איך המורה שלכם?

איך המורה שלכם?

יש לי שאלה שמאד מטרידה אותי. אני מאד מרוצה מהמורה שלי, היא ממש אחלה. חמודה, עיניינית, מסבירה היטב לא מלחיצה, בקיצור ממש סבבה. הבעיה היחידה שלה (ואולי שלי?) שכמעט כל השיעור היא בטלפון! כלומר היא מקבלת שיחות נון-סטופ ומוציאה שיחות בזמן השיעור, ובין לבין וגם תוך כדי שיחה בפלאפון היא מתקנת אותי, מסבירה לי וכו' אבל כשאני רוצה לשאול אותה משהו, לא כל כך נעים לי להפסיק אותה באמצע שיחה, אז אני אומרת לעצמי שאני אשאל אותה אח"כ, ולפעמים אני שוכחת מה רציתי לשאול... איך זה אצלכם? ואם זה דומה - האם זה מפריע לכם? אני מרגישה שזה מפריע לי לריכוז בנהיגה, וחוצמזה, אני משלמת על מלוא תשומת הלב של המורה, לא?

זה נראה לי לא כל כך בסדר, האמת.

כן, אפשר בהחלט להבין את המורים לנהיגה שמבלים כל היום בישיבה על התחת, ולפעמים, מה לעשות, משעמם להם. בעיקר אם יש תלמיד ותיק שכבר לא צריך לעקוב אחרי כל תנועה שלו. ויש גם את אלה עם מכשיר הקשר של כל המורים, מרכלים בשידור חי... אבל אם מורה כל השיעור בטלפון, עד כדי כך שאת לא יכולה לשאול אותה מה שאת צריכה- זה לא בסדר. אם הייתי במקומך הייתי עושה אחד משני דברים: או מתגברת על ה"לא נעים", הרגשה שאני מכירה טוב מאוד, אבל לפעמים גם מחליטה להיות אסרטיבית ומצליחה... ופשוט שואלת! כן, באמצע השיחה! או מחליפה מורה....

Superdror

New member
לא זכור לי שהמורה שלי היה מדבר

במהלך שיעור, אולי פעם או פעמיים בהן השיחה הייתה קצרה מאוד. לפי דעתי את צריכה להגיד למורה שהטלפון מפריע לך להתרכז, נראה לי קצת חוצפה שכל השיעור היא תהיה דבוקה לפלאפון, נכון שזה חלק מהעבודה שלה והיא חייבת להיות זמינה, אבל אם רוב השיעור היא מדברת, זה ממש חוצפה. ובנוסף, אני גם בטוח שהדיבור המתמשך בפלאפון מונע ממנה מלתת לך תשומת לב ובטח שגם גורם לה לפספס פרטים בכביש. דרור.

shiri4886

New member
אצלי...

גם למורה שלי מצלצל יחסית הפלאפון הרבה...אבל רק תלמידים שקובעים שיעור או משנים שעה...אז זה שיחות קצרות.... כאילו ממש כמה דקות...

Drive Guy

New member
אם את משלמת לו על השעור-כל תשומת

הלב שלו צריכה להיות אלייך אריה

NBGirl

New member
גם המורה שלי היה ככה..

את לא צריכה להתבייש, תשאלי אותה אם את צריכה משהו. בשביל מה את משלמת לה 80 שקל לשיעור ?! להגיד לה שזה לא בסדר זה אולי מוגזם, כלומר.. זה קצת לא נעים להגיד למורה דבר כזה, אבל את יכולה לרמוז.. אני אישית התבכיינתי למורה שלי די הרבה
ואז הייתי אומרת לו מה אני רוצה. הכי קל להוציא את זה בהתבכיינות
. אבל איך שאת מרגישה..

למעלה