איך המחשב הבא ?

MeAndThatsIt

New member
איך המחשב הבא ?

הדגם : IBM Thinkpad T43 UC3FXIM מפרט :
מעבד סוג: Intel® centrino™ Pentium™-M מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: 760 BUS SPEED: 533 MHz
מסך גודל המסך: 14.1 אינץ רזולוציה: 1024x768 כרטיס מסך: ATI Mobility RADEON x300 64MB PCI-Express
זכרון נפח: 512 MB מהירות: 533 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 2048 MB
כוננים כונן: צורב DVD ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB
נתוני שמע כרטיס קול: SoundMAX רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול
תקשורת כרטיס רשת 10/100/1000: כלול מודם תקשרות מהירה V. 92: כלול כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g: כלול מודם 56K פנימי: כלול אינפרה אדום, להעברת נתונים אלחוטית: כלול Bluetooth: כלול
מערכת הפעלה דגם: WIN XP PRO
מידות משקל כולל סוללה: 2.26 ק"ג אורך: 25.5 ס"מ רוחב: 31.1 ס"מ עובי: 2.54 ס"מ
חיבורים PCMCIA: כלול USB 2.0: 2 כניסות RJ-11 (מודם): כלול RJ-45 Ethernet: כלול S-Video TV Out: כלול כניסת מיקרופון: כלול external display: כלול parallel: כלול
נתוני סוללה סוג סוללה: Lithium-ion זמן עבודה: 4 שעות אני צריכה מחשב נייד שיהווה תחליף נייד לנייח. חשוב לי שהוא יהיה טוב ואמין ויחזיק לי כמה שנים (רצוי עד 5) האם המחשב הזה שווה את המחיר שלו? (בסביבות ה-12,000) ועוד דבר - האם S-Video TV Out (שכלול) אומר שאני יכולה לחבר את הנייד לטלוויזיה ולצפות ככה בסרטים? (להפעיל אותם על הנייד אבל לראות אותם בטלוויזיה)

Jan22

New member
נייד מצויין ,עמיד ומכיל מפרט חזק ..

בהחלט יכול להוות תחליף לנייח ;אם כבר את משקיעה בT43 אז מומלץ כבר להתקין 1GB זיכרון פנימי (מחולקים ל2 סלוטים ע"מ עבודה בדואל) . הכרטיס מסך די חזק כך שהרצת משחקים ותוכנות גרפיקה יעלו בקנה אחד . בקשר לSVIDEO - אכן ,מאפשר חיבור לטלויזיה .

mamchuck

New member
במחיר הזה

את יכולה לקנות 2 ניידים אחרים או 4 מחשבים בייתים למה להוציא כול כך הרבה כסף. תבדקי IBM R51 או R52

למעלה