איך הכל התחיל?

chen010189

New member
ביקי קיבלת ת'מסר האחרון שלי?

היה כתוב לי "טעות בדף" או משהו

adar cahlon

New member
אם כבר מדברים על מסרים..

גם את, חן וגם ביקי, לא עונות לי.. מסננות

../images/Emo152.gifההתחלה שלי...

The Simple Start... כמה ימים לפני אני ראיתי פרסומות ותכננתי לראות השמינייה
אז לפני שהתחיל הפרק דיברתי עם חברה שלי שיש לה יס... אז היא אמרה לי:"את רואה היום ראש גדול? זה מתחיל עוד מעט!" ואז אני נורא התלהבתי, יש ראש גדול בהוט, ושלא תחשבו אחרת- ראש גדול הייתה סדרה מאוד מדוברת בכיתה שלי, אז למה לא לראות?
ואז גיליתי שאכן יש לי השמינייה
והתלהבתי מהפרק
וככה התחלתי
ואז סוף סוף הבנתי, ששום תוכנית ביס לא תהיה בהוט
וזהו
(וסליחה שהשתמשתי כ"כ הרבה במוטי)

tzlilonit1

New member
ההתחלה שלי ../images/Emo13.gif:

קודם כל היו כל השלטים והפרסומים ונשמע לי דווקא נחמד.. אז ביום שהיה הפרק הראשון ישבתי בבית לראות ו...לא אהבתי.. אחרי 5 דקות פשוט העברתי וכל מי שדיבר איתי על זה הודעתי שזה משעמם.. אבל ילדים בכיתה כ"כ התלהבו שהחלטתי לתת לזה שוב צ'אנס ומאז - אני מכורה!

אני רציתי לראות ראש גדול

כעסתי על הוט שהביאה לנו איזה סידרה מוזרה בשם השמינייה והיתחננתי להורים שלי לעבור ליס והם לא הסכימו את שני הפרקים הראשונים פיספסתי וראיתי שידור חוזר בהוט וי או די ומהשניה הראשונה שזה התחיל היתמכרתי הפרק הראשון היה כל כך יפה שאיה וניני הופכים להיות בני 15,לפורום הגעתי כי רציתי לדעת מתי יתחיל פרק 31 ואני זוכרת מה ההודעה הראשונה שלי: למה כתוב שפרק 31 ישודר ב4 בספטמבר הוא לא משודר ב1 בספטמבר

amirco2005

New member
אצלי זה היה כך ש...

ראיתי המון פרסומות בערוץ-הילדים, וזו נראתה סדרה מאוד נחמדה. הפרסומות היו מותחות ומעניינות, מה שהמריץ אותי לצפות בהן. אחר-כך גיליתי פרטים נוספים על עלילת הסדרה בפורומים שונים - וככה יצא שהתחלתי לצופת בפרקים הראשונים, אהבתי, המשכתי ועד עכשיו אני שם... בקשר לפורום - בהתחלה ניסיתי למצוא את עצמי כמו רבים אחרים ב"פורום ערוץ הילדים", אבל כל החבורות וההערצות המוגזמות גרמו לי להצטער על בואי. הגעתי לאתר "תפוז" דרך נושא אחר("חלומות צלולים", אם זה מעניין מישהו) ומשם הגעתי לפורומים אחרים - ביניהם "השמינייה". במשך כמה חודשים לא כתבתי פה כלום - אבל לאט-לאט התחלתי לכתוב... :)

shminia com

New member
צודקים..הפורום בערוץ הידלים ממש..

תסלחו לי תינוקי! אתם מסתכלים ופתאום מגלים הודעה: פגשתי את לילי!!!!והצתלמתי איתה וקיבלתי חתימה ואז פתאום אתה מגלה עוד שורה ונגעתי בה!! כולה בן אדם מה הקטע?! נגעתי בה@! עשו ממנה לפחות חצי אל.

נעמקה19

New member
אבל אפשר להבין. איכשהו...

כאילו...הקטע של ה"נגעתי בה" זה אומר ש...כאילו...אתה ממש היית לידה... אני לא יודעת להסביר. אבל אני יכולה להבין.
למרות שאני לא בטוחה שאני, אם אני אפגוש את אדית חצור (אאמן!) אז אני אכתוב לכם "ונגעתי בה!!" אבל אין לדעת. במצבי לחץ\היסטריה אני עוד עלולה להשתנות

כנסו..

"תגיד, אדם, נראה לך שהוא ישחרר אותנו?" אדם: "אין לדעת. במצבי לחץ הוא עוד עלול להשתנות"

נעמקה19

New member
חח כן...

ואז הם מנסים לנחש על מה דגנית ואבנר מדברים... מיקה: אהה...אבנר? אני..צריכה את השנת צהריים שלי... דורי: כן, גם אני בתור מדען מהולל צריך את ה (לא זוכרת מפה..
) ואז דגנית אומרת להם שהם משוחררים והם מתלהבים... ואז דגנית ודדי נפגשים!!!!!!!
חחחח...

shminia com

New member
אבל זה בן אדם זה כמו

שתגעי בעצמך.. מה אני אלך וארשום" נגעתי ביד של עצמי!!!" לא..טבו לא יודעת מה שאתם רוצים אבל הם כתבו את זה בכזו היסטריה(רואים לפי מליין הסימני קריאה ששמו). לדוגמא: אנחנו היינו במפגש (אנחנו= אני ואחותי) ודיברנו עם ידידיה ושירה לבד ואחותי עושה לשירה כזה (כאילו ציטוט של מיקה) באת לכאן רק כי הכריחו אותך?! ושירה (נדמה לי שהיא קצת נעלבה) עושה : לא.. וידידיה אומר לה: ראית מה זה שירה? מתחילים לצטט אותך . אז היא ליטפה את אחותי בראש ואומרת לה חמודה.. אז אחותי בטח שלא רצה לכתוב היא ליטפה אותי היא ליטפה אותי!! שלא לדבר על ילדים יותר מוזרים שלא חופפים את הראש שבוע (או יותר) אם איזה מפורסם נגע בהם.. או לא מתקלחים כי הם התחבקו איתו- זה מוגזם לפי דעתי

למעלה