איך המחשב נייד הזה

ronsv

New member
איך המחשב נייד הזה

אחרי שסיננתי עשרות מחשבים ניידים הגיעו 2 לקו הסיום שהם: HP DV6282 LG E500 SPINE בסוף רכשתי תמול את ה LG גם בגלל ב 3 שנים אחריות וגם בגלל המפרט שהיה ניראה לי עדיף האם העשית החלטה נכונה??? כמו כן האם הLG יהיה מספיק חזק להריץ לי משחקי תלת מימד וגרפיקה(שידרגתי אותו ל 2 גיגה זיכרון!!!) המפרט: נייד מולטימדיה חזק של חברת LG המצויד בפלטפורמת הסנטה רוזה החדשה. בעל כרטיס מסך התומך ב DX10 של חברת NVIDIA. קל משקל 2.7 ק"ג. מעבד 800mhz Intel® Core 2 Duo T7100 1.8GHZ 2MB זיכרון 2G DDR2 667MHz דיסק קשיח 120GB Serial ATA 5400rpm מסך 15.4" WXGA 1280 x800 כרטיס מסך Nvidia Geforce 8400M 128mb + TurboCache כונן DVD Super Multi drive תקשורת אלחוטית Wireless LAN (802.11a/b/g) Bluetooth 2.0 מצלמת רשת 1.3 מגה פיקסל מערכת הפעלה מערכת הפעלה Vista Premium

biskvit19

New member
מה שמשנה יותר זה הכרטיס מסך ,ופחות הזיכרון,

כמה עלה לך? אני יודע שה6282 הועלה במחיר כי כבר קשה להשיג אותו , לפעמים אני לא מבין אנשים שקונים מחשבים כאלו אם הם רוצים לשחק איתם הרבה. ויסטה- לא מתאימה לגיימרים , נקודה!

ronsv

New member
אבל איך הכרטיס מסך ה NVIDIA 8000M בזיכרון של

אבל איך הכרטיס מסך ה NVIDIA 8000M בזיכרון של 128 מגה בית? הוא מספיק למשחק כמו פיפא??..פרובולושן וכו??... התכוונתי למשחקים בקטנה לא כמטרה ראשית האם המחשב של LG הוא מספיק טוב??? קניתי אותו מבאג עשו לי שם הנחה ואם ההגדלה ל2 גיגה זיכרון המחשב עלה 6300... ושילמתי עוד 200 שקל הרחבת אחריות ל 3 שנית ב LG.... אני מצאתי את המחשב הזה גם ב 100-200 שקל פחות אבל עדיף לקנות מחנות מבוססת ומובילה שעתזור לך בכל תקלה...ככה אני חושב לפחות בקשר ל HP 6282 העלו אותו ב 200 שקל בסה"כ....כי ביררתי גם לגביו...אבל בהנתי שהוא עושה מין זימזומים מעצבנים..ומתחמם יתרעל המידה וכמובן שאחריות ש HP רק לשנה ואם רוצים להוסיך ל 3 שנים משלמים מעל 600 שקל....... שוב מה אתם אומרים על הכרטיס מסך ועל המחשב בכללי שווה את ההשקעה???

biskvit19

New member
לFIFA חשוב הזיכרון . כמו פוטושופ , הוא לא בגר

הוא לא בגרפיקה שמצדיקה כרטיס מסך חזקק.. אבל אם אתה הולך על משחקים הרבה יותר גבוהים עם גרפיקה שאין לתאר.. אתה חייב כרטיס מסך טוב

eliel11

New member
6300... בטח

שווה את ההשקעה. זה כרטיס טוב שיריץ לך בכיף את רוב המשחקים שיש היום בשוק. בטח שפיפה ופרובולושן. מזל טוב.

eliel11

New member
לא לא לא,

יש ויסטה 64 ויש ויסטה 32. כנל XP אגב. מה שכן אתה חייב מעבד שתומך ב64 ביט כדאי להריץ מערכת הפעלה 64.

RoyBO

New member
אני מדבר על דגמים R500 E500 של LG

שהם תומכי 64 ביט. בפורום חלונות אמרו לי שניידים לא באים עם ויסטה 64 ביט.

RoyBO

New member
הבעיה היחידה שמציקה לי בנוגע...

ל- R500 ו E500 היא העובדה שהמקסימום זיכרון בהם זה 2GB אין יותר SLOTS פנויים.

RoyBO

New member
אין לי בעיה עם 2 GB זה מספיק

השאלה אם אני אצטרך להוסיף פעם ולא אוכל. מה שכן אני חושב אתה צריך ללכת על אחד משני הדגמים. הקטע שהR500 עולה מחיר הכי נמוך בזאפ 9700 ש"ח וה-E500 עולה 6000 ש"ח

ronsv

New member
אין ל מושג אם הויסטה 64 ביט....הדגם הרגיל של

ה לע מגיע עם 1 גיגה ועולה 6000 שקל כי זול שאני מצאתי עם אתה משלם במזומן..... אני הוספתי לו עוד גיגה והכל יצא לי 6300 ובתשלומים! מקווה שהוא שווה את הכסף... דרך אגב למה צריך יותר מ 2 גיגה??????????

RoyBO

New member
כרגע בטוח לא צריך יותר מזה

לך תדע אילו דרישות יהיו בעוד שנה שנתיים.

למעלה