איך הכל התחיל?

איך הכל התחיל?../images/Emo2.gif

איך התחלתם לאהוב את רובי? יכול להיות שיצא לנו לדון על זה כמה פעמים, אבל יש זיכרונות שתמיד נחמד להעלות
למשל..אני
אני זוכרת שראיתי את הלייב 8 וחיכיתי כל היום למארון 5, שבסופו של דבר ההופעה שלהם לא שודרה בטלויזיה הישראלית. אז עלה אדון רובי ושר כמה שירים. את feel כמובן כמובן הכרתי, ונורא התלהבתי מההופעה שלו
חברה בדיוק שאלה איזה דיסק אני רוצה ליום הולדת, וכשגיליתי שזה שרציתי לא נמכר בארץ, נזכרתי לפתע ברובי. ואז.. התחילה הערצה גדולה, והצטרפתי לפה
אני זוכרת שאפילו בהתחלה שאלתי אתכם אם שווה לקנות את האוסף, אבל ברור לכולנו שלא הסתפקתי רק בשירים שנמצאים בו
ומאיה, אני מצטערת על פתיחת השרשורים המציפה :/

Berliner star

New member
איך הכל התחיל.. שאלה טובה..../images/Emo3.gif

אני זוכרת שתמיד הכרתי שירים של רובי וגם אהבתי לשמוע אותם, (במיוחד אחרי שאסקאפולוג'י יצא) אבל לא הייתי מעריצה שלו כמו היום. האמת שגם אצלי הכל התחיל בלייב8. (
) אני לא יודעת למה ואיך אבל הגעתי למצב שפשוט חיכיתי כל כך להופעה של רובי. ממש! ואני לא יודעת למה.. פשוט רציתי לראות אותו ואיך שהוא עלה לבמה ממש התלהבתי. בתחילת 2005, הייתי בגרמניה (שוב, בביקור משפחתי) והייתה כתבה בעיתון על רובי, וביקשתי מבן דוד שלי שיתגרם לי אותה ושם קניתי את הדיסק הראשון- האוסף. ואז שוב הייתי בגרמניה, באוקטובר 2005, והגעתי לביקור של שבועיים וחצי ובן דוד שלי אמר לי על הופעה של רובי בברלין בעוד שבוע ושאם אני רוצה שהוא יברר לי על כרטיסים. הוא הסתכל באינטרנט ובו- זמנית אני רואה בטלוויזיה שההופעה באותו היום! ושהיא משודרת חיי בטלוויזיה ובעוד 20 ומשהו בתי קולנוע. אוחחחח כמה שזה היה מעצבן! כמעט הרגתי את בן דוד שלי! באותו לילה ראיתי בעיתון עוד כתבה על רובי שהוא שכב עם מישהי גרמנייה (זה ההיא שהוא התקשר עליה, שהיא מכרה את הסיפור שלהם) ומאז, מאותו היום, אני לא מפסיקה לחשוב, לראות, לדבר ולשיר רובי
זהו.. סליחה על החפירה
ושוב תודה גל

Dana Mi

New member
אוהו, אפשר לעשות מזה סרט ../images/Emo6.gif

תמיד ידעתי מי זה רובי וויליאמס.. הקליפ הראשון שלו שראיתי היה Millenium והכרתי את השם אבל לא הייתה לי התעניינות מיוחדת.. במקביל, גם תמיד הכרתי את השם "טייק ד'את". ידעתי שזאת להקה משנות ה-90 שרובי וויליטמס היה חבר בה פעם. ואני זוכרת שראיתי בתור ילדה קטנה את הקליפ Pray עם אחים שלי. וזהו, זה כל מה שידעתי עליהם. בקיץ האחרון, אמטיוי חגג יום הולדת עשרים וחמש, ובתור אחת שרואה אמטיוי כבר משפר שנים טובות התלהבתי, כי אני מתה על נוסטלגיה והתחשק לי שהם ישימו איזה משהו ישן כזה שלא ראיתי שנים.. אז כיוון שזה היה החופש הגדול, לא היה לי הרבה לעשות חוץ מלבהות בטלווזיה.. ובזמן שזפזפתי בערוצים, עצרתי באמטיוי על תכנית עם שארון אוסבורן שדיברה על עשרים וחמש הדברים הטובים באמטיוי בכל השנים. והקטע שעליו עצרתי היה בדיוק על ריי קוקס. את המנחה עצמו לא הכרתי, אבל שמעתי עליו בעיקר מהפארודיה שעשו עליו בקומדי סטור.. הם התחילו לשים כל מיני קטעים מהתכניות שלו ולשניה אחת קלטתי את רובי חושף את ישבנו.. התחלתי לחשוב שזאת בטח הייתה תכנית מצחיקה ואני חייבת לראות את זה.. חיפשתי ביוטיוב ומצאתי את התכנית המיתולוגית של ריי קוקס MTV Most Wanted שבה טייק ד'את התארחו.. ותוך שתי שניות בערך התאהבתי והתחלתי לשנוא את עצמי על למה לא התעניינתי בטייק ד'את יותר מוקדם.. ואז הגעתי לפורום טייק ד'את בתפוז ואחריו לפורום הזה! אפשר להגיד שהגעתי לרובי אחרי TT, אבל בלי התחת שלו כנראה לא הייתי מגיעה ל-TT בכלל..
מה לעשות - זה היה יולי, הייתה מלחמה וגם ככה לא יכולתי לצאת מהבית.. תראו מה נהיה ממני

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif

מזל שראית את התחת של רובי
חייבים להעלות את התוכנית שוב ליוטיוב
היא פשוט ענקית

LittleStarAtSky

New member
אצלי

הייתי בכיתה ט', והוא הוציא סינגל חדש - STRONG!!!! וראיתי את הקליפ והיתאהבתי!!!!!!! מאז...:)

גם אצלי זה היה בערך באותה תקופה../images/Emo13.gif ופירוט-->

אני חושבת שקניתי את הדיסק השני שלו קודם ואז את הראשון זה היה בסביבות גיל 15 ועכשיו אני בת 22 (איך שהזמן רץ
) השיר הראשון שקנה אותי היה ANGELS ומשם כבר דרך ארוכה של קריאה ומוזיקה והרבה הזדהות והתחברות ברגעים הקשים אני חושבת שרובי התחיל אצלי את כל החיבור ל"בּריטיוּת"
היה לי באיזשהו שלב (מזמן מזמן) אתר אינטרנט קטן שלו, אני חושבת שהראשון שיצא לי להתקל בו עד אז בארץ אבל אחרכך כבר הייתי צריכה לסגור ומאז ועד היום תמיד יש לי פינה חמה בלב בשבילו

למעלה