איך הכרתם את יהודית?

איך הכרתם את יהודית?

איך התגלתה האהבה העמוקה שלכם לזמרת המקסימה הזו?

שאלה קצת קשה עבורי ../images/Emo204.gif

היא תמיד "הייתה שם" ... את יהודית הכרתי בעיקר מהכבש הששה עשר ומלהיטי הרדיו השונים שלה ותמיד אהבתי ... לאט לאט התחלתי להכיר עוד ועוד שירים גם פחות מוכרים, בהמשך הלכתי להופעה בת"א עם חברות וזהו, נכבשתי לגמרי לאחר מכן קניתי דיסק ועוד דיסק ועוד דיסק (לא אוספים) וכעבור כמה שנים אני כאן
בקיצור, לא ברור. זה פשוט החל .... והתעצם תוך כדי הופעה

PianoGirl20

New member
טוב, למרות שכבר סיפרתי על זה

איזה 20 פעם, אני אספר שוב...(למען החייאת הפורום..
) יהודית מבחינתי תמיד הייהת שם ברקע, בשירים שונים שנורא אהבתי (לקחת את ידי בידך, הילדה הכי יפה, עטור מצחך ועוד). אבל לא ממש ידעתי מי היא. ולהכיר אותה ממש,יצא לי לפני איזה 5 חודשים בערך. ראיתי אותה בהופעה בערוץ 33 וממש נהניתי לראות אותה, או יותר נכון לשמוע אותה... הבנתי כמה שהיא זמרת מדהימה ומיוחדת וגיליתי איזה שירים יפים יש לה, ואז החלטתי שמכיוון שמעולם לא ממש הערצתי אף זמר או זמרת, הגיע הזמן שזה יקרה, ויהודית הייתה ממש מתאימה לתפקיד. :) אז לקחתי איזה דיסק של יהודית שהיה לי ואף פעם לא ממש הקשבתי לו, והתחלתי להקשיב לו וממש אהבתי את השירים וככה נגלתי ליותר ויותר שירים שלה, ואז גם הלכתי להופעה שלה וזה בכלל היה פיצוץ... ממש ממש נהניתי בהופעה. וזהו, מאז אני ממש אוהבת אותה. היום גם יצא לי לשמוע שיר שלה שלא שמעתי המון המון זמן...'למחרת'. שיר ממש טוב. וזהו.

clevelandrocks

New member
חשבתי שרק אני ער בשעות האלה....

אני התאהבתי ביהודית כששמעתי קסטה (כן כן ילדים, פעם היה דבר כזה...) של שירים שלה שחבר שלי ערך. היינו יחד בטיול עם עוד כמה חברים והיה לנו מלאי מצומצם של קלטות ככה ששמענו כל קסטה כמה פעמים. כשחזרתי מהטיול מצאתי את עצמי מזמזם את השירים של יהודית שוב ושוב והשאר היסטוריה.

אהה הנה את!

וואי.. אני גרועה בדברים האלה.. אני כ"כ איטית וחסרת הבנה בכל מה שקשור למחשבים.. אוויי... התגובה הזו לא קשורה ליהודית רביץ.. אממ.. מה עושים? אממ... אהה כן! יהודית רביץ לשלטון!!!

i love עדי

New member
סתם ככה....

פשוט שמעתי אותה , אולי באחד הדיסקים של אמא. אני לא זוכרת ממש את הפעם הראשונה

omer73

New member
אז ככה:

אני זוכר את עצמי כילד שומע המון שירים של יהודית ברקע, ז"א שאני זוכר משום מה שאבא שלי ודוד שלי היו מהאסכולה של יהודית, והשירים "באה מאהבה" ו- "הילדה הכי יפה בגן" התנגנו המון. אני ממש זוכר את זה, סביבות גיל 3-5. ובשלב מאוחר יותר, יצא השיר "בך לא נוגע", שמאוד אהבתי, ולאט לאט נחשפתי לשירים החדשים ובמקביל גם חזרתי אל הישנים.

ככה הכרתי את יהודית רביץ:

כשהייתי בת חמש היה לנו פטיפון בבית, זוכרים? מכירים? אז לאחותי הגדולה בת ה-15 בזמנו היה את התקליט "מילה טובה האוסף" והיינו שומעות אותו המון. כשגדלתי הפטיפון נזרק והתקליט איתו. אחרי הרבה שנים, גיל 19 בערך ניזכרתי בשירים.. קניתי את הדיסק "מילה טובה האוסף" וממש הצצתי וניפגעתי. מאז קניתי עוד המון אלבומים שלה. יהודית מרגשת אותי עד דמעות. מזל שיש לי אותה בחיים.

ואני?

אז ככה, אני הכרתי את יהודית דרך ההורים. מגיל צעיר גדלתי על "הכבש ה16" שמעתי את יהודית בנסיעות ובבית. אבא שלי החדיר בי את האהבה ליהודית מאז שאני זוכרת את עצמי (עד היום את מיטב השירים אני שומעת בקלטת:\)

למעלה