איך המורים שלכם?

eranmc

New member
איך המורים שלכם? ../images/Emo6.gif

יש לי ידידה שהמורה שלה צועק עלייה חופשי ואמר לה פעם "מפגרת תעזבי את ההגה"
זה דווקא עצוב.

אני מקווה שהוא לא מתכוון לזה

המורה שלי הוא אחלה, לא צועק( לפעמים אני צועק עליו...חחח) יש צחוקים....הכל סבבה

crusher

New member
../images/Emo6.gifקרעת אותי עכשיו...

המורה שלי היה מה-זה נחמד... כמעט ואף פעם לא היה צועק עליי גם כשעשיתי איתו תאונה קטנה.... אבל הוא היה נותן לי כאלה נאומים מעצבנים אחרי שהייתי עושה טעות ואחרי שהייתי נכשל בטסטים (נכשלתי בשניים)

crusher

New member
נו... משהו בסגנון תאונה

זה היה כביש כזה... ואם אני זוכר נכון לא היה שם רמזור, היה רק מעבר חצייה כזה באמצע... קיצר אני נסעתי וראיתי שבנתיב ליד, המכוניות עצרו אני מגיע כמעט לשפת מעבר החצייה ואז אני רואה שמישהי עוברת שם.... אז הייתי חייב לדפוק ברקס חזק כזה כדי לעצור... אבל מאחורי כנראה מישהו פספס את האור האדום של הברקס שנתתי ועד שהוא בלם הוא נכנס בנו מאחורה לא ממש נכנס בנו כמו תאונה רצינית אלא נתקע כזה בתחת של האוטו... במצב כזה גם כשיש מורה נהיגה איתך, הוא לא יכול לעשות כלום אבל תכלס לא קרה כלום לאוטו אבל זו הייתה חוויה נורא מלחיצה

BrakesLess

New member
באמת נשמע לא נעים..

אצלי המצב הכי קרוב לתאונה בשיעור נהיגה היה שפעם באתי לעקוף אוטובוס כי לא היו לי עצבים לנהג האיטי שלו ..התחלתי לעקוף ועברתי לנתיב הנגדי פתאום אני קולט שבא מולי טנדר.. שברתי הגה שמאלה ונכנסתי לאיזה חניון אנערף מזה היה...חחחח המורה שלי נהיה לבן ובכללי המורה שלי די בסדר (למרות שבסוף הוא קצת גנב אותי בשיעורים.. 32 במקום 28) והוא גם מדבר ממש מממממש הרבה.. אבל חפיף טוב שהיה וטוב שנגמר..

דהאנית

New member
המורה שלי...

המורה שלי נהדר. אם הוא ממש מתעצבן הוא אומר בנחת משהו כמו "I KILL YOU" אבל ס הכל הוא מתייחס בעדינות ואומר שלכל תלמיד צריך להתייחס בצורה המתאימה לו. הוא ממש ממש בסדר! המורה של אמא שלי בפ"ת (היא למדה כשהייתי קטנה) גם היה נהדר לפי מה שהיא מספרת. היא היתה בהיריון וראתה תותים ואמרה "יו... אני רוצה תותים" אז הוא פשוט רצה לעצור ולקנות לה תותים!!!!

pompii

New member
וואי המורה שלי...

הוא המורה הכי סבלני ונחמד ומצחיק שיש, הוא בחיים לא צועק ולא מלחיץ, הוא מקסים! אבל מה? הוא "קצת" חרמן. לא ממש חרמן שמסתכל או חס וחלילה נוגע, ממש לא. הוא רק חרמן בדיבורים, אבל הכל בצחוק, ומי שיודעת להיות בראש שלו ולא לקחת את השטויות שלו ברצינות אלא לצחוק איתו, זוכה למורה הכי חמוד שיש.

המורה שלי....

הוא מאוד סבלני.... ומסביר כל דבר עד שאתה מבין הוא כמו שכל מורה צריך להיות.... אבל הפאק היחיד שלו זה שהוא מדבר והרבההההההההההה ומספר כל מיני סיפורים ומספר בדיחות גסות... אבל בכלליות הוא אחלה של מורה........

akapulko2020

New member
מזכיר

את המורה שלמדתי אצלו.... הבעיה אחר כך הייתה שהתרגלתי לנהוג כשמישהו כל הזמן מדבר לידי,והיה לי מאוד קשה בטסט הפנימי וגם בשני הטסטים הרגילים(בלי קשר,גם לא עברתי...
)

Antonio Montana

New member
בקשר למורים חרמנים

נראה לי שרובם חרמנים, לא יודע למה אמנם. המורה שלי ביקש ממני פעם אחת לבצע רברס כשעמדנו ברמזור כדי שהוא יוכל לראות איזו "כוסית" לדבריו במכולת שליד. וגם כל שיעור שאל אותי "נו היו זיונים השבוע?" והוא שאל על זה הרבה! מצטער אם תוכן ההודעה גס מידי, אבל ככה הוא היה!

pompii

New member
לי המורה אמר פעם

שאם קובעים שיעור נהיגה על הבוקר אז לפחות לא לעשות סקס בלילה לפני...שיהיה... וגם הכי מצחיק זה שהוא סיפר לי איזו בדיחה גסה שישבתי מאחורה וזאת שנהגה היתה דתייה
דרך אגב, מאז לא ראיתי אותה יותר
אם אתם רוצים אני יכולה לספר לכם כמה בדיחות יצירתיות שלו...

Valud

New member
המורה שלי הא "מעופף"

אומנם מדובר על שיעורי למידה באופנוע.. אז ככה אהמורה שלי לא מדבר הוא רק נוסע...ואני צריך להגיד לו מה שאני רוצה שיסביר לי ומה שאני רוצה שנעשה (מגרש\בחוץ)

פהpumiky

New member
המורה שלי...

היה מטריד מינית בצורה מצחיקה...הוא תמיד היה מניח את היד שלו על הרגל שלי או על היד שהייתה על ההגה ואז שואל אותי אם אני מרגישה שהוא מטריד אותי כי הייתה לו תלמידה שעזבה בגלל הנגיעות הללו...אני כמובן אמרתי שלו...עכשיו גיליתי שהוא לא עושה את זה לכל התלמידים.....אהם אהם..

NICKEL BACK

New member
ניראה שלא התנגדת לו הא?

בטח הוא הסביר לך מה זה זינוק בעלייה?היגעת איתו לאורגזמה או משהו כזה?

NBGirl

New member
שתעבור מורה ויפה שעה אחת קודם !

המורה שלי שהיה לי הוא אחלה מורה ואחלה בן-אדם

למעלה