איך הם לא מתביישים?

אורז

New member
איך הם לא מתביישים?

לא ברור לי כיצד האינטגריטי של ראובני פרידן אפשר להם לעשות לבורגר קינג סרט המבוסס על בדיחה ישנה שכולנו מכירים. האם הזלזול בלקוח שהחל עוד בסירוב של משרדי הפרסום להציג לו קריאיטיב בשלב המכרז הוא שהביא את המשרד לייצר לו כזו קטסטרופה או שמא הבעייתיות שאני רואה בסרט צורמת רק לאנשי קריאיטיב, ולמסעודות למינהם זה בכלל לא משנה כל עוד הבדיחה מצחיקה והסרט עובד?

yos3221

New member
בדיוק -

הפרסומת מכוונת למסעודות כשקהל היעד הוא למעשה צעירים ונוער אין אסטרטגיה אין קריאייטיב קשה קשה...

MaleMan

New member
המשך ישיר לפרסומת ל-RC

קריאטיב לא ברמה המאפיינת משרד מכובד כמו ראובני.

cowparade

New member
אנחנו חיים בבועה

זו לדעתי הבעייתיות הכי גדולה שלנו בבואנו לשפוט פרסומת. אנחנו לא מבדילים בין מה יחשוב הציבור ובין מה הבראנז'ה יגידו. ראה מקרה העתקות: הרי אף אזרח מן השורה לא צופה בSHOTS באופן תדיר, לא מעלעל בארכייב ולא כל-כך מתייחס לקרדיט הקטן שמבצבץ בצחילת כל פרסומת ולא מעלעל בפורום פרסומות או באייס - הם נטולי דעות קדומות ומקבלים את הפרסומת כמו שהיא. לכן הביקורת חייבת תמיד להתחלק לשניים - האם זו פרסומת מוצלחת ואפקטיבית מבחינת קהל היעד, ופעם שנייה - האם זהו קריאייטיב משובח, מקורי ופורץ דרך. ברגע שהסרטון מקבל את מלוא הנקודות בשני הקטיגוריות - הרי זהו סרט מצויין. לכן, הסרט של מורדי גורן הצחיק את התיבור ובוודאי הועיל למבטחים, אבל כל תלמיד שבוע ראשון שראה את אותו התסריט בדיוק לגרביונים מבין שהמשרד העתיק בצורה בוטה - ועל כך מגיע לו מלוא הבוז. קקטוס הוא לא יראה מזה... לגבי הסרט של בוהדנה - דווקא שימוש בבדיחה אני רואה ביתר סלחנות ולא רוצה לקרוא לזה העתקה. כולנו חולמים להמציא את הבדיחה הבאה ולהשריש ביטויים בציבור, אבל מה רע בלהשתמש בבדיחה ידועה? אז שוב, הם לא יזכו על כך בקקטוס, והקופי בוודאי מרגיש שהבייבי הזה לא כולו שלו - אבל זה עדיין חמוד, ןיש המון אנשים שלא מכירים את הבדיחה. סרט לא משהו כי באמת אין קשר בינו ובין המוצר - אפילו לא קשר טלפתי... אבל כשמדובר במירי - אנחנו מוכנים לסלוח... חוצמזה הבנתי שצולמו 5 סרטונים בסידרה?! לא יכול להיות שכולם בדיחות קרש גנובות... לסיכום - לראובני יש הרבה נפילות לאחרונה . ואת הרשימה מוביל הסרט המזעזע לכל הדיעות של תפוזינה - תוחזר הג'ינג'ית ופיטמותיה לאלתר!

gezercatom

New member
../images/Emo99.gifהג'ינג'ית

הג'ינג'ית ופטמותיה נהרגו בתאונת דרכים. כולנו מתגעגעים להלן הידינג.

למעלה