איך הכל התחיל?

ציטוט: ../images/Emo3.gif

-"זה שהיה פה הבוקר בטרנינג נחשב חצי אלוהים?!" -"אבל איזה טרנינג.." -"טוב האמת.. כריש"

אני זוכר איך הכל התחיל...

"תלחצי חזק, אמא של עודד, תלחצי חזק, תלחצי..."
ועכשיו ברצינות: ראיתי את הפרומואים בערוץ הילדים ואמרתי לעצמי: "נראה לי מעניין.. סוף סוף איזה סדרת דרמה ישראלית בערוץ הילדים, טוב אני אראה את זה" ואז הגיע ה-5.6.2005 וראיתי את הפרק הראשון... המשכתי לשני ולשלישי ולרביעי וכל פרק שהיה אחר כך
עד שבפרקים 15-20 אמרתי לעצמי "פששש.. סדרה ממש מעולה" ואז ראיתי את פרקים 1-18 בערך ב-v.o.d והתחלתי לראות כל פרק פעמיים ביום, ב-14:30 וב-19:00. בקיצור ממש התמכרתי והגדרתי את עצמי כמכור, ממש מכור. ואז הגיע ה-29.8: שוטטתי בפורום מזג אויר וראיתי הודעה של תפוז אנשים "היום בתפוז" (משהו כזה.. חח) ואז פתחתי ואז היה כתוב משהו שיש בפורום השמינייה ואז התלהבתי "מה? יש פורום לשמינייה?? יאללה אני נכנס!" ומאז אני כאן ונהנה מכל רגע

Cindy Campbell

New member
מסתבר שערוץ הילדים גרוע../images/Emo135.gif

בפרסומות לסדרות, כי לא כולם כאן התכוונו לראות את התוכנית והאמת שגם אני לא
זאת סתם נראתה תכנית טיפשית, אז לא ראיתי אותה. ויום שבת אחד, הייתה אצלי חברה והיו את השידורים החוזרים של פרקי השבוע (נראה לי פרקים בסביבות 10, 15) אז ראינו פרק אחד או שניים וזה רנאה נחמד, אבל עדיין חשבתי שזו סתם תוכנית. אח"כ היה יום שלא היה לי מה לעשות אז ראיתי פרק ובסוף יצא שראיתי את פרק 30 והוא נגמר וחשבתי: "זהו, פרק נחמד, אבל זה נגמר," אבל כשהייתה את הפרסומת לפרק 31, חשבתי שאני אראה את זה, מה כבר יקרה... זה היה פרק טוב אז המשכתי לראות את התוכנית ובסוף לא הפסקתי לצפות בה
. ובקשר לפורום? אמממ בפעם הראשונה נכנסתי לכאן כדי לפרסם קומונה שלי ושל חברה, אחרי כמה שבועות, נראה לי, נכנסתי שוב לופרום (כי צפיתי בתוכנית) וזהו
. מסקנה
גיורא, כל הכבוד!
ערוץ הילדים- סוף לפרסומות הטיפשיות!

Super Chuly

New member
ההתחלה שלי

הסיפור שלי התחיל עם השמינייה, די מזמן. "קטנטנות" נגמר כבר מזמן, וערוץ עשר לא כל כך מזמן סיים לשדר את העונה האחרונה של "המורדים" ככה שהייתי חופשיה ומשוחחררת כמו "ציפור דרור". אני בדרך כלל לא רואה את ערוץ הילדים אבל יום אחד חזרתי הביתה מביה"ס, התיישבתי לאכול (מול הטלוויזיה, אלא מה?) ואח שלי זיפזפ בשלט עד שנחת לפתע על ערוץ הילדים. בדיוק אז שודר פרומו לסדרה וחשבתי לעצמי שהיא נראית סדרה ממש חביבה (בכלל לא תיארתי לעצמי איזו היסטריה היא יכולה לחולל) ושהיא יכולה לתפקס בשבילי על תקן ריבאונד לא רע בכלל אחרי המורדים, קטנטנות ופינת אור (כן, לכל התוהים- אני מכורה לשעבר). וככה הזכרתי לעצמי כל השבוע לראות, והשאר- היסטוריה... ליהי :)

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifככה זה התחיל...

כמובן בהתחלה ראיתי פרסומות פוסטרים מה לא.. חברים שלי סיפרו לי... ואז אבא שלי רצה לעבור לYES אבל אני ואחותי לא רצינו וחשבנו על סיבות למה לא. ואז אמרתי לא סגלל השמיניה וככה שיכנענו אותו לא לעבור ואז התחלתי לראות את השידורים של הפרקים בסיבוב השני וככה התמכרתי לסדרה. ואז נכמסתי יום אחד לתפוז (הכרתי לפני את תפוז... אחותי מתכתבת כאן בערך שלוש שנים...) וראיתי פורום "השמיניה" (שבכלל באתי לפורום הארי פוטר הסרט...) ואז נכנסתי והתחלתי להתכתב...

