איך הייתן מרגישות אם

גבריאל56

New member
איך הייתן מרגישות אם

לא הייתן רואות את חבר שלכן כמה שבועות, הוא במדינה טרופית ואתן בארץ, ואז הוא מעלה לפייסבוק תמונות שלו מצולם עם בנות (עם בגד ים) סוג של מחבק אותן (שם עליהן יד על הכתף כזה) ומעלה תמונות שלהן לאלבום הזה (כבר כתבתי פה הרבה עלי ועליו אז לא אפרט).. איך הייתן מרגישות? כשראיתי את זה פעם ראשונה הרגשתי איזה משהו קטן בבטן, אבל החלקתי... אני סומכת עליו.
פתאום חברה כותבת לי "לא מפריע לך שהוא מצולם ככה? זה נראה לך תקין? אל תהיי מסונוורת מאהבה". הרגשתי כאילו נתנו לי בוקס בבטן... הרגשה כזאת של "למה הוא עושה לי את זה?" הוא חוזר עוד יום וחצי, אבל פתאום אחרי שהיא כתבה לי את זה אני מרגישה שלא בא לי שיחזור. שאני לא צריכה את זה שזה מסובך מדי. שהוא רע ומצד שני שאני מטומטמת שאני מתרגשת מזה כל כך....

Megie

New member
זה היה מפריע

לא משנה מה..זה קצת מזלזל גם אם זה הכי תמים בעולם ועם זאת-אם הן היו לבושות, זה היה משנה לך משהו?
מה בעצם מפריע לך במקרה הזה?-שהוא ניהל אינטרקציה עם בנות בכללי או זה שהוא הסתובב בין כל מיני בחורות בבגד ים? כי הרי ביננו..אם היה לו מה להסתיר-לא היית רואה את התמונות האלו..ואם את סומכת עליו-אז לא משנה אם הוא הצטלם עם בחורות(במקרה הזה הסיטואציה היא אעזור טרופי וכולם בבגי ים)..
האמת, לי זה היה מפריע מהסיבה שהוא בכלל היה בסיטואציה הזאת מראש..כן, אני קצת קנאית ובעצמי לא הייתי עושה את זה לבן הזוג..וכם הוא לא היה צריך לגרום לך להרגיש ככה גם אם לא התכוון או ידע שזה יפגע.
ובסופו של דבר זה הפריע לך רק כי זה קצת פגע באגו בעובדה שזה הגיע מחברה שלך..שזה באמת עיניין שלה איך היא הייתה לוקחת את זה..אפילו שאולי יש אמת בדברייה..

פשוט תדברי איתו על הכל כשיחזור והכי טוב יהיה אם תפעלי לפי איך שאת מרגישה..לפי הזוגיות שלכם והאמון שיש בינכם..ולא תדברי במילים שנכנסו מחברות או הסביבה. חבל לנפח משהו חסר בסיס ולהפגע מתמונה לפני שקיבלת הסבר מצידו..תשמעי קודם ממנו למה תמונות כאלו עלו לפייס-כי זה באמת לא מכבד כשנמצאים בזוגיות.

גבריאל56

New member
תשובה

זה כן הפריע לי כשראיתי את זה. אני לא חושבת שזה תקין, או מכבד או וואטאבר.
אני רק רוצה קצת לפרט על המצב: הוא טס לאן שהוא טס כי נפרדנו. יומיים לפני שהוא טס החלטנו לחזור. הוא טס למקום שבו יש לו הרבה חברים ומכרים ולא טס סתם, אלא טס למן פסטיבל של 3 שבועות של ניקויי גוף וכאלה. כשהוא טס דווקא הייתי מאד שמחה כי ידעתי כמה הוא צריך את זה (וגם המערכת יחסים שלנו). הוא לא הפסיק להגיד לי כל יום כמה הוא אוהב ומתגעגע. אבל אני, מסוג הבן אדם שאני, ככל שהזמן עבר, ככה "שנאתי" אותו יותר- לא שאני מתגאה בזה, אבל אני ניהלתי איתו כל כך הרבה שיחות זועמות בראש שלי בלי שהמסכן אפילו יודע...
בכל אופן, כשהוא העלה את כל התמונות האלה כן נמחצה לי הבטן איפשהו, אבל אני מכירה אותו ויודעת שהוא אוהב את ה"שופוני" הזה- אוהב להרגיש מבוקש וחתיך ומוקף בבנות וכו'. אז זה לאט לאט עבר והתחיל פחות להפריע לי, עד שהיא כתבה לי על זה.. הקטע הוא שאני מרגישה שאני גם במצבי רוח בכל הנוגע אליו.

בהחלט היה מפריע.

אבל אל תמהרי לקפוץ למסקנות ... אני מניחה שכשיחזור, תהיי חכמה יותר..

שלום

זה יכול להיות כל מיני דברים. אולי הן סתם בחורות שאין לו יחס אליהן, אולי הן ידידות ואולי הן משהו כמו דוגמניות. אם מפריע לך, כדאי שתעירי לו על זה ותשאלי אותו למה עשה כך. אולי יסביר לך שאין מה לדאוג. בכל מקרה, אולי כדאי שתאמרי לו שהפריע לך.

למעלה