איך הם ספרו 7 ממלכות?

אישור והרחבה.

הייתה מלכות הצוק. סקירה קצרה של ההיסטוריה, כפי שהסביר אותה לואין המלומד לבראן כששאל על ילדי היער, או שהייתה זו נאן כשסיפרה לו על האחרים. בעידן שחר העיתים הסתובבו בווסטרוז ילדי היער. לאחר שראשוני האדם כבשו את ווסטרוז התחוללו מלחמות בינם לבין היער עד שנועדו לכרות ביניהם ברית שלום ונוסד באי הפנים אשר בעין האלים, מסדר האנשים הירוקים. לאחר שכרתו ביניהם ראשוני האדם וילדי היער ברית שלום, החל עידן הגיבורים. בעידן הגיבורים נבנתה וינטרפל. כמו כן נבנו גם החומה וקץ סופה. לאחר כמה אלפי שנים באו האנדאלים. הם כבשו אט אט את ממלכות ראשוני האדם ונבלמו במיצר. את הצפון הם מעולם לא הצליחו לכבוש בגלל המיצר וחפיר קאילין. אני לא יודע אם האנדאלים הפכו לרוב האוכלוסיה. לאנדאלים היה יתרון בקרב בגלל שהחימוש שלהם היה טוב יותר. מה שבטוח שאוכלוסיית ראשוני האדם בדרום התערבבה באוכלוסיית האנדאלים הכובשים. נדמה לי שעידן הגיבורים נחתם בפלישת האנדאלים. אין לי שום ביטחון. כי את זה אני לא זוכר מפורשות מן הסיפור שסופר לבראן. כמה אלפי שנים לאחר מכן פלשו הרוינאר לדורן. אבל זו לא הייתה פלישה משמעותית שהשפיעה על שאר האזורים. על מלכות הצוק. מתחילה שלטו בצוק קאסטרלי בית קאסטרלי. על פי האגדות, לאן הפיקח נישל את בני קאסטרלי מן הצוק באמצעות תרגילי נכלים. מאותו יום ואילך שלטו בצוק קאסטרלי ובמלכות המערב בני לאניסטר. היה רק מלך אחד שכרע ברך, ללא קרב. אני לא זוכר אם היה זה במשחקי הכס או בעימות המלכים. אבל באחד מן הפרקים של טיריון, מסופר כיצד במערכה הקרויה שדה האש, התאחדו נגד אאיגון הכובש המלך לורן מן הצוק והמלך מרן ממישור הנהרות. ועכשיו כמעט ציטוט בלשון הספר (על פי התרגום העברי): לאחר שאאיגון הכובש צלה את המלך החוקי של מישור הנהרות בשדה האש נמלט לורן אל הצוק הספיק להוליד בן.. ו... לא זוכר. נדמה לי שמת ויורשיו כרעו ברך, או שכרע ברך בעצמו לאחר התבוסה. מה שבטוח שכתוב שם שטרם מת הספיק להוליד בן "ועל כך היה טיריון אסיר תודה כיאות". כלומר, עוד אסמכתא מפורשת לכך שבית לאניסטר מתייחס אל מלכי הצוק.

הודור

New member
התשובה של הסופר ג'ורג' מרטין בנושא הזה

באנגלית: The Seven Kingdoms usage of course dates from the time of Aegon the Conqueror At that time, there was the King in the North (1 the King of Mountain and Vale (2 the King of the Rock (3 the King of the Reach (4 the Storm King (5 the King of the Iron Islands, who also ruled the riverlands (6 and the kingdom of Dorne, which was ruled by a prince (7 הקישור המלא: http://www.westeros.org/Citadel/FAQ/Entry/Which_are_the_Seven_Kingdoms/

למעלה