איך הכל התחיל?

chen010189

New member
איך הכל התחיל?

אני זוכרת בדרך לביה"ס, את הפוסטרים על התחנות... "נטשה - מומחית לציור", "אבי - מומחה למחשבים", "מיקה - פסנתרנית ומוזיקאית מחוננת", בהתחלה בכלל היה נראה לי כמו איזו פרסומת לתכנית ריאליטי חדשה... "כמה ריאליטי התחילו לייצר בטלוויזיה הזאת..." זאת הייתה המחשבה שעברה לי בראש כל פעם שראיתי את הפוסטרים האלה והמשכתי הלאה... אבל אז, התחלתי לראות פרומואים בטלוויזיה. "החל מה... בערוץ הילדים", אמרתי - אוקיי. ערוץ הילדים. לא לגיל שלי... אבל בכל זאת, הפרומואים והפרסומים לא הפסיקו ומפרומואים ופרסומים לסדרה ש"תעלה בקרוב", זה הפך לסיסמא המפורסמת "השמינייה - אין דבר כזה, ימים א'-ה' ערוץ הילדים"... התחלתי לקרוא עליה באינטרנט. אמרתי לעצמי - אוקיי, כנראה שזה קצת יותר מסתם סדרה לילדים... ואז, המחשב שלי (כמה צפוי!!!) קרס, ומה אני, מכורה, חופש, יכולה לעשות בלי מחשב כשאין תכניות לצאת החוצה? אז פתחתי את הטלוויזיה... כמה מפתיע, הפרומו המפורסם. כאן החלטתי להכנס לוי.או.די, "אני אראה פרק, רק לראות מה זה...", ואז מצאתי את עצמי יושבת ורואה פרק אחרי פרק אחרי פרק... עד פרק 24 בערך, הפרק האחרון ששודר עד לאותו שבוע. ואז ביום שלמחרת התיישבתי לפרק 25, ואחריו לפרק 26, 27, 28, 29, 30... ואז מחכה כמו כולם לפרק 31. ההתמכרות לסדרה הובילה אותי לפורום הרשמי, ואז... אחרי שבאיחור גדול גיליתי מה טווח הגילאים שם "זה לא בשבילי", הגעתי לכאן... הפורום בתפוז. אז הוא עוד היה בהנהלת מישהו אחר... אפילו ליהי עוד לא הייתה חומה! אני בכלל הכרתי אותה בתור מי שעומדת מאחורי סרט גמר שאני חושקת בו כבר מהפעם הראשונה שהזכירה לי אותו... ואת בן הכרתי רק בתור עוד חיפאי לאוסף התפוזניקים. והשאר הסטוריה... ואתם? איך הכל התחיל?

chen010189

New member
אם לא נח לך עם הפעילויות שלי פה -

אתה מוזמן להתעלם... זה שעשית את הקאמבק שלך אחרי כמה ימים, ולא ראית שאנשים כבר מכירים אותי בפה בתור הוגת כל מיני פעילויות גם אם הפורום מלא באלף איש... בעיה שלך אבל תאמין לי, אחד הדברים שאני שונאת זה שאנשים באים עם התיחכום שלהם ורק בשביל שתהיה רגוע לא, לא משעמם פה

../images/Emo152.gif../images/Emo45.gif(נאלצת להסכים)

פשוט כל מה שרציתי לכתוב לו נכתב כרגע על ידך.

מה??

שאלתי כדי לדעת אם משעמם פה.. כי חזרתי אחרי שהעונה נגמרה ופשוט רציתי לדעת.. חשבת לא נכון

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif../images/Emo36.gifההתחלה שלי...../images/Emo6.gif

ב-5 פרקים הראשונים אני לא עקבתי אחרי זה... כל הזמן החברים שלי אמרו לי לראות,אני זלזלתי...
שיגעו שבוע שלם...ואני המשכתי לזלזל... בשתיים וחצי העברתי לערוץ אחר... פשוט הייתי אנטי כל כך
!| אבל שבת אחת אמרתי..."ניתן לזה צ'אנס...מה כבר יכול להיות?!" אחרי הפרק הראשון הייתי תרותקת לספה,פשוט נדבקתי... אפילו לא עשיתי הפסקת פיפי
ומאז כל הכיתה שלי כבר יודעת שאני משוגעת אמיתית לא מערחצה פאנתית אבל משוגעת... אני כל היום מדברת עם החברות שלי רק על השמיניה עד שהם אומרות לי "די כבר משוגעת
" כל החברות שלי שיש להם יש זה שיחות קצרות...וסתמיות... ומאז כולם כבר אומרים שאני המעריצה מספר 1
ואין על זה ויכוח

נעמקה19

New member
או מיי גוד זה בדיוק הסיפור שלי!!!

