איך הכרתם את אביתר?

R h o n e

New member
איך הכרתם את אביתר?

מאיפה בעצם התחלתם לשמוע באביתר? אוקיי אז אני הכרתי אותו בפרסומת שהופיע בה השיר "יש לי סיכוי" עם הכלבים המסכנים.. ואז חיפשתי את השיר הזה ומאז בעצם התאהבתי באביתר
איך אתם?

התחלתי להתעניין בקיומו

נראה לי כשגיליתי את השיר של אחיו עליו
זה התחיל בשנאה וקנאה מטורפת שיש לו בטעות את אחי הגדול ומשם הדרדר לאהבה אינסופית אליו גם..
או במילים אחרות- במוסיקה שלו התאהבתי ברגע שהוא התחיל להציג אותה בפני העולם..

R h o n e

New member
נצלש...אפרופו 'אין לי סיכוי', מישהו יודע איפה

אני יכול לראות את הפרסומת של הכלבים?

kobeba1

New member
אוקיי אז אצלי זה מתחלק לשניים

יש את התקופה שבה ידעתי על קיומו כשהוא היה גר במצפה בשכונה שלי,חחח אני זוכרת שתמיד היינו עוברים ליידו בלחשושים שהוא מפורסם!!! (הייתי קטנה אז תתעלמו מטיפשותי) והתחלתי ממש לשמוע אותו כשהוא בא לעשות לעשות במצפה הופעה ואמרתי לעצמי שעד שבא אומן שהוא לא שר מזרחית למצפה שווה לראות. ומאותו רגע,אתם יכולים כבר לנחש
אחח....

TEENAGER1

New member
הכרתי אותו מאז שהייתי די קטנה

אבל די בתור "ההוא ששר יש לי סיכוי", לא יותר מזה... התחלתי להיות "בקטע" כשנסעתי בטרמפ לפני כמה שנים והיה את "תחרות כלבים" ברדיו, התאהבתי במקום והשאר היסטוריה.

Retama

New member
אממ

הכרתי את "מתי נתנשק" ו"יש לי סיכוי" מאז שהייתי קטנה, אז חיפשתי עוד שירים שלו לשמוע, ומשם זה התגלגל..

וואי...

אתם יודעים שלא ידעתי תמיד ש"יש לי סיכוי" זה שלו? ורק לפני שנתיים בערך התוודעתי לשיר הזה. בהצגה של אבא שלי (מנהל הצגות בתאטרון ב"ש) המדריך לחיים הטובים, אחד מהשחקנים שר את השיר באחד מהקטעים הכי חזקים בהצגה, וממש אהבתי את השיר, ואז גם שמעתי את השיר בכל מיני טקסים של יום השואה וממש אהבתי אותו. במקביל, תמיד הכרתי את אביתר בנאי, אבל אף פעם לא החזקתי ממנו יותר מדי, וחבר שלי תמיד אמר לי "תשמע כבר את השיר תתחנני אליי של אביתר בנאי", ואז שמעתי את האלבום הראשון שלו, ואז ראיתי שיש שם את יש לי סיכוי, ואז לא אהבתי ממש את הגרסה המקורית עם הכינורות וזה, עד שפשוט הקשבתי טוב לכל האלבום כמו שצריך והחלטתי שהוא פשוט גאון. חוץ מזה אבא שלי חבר שלי הוא כנר והוא הקליט עם אביתר את האלבום הראשון שלו. הייתי בשוק כשקלטתי את זה.

cspse

New member
../images/Emo197.gif

התחלתי לשמוע אותו כש"תחרות כלבים" יצא לרדיו, וזה התחזק עם היציאה של "הזאב והאיילה", ובערך באותה תקופה אח שלי למד עם אביתר על אותם ספסלים של אותו בית מדרש ברמת הגולן, והוא הצליח לשים את ידיו על בוטלג פנימי (מוהאהאה
) של הופעה לקראת פורים של אביתר ויונתן רזאל, הופעת פיוטים יהודיים... אביתר ביצע שם גם מספר שירים שלו, מהאלבום הראשון והשלישי (ההופעה הייתה רגע לפני היציאה של "עומד על נייר") - ואז בכלל נכנסתי לעניין
קניתי מהר את האלבומים הראשון והשלישי ומאז היחסים טובים

ringo rulz

New member
האמת לא מזמן זה קרה

בופור ואבות ובנים הייתה הפעם הראשונה שבכיתי בסרט, ואז כתוצאה מלחץ פיזי קשה מצד מיתר התחלתי לשמוע עוד שירים. בהתחלה תתחנני אליי ותיאטרון רוסי, כי אממ טוב. ואחרי זה גם את האלבום השלישי...

BecKiY

New member
גם אני מ"המדריך לחיים הטובים" ../images/Emo9.gif

למדתי תיאטרון כמה שנים, ובחרתי לבצע באחת הסדנאות את הקטע של תמי מההצגה הזו. זה קטע ממש מרגש, ולא הכרתי את השיר (
), אז הורדתי אותו וממש התאהבתי. זהו, מאז אני והוא זה ככה >< :)

רגע רגע.

את מאשקלון במקרה? כי אני זוכר שפעם בחורה דיברה איתי לגבי הסצינה של תמי. (הקטע שהיא מדברת עם דניאל אחרי שהוא מת, עם הגיטרה, לא?)

BecKiY

New member
אני לא מאשקלון

אבל דיברתי על אותה הסצנה עם הגיטרה :)

0mroosh

New member
צריך להחרים את המחזה מהאופציה לבחור

מונולוג/דיאלוג ממנו לבגרות. יעל רונן מרהיבה, כן? שלא יהיו ספקות. אך כל כך נדוש, וחבל. היה מוצלח לפחות?

BecKiY

New member
זה לא היה לבגרות

למדתי תיאטרון במסגרת אחרת. ואני לא הכי זוכרת, אבל נראה לי שהלך בסדר..

oz18oz

New member
אממ

קודם כל אני חדש פה... את אביתר בנאי אהבתי מכיתה י"ב שנת 2003 וכן גם אצלי זה התחיל מהשיר יש לי סיכוי מאז חיפשתי כמה שירים שלו גיליתי שמתי נתנשק זה שלו והבנתי שהוא יוצר גדול מהר מאוד קניתי את הדיסק "עומד על נייר" ותוך כדי שמעתי שירים מהדיסק הראשון... זהו בערך :) לסיכום: עד אריק ברמן הוא היה המועדף עלי... עכשיו קצת קשה להחליט.. יש קשר בין השניים לדעתי (לפני אביתר בנאי הייתי חולה על ברי סחרוף...)

קשר בין אריק ברמן לאביתר בנאי? ../images/Emo12.gif

אני אעשה כאילו לא קראתי..
אין לי כלום נגד אריק ברמן, נגיד, אבל הסגנונות ממש ממש שונים, וגם הפוזה, בעיקר הפוזה

oz18oz

New member
בעיקר הפוזה

חוץ מזה לשניהם יש מילים מתוחכמות.. וסיגנון מיוחד שאין כמעט בארץ

למעלה