איך המוצרים של BLITZWOLF ?

Sanchez

Member
איך המוצרים של BLITZWOLF ?
אני מתכוון לכבלים ולמטענים ?
אם יש משהו אחר באותן רמות מחיר וסחורה יותר טובה- אשמח לשמוע.

blzvi

Active member
Blitzwolf זה מוצרים סינים איכותיים
לפחות ברמה של Anker או Baseus או Green

N641

New member
- Bluedio - למישהו יש נסיון עם האוזניות שלהם?

enigo

New member
כן, קניתי ארבעה סטים שלהם
זוג T6 (על האוזן) ועוד שלושה זוגות של ה אוזניות בתוך האוזן שלהם. לא זוכר דגם.
ה-T6 עובדות סבבה, למרות שהריפוד התחיל להישלף באחת מהן - תוקן בקלות על ידי. העוצמה עם הטלפון הקודם לא היתה משהו. התברר שזו בעיה מוכרת עם חלק מהטלפונים. בנוכחי הבעיה לא קיימת. סה"כ משאירות רושם די איכותי.
מתוך 3 זוגות הבתוך האוזן בשניים אוזניה אחת הפסיקה לעבוד תוך כמה חודשים, אבל כנראה שלאופי החזקה היה קשר לזה (פשוט זורקים לתוך התיק, והן נתפסות בכל מיני דברים). הזוג השלישי עדיין תקין. נוחות, איכות מוזיקה סבירה במצב הרגיל, קצת נטולת בס במצב השתקת רעשים (נכון גם ל-T6). תפעול סביר, לא ברמה של הג'ברה שיש לי, אבל אין משהו שממש מפריע. זמן סוללה טוב - רק לשים לב שלא משאירים את השתקת הרעשים עובדת (זה בנפרד מההפעלה הרגילה).
איכות בניה ותחושת איכות טובים. סה"כ תמורה טובה לכסף.
על אוזניות ה-Tws שלהם קראתי ביקורות נוראיות (אלו שנראות כמו איירפודס).
אם אתה מחפש אוזניות TWS, ממליץ על ה-qcy שנראות כמו כפתור (יש כמה תתי דגם שנבדלים בעיקר בשם ובקייס). איכות שמע מפתיעה, זמן סוללה טוב, תפעול נוח ויושבות טוב באוזן.

N641

New member
תודה על הפירוט - אכן יותר בכיוון TWS. התקופה של "על האוזן"
מבחינתי ב-2020 נגמרה. נוחות מעל הכל.
עברתי מעל האוזן לאוזיות כביכול יותר נוחות. קשת שיושבות על הצוואר שהן טובות לי עם זמן סוללה מעולה של מעל 15 שעות לטעינה אחת בפועל (היצרן מצהיר 20, אני בדקתי 15 בפועל ועוד הסוללה לא היתה בסופה אז כנראה שאכן תואמות לנתון יצרן). עובדות כבר שנה מצויין.
&nbsp
הסיבה שמחליף זה בעיקר עדיין הנוחות בסופו של דבר (גדולות מידי והקשת קופצת בריצה). מה שמפחיד אותי ב- TWS זה לאג בצפיה בוידאו (אם קיים).
2 פרמטרים חשובים הם זמן ניגון בטעינה אחת וחוסר לאג בצפיה בוידאו.
&nbsp
שמתי לב ל-Bluedio בגלל שמצהירות על 7 שעות פעולה (בלי הקייס) וגם זולות יותר מה-QCY שמציעות 4 שעות.
&nbsp
מדובר על הדגמים:
Bluedio t-elf
QCY T1
&nbsp

enigo

New member
כאמור, על הבלודיו ראיתי ביקורות ממש לא מתלהבות
צריך כמובן קצת לברור עד שמגיעים לביקורות הרציניות - יש באינטרנט המון ביקורות שברור שאין לכותב מושג על מה שהוא כותב או מה אמורים לבדוק. אומנם חיפשתי ביקורות על הדגם המוארך, אבל לא פעם היו התייחסויות ל-t-elf בסגנון של "קיווינו שבדגם הזה הם ישפרו את זה, אבל זה לא קרה"...
בכל מקרה, אנחנו מדברים על מחירים נמוכים מאוד. הפער הוא בין 12$ ל-17$ (בפעם האחרונה שהסתכלתי). אומנם זה 40% בערך, אבל עדיין פחות מעשרים שקלים.
לגבי ה-QCY (ההבדל בין ה-1 ל-2 הוא רק בקייס וכמה טעינות הוא מאפשר) - לא בדקתי זמן ניגון רצוף. הן משרתות את הבת שלי, והיא לא מקשיבה לארבע שעות מוזיקה רצוף.
לגבי לאג - באנדרואיד אין לאג מורגש. באייפון לא בדקתי.

N641

New member
קראתי קצת ולא סגור עליהן בגלל הזמן סוללה הקצר יחסית. נראה.

למעלה