רק... שאני יום אחד באתי לחברה שלי, והיא אמרה לי שהיא ממש במתח, אז ישבתי וראיתי איתה. זה היה פרק 12. הפרק שרוברטו מהפנט את דגנית... ואז מאותו יום, ראיתי כל יום השמיניה
ומאז (כמוך) אני נחשבת "משוגעת" בנושא של השמיניה... בדיוק כמוך. כל פעם כשמישהו רוצה תקציר של פרק, לדעת כל מני דברים על השמיניה, פונים אלי. זה כבר נהיה מצחיק...חחח.. יש לי ילד בכתה שקורא לי דגנית חצור

נעמקה19

New member
ובקשר לפורום...

הלכתי לפורום באתר ערוץ הילדים... והיה שם משעמם מוות. זה גם פורום שלא בנוי טוב, וגם ילדים לא מגיבים אחד לשני. כל אחד כותב הודעה, ומחכה שיגיבו לו...ועם כל החבורות המטומטמות האלה...ושהפורום נסגר ב- 11... זה מטומטם לגמרי. אז, הגעתי לתפוז כי לחברה שלי יש קומונה...אז נכנסתי לראות, נרשמתי לתפוז והכל...וראיתי נראה לי איכשהו מגוגל או משהו שיש פורום השמיניה בתפוז... אז נכנסתי, וראיתי מה כותבים, ולאט לאט התחלתי להגיב ולכתוב. כשחושבים על זה...מעולם לא הצגתי את עצמי... התחלתי לכתוב, והתרגלתם אלי. אף פעם לא כתבתי "אני חדשה"... מוזר. חחח...

gal love sims

New member
ההתחלה שלי!!

בהתחלה קראתי באתר פלוריסיינטה כתבה על השמיניה ואמרתי"אויש נו באמת כל כך משעמם להם?!?!טלנובלה ישראלית??זה יהיה כל כך גרוע!!"(הם רשמו שזאת טלנובלה)והגיע הפרק הראשון ואמרתי לעצמי"בואו נרד אליהם!!"וראיתי ופשוט אהיתי מרותקת!! השמיניה שולטת!!!!!!!

R o n 2 5 6

New member
אני אענה (והפעילות מורשת בידי בן?)

בהתחלה ממש לא ידעתי מזה ולא עניין אותי.לעומת זאת אח שלי כל הזמן ראה את זה.ביום ששודר פרק 15 אמרתי לעצמי:"רון בוא נראה במה אח שלך כל כך מתעניין" וראיתי ודיי התלהבתי אני חייב לומר. רציתי לראות מה הולך בפורום הרשמי שם.נשארתי קצת זמן שם למרות שטווח הגילאים שם ממש לא בשבילי ואז שגיורא התארח שם קראתי את ההודעות שלו והוא אמר שיש את פורום תפוז שזה מן פורום מתחרה ובאתי וראיתי מה הולך פה והיה ממש סבבה והכרתי כל מיני ילדים (עכשיו אני מכיר יותר
) וזהו

../images/Emo152.gifומה עם ליהי?

היא לא צד בפורום? וחוצמזה, אם זו פעילות קטנה היא לא צריכה לבקש

R o n 2 5 6

New member
היא גם אבל לא היה לי מקום בכותרת

איך אני אשכח את ליהי?אין עליה חחח...

chen010189

New member
זאת לא פעילות אלא שרשור חד פעמי

ובתור אחת שהשקיעה פעמיים בקריאה של התקנון... הייתי שמחה אם לא הייתם דוחפים לי ת'סעיפים ממנו בכל חור. כי לעומת ילדים אחרים שלא שמים בגרוש על מה שבן וליהי מבקשים אך ורק לטובת הנעימות של כולנו בגלישה בפורום הזה... אני קראתי פעמיים, והפנמתי... ותאמין לי - שאם אני אצטרך לבקש אישור מבן או ליהי - אני אעשה את זה גם בלי שיגידו לי... בגלל זה התעצבנתי ממה שילד דימיוני אמר, והוא בכלל, יש לו יותר מדיי הערות עוקצניות שמעצבנות אותי...

KiShKooSh

New member
אמ.. תאמת../images/Emo3.gif?

מהפרסומת חשבתי שהז יותר פעלולים טכנים כאלו
ואז דיברתי עם בן הוא אמר לי שהוא רוצה לנהל את פורום השמיניה. ותפוז היו מאוד קטנונטים לגבי זה(בגלל העובדה שהוא צעיר) אז במסן הוא שם כל הזמן אייקונים של מחזיק אצבעות, ואז איחלתי לו המון בהצלחה ... ואז הוא קיבל את הפורום. ואז זה התחיל ראיתי איזה פרק אחד בגלל העובדה שבן מנהל את הפורום הזה, נראה נחמד ואחרי זה טסתי לאיטליה והילדים שם הסבירו לי את סיפור ההתחלה של מאיכה ויונתו ואז ראיתי ב VOD את הפרק הראשון ואז נכנסתי לפורום, ומאז אשכרה התחלתי לראות יותר השמיניה הסיבה שאני רואה השמיניה=>הפורום והסיבה שאני באתי לפורום=>בן אז בן אשם בכל
מוטי

למעלה