיוזר אחר.. אבל אני חייב להחזיר את המנילה עצמה עוד יומיים אז מה לעשות?לא לסמן שם כלום?או לסמן ובמקביל לשלוח מכתב?

תסמן לפי רצונות..

עדיף שתשלח למשהו שנראה בעיניך נחמד במקרה ולא יתחשבו במכתב.. מאשר משהו שבכלל לא תרצה..

למעלה