אצלי זה דומה למה שקרה לחן...

כל הזמן ראיתי את השלטים וחשבתי שזה סתם עוד סדרה מטומטמת לילדים בני 8 בערוץ הילדים... ואז גיליתי ששוב נהרס לי המסך וששוב הכל ראיתי בצהוב(עכשיו הוא גם דפוק אבל בכחול). יום אחד בחופש הגדול אחי הקטן העיר אותי בתשע ולא היה לי כח לראות בצהוב או לעשות משהו אחר אז הלכתי לטלוויזיה ולא היה מה לראות... הלכתי למחשב והסתכלתי איזה דבר גדול עושים לסדרה הזאת וראיתי פרסומת של זה בvod אז ראיתי פרק ראשון ולא הבנתי כלום מהסדרה ההזויה הזאת ואז ראיתי פרק שני, ושלישי... והתמכרתי!!! ואז גיליתי שיש את הפורום הזה ובלי כל הכרות התחלתי לכתוב וגיליתי שאני מעריצה את דון לני גבאי...

onn11

New member
ההתחלה שלי...

כידוע (לא יודע אם לכם) אני הייתי גולש סתם באתר של פלוריסיינטה להתעדכן בחדשות ומה שקורה... אז כתבו פעם-"מה שיחליף את משבצת השידור של "אמי" (דאז-בדימוס לכל התוההים) היא :"השמינייה."" הם כתבו שזה מתחיל ב-5 ליוני (התאריך הקדוש - השורשים של הסדרה!!!) ואז,חיכיתי בקוצר רוח,ואז,הייתי מעריץ מאוד מאוד מאוד גדול של הוט,והם כתבו שזה ישודר רק בהוט,אז נורא שמחתי שיש משהו חדש לראות. ה-5 ליוני הגיע. ערוץ הילדים. 14:30 בצהריים. אני רואה מכונה מסתובבת באור עמום עם טיפוס מוזר שכמעט אף-אחד לא מכיר. מוזיקה נעימה. פתאום באה כיתובית שחורה ועל-גביה אותיות לבנות :"פרק 1 - החדר העגול" ומאז,אני לא מפסיק לעקוב אחרי השמינייה. לא ידעתי שיש לה כ"כ הרבה מעריצים בהתחלה,אבל שוטטתי באינטרנט (נו,מי אני שלא ישוטט ???) ואני רואה פתאום כמה הערצה יש לסדרה הזאת!!! זה מדהים שאיזה בחור,בשם גיורא חמיצר,יכול לעשות עלילה כזאת טובה,מותחת,מרגשת עם עוד 1001 דברים ביחד!!! מאז,כולם יודעים,שעם עוד כמה חברים שלי שיש להם הוט (לרוב יש יס... חבל!) שאנחנו משוגעים על השמינייה. וזה כל הסיפור. און.

oshriti123

New member
אני גם זוכרת את הפוסטרים../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

והפרסומות...מהפעם הראשונה שראיתי את הפרסומת חשבתי שזאת יכולה להיות אחלה סדרה.... את הפרקים הראשונים הפסדתי כי לא ידעתי שזה התחיל(קורה לי עם הרבה סדרות
) וגם כי היתה עוד תוכנית שרציתי לראות באותה שעה(עכשיו אני אפילו לא זוכרת איזו תוכנית זאת היתה
) ויום אחד ישבתי וראיתי בויאודי את פרקים 1-15 והתמכרתי...וזהו בעצם
זאת הסדרה שהכי התמכרתי אליה(וגם טב"ע,אבל זאת טלנובלה)..אני רואה את השידורים החוזרים והתהחלתי לראות בויאודי את כל העונה מהתחלה...שלשום ראיתי 20(!) פרקים

נעמקה19

New member
חחח...

הפרק הראשון שראיתי הוא שרוברטו מהפנט את דגנית... ולא היה לי שמץ שבעוד איזה חודש בערך אני אסגוד לה...חחח...

הפרק הראשון שראיתי הוא הפרק הראשון

ולא הבנתי ממנו כלום!!! חשבתי שזו עוד סדרה הזויה לגמרי וצדקתי!!! עד שחברה שכנה אותי שעתיים אחר כך לראות את הפרק השני...

danit1234

New member
אני בתהחלה גם ראיתי פרומואים

פרסומות שלטים במחשב כל מיני ואז כשהתחיל בן דוד שלי אמר לי ניסית לראות השמיניה אז אמרת לא איך זה אז הוא אמר שזה נחמד ושכדאי לי לנסות ומאז באמת צפיתי בסדרה אמנם לא באופן קבוע אבל עם כל השידורים החוזרים וזה אני מניחה שראיתי את כל הפרקים לפחות כמעט את כולם :)

למעלה