איך הייתן מגיבות?

Flicka

New member
איך הייתן מגיבות?

החבר אמר לי היום שאני חונקת אותו והוא צריך ספייס,הקטע הוא שאני רואה אותו לפעמים רק פעם פעמיים בחודש ואנחנו בקושי מדברים בפל,כי הוא לא יכול,וגם שכן יוצא לנו לדבר הוא במצברוח חרא,ואני תמיד מנסה לשמח אותו,למרות שהוא מוציא הכל עליי,ממש נעלבתי ממה שהוא אמר וניתקתי לו בפרצוף..ומאז לא דיברנו,3 ימים,איך לדבר פעם ב כמה ימים נקרא לחנוק,אולי אני צריכה באמת לא להתקשר ולחכות לפון ממנו?

A B C 1 8

New member
הייתי מסבירה לו

מה שאמרת כרגע. ואם הוא עדיין נשאר מניאק אז תעשי חושבים לגבי הקשר... אם אפילו פעם פעמיים בחודש חונק אותו אז מה הוא רוצה? חיית מחמד שתהיה בבית ותכשכש בזנב כל פעם כשהוא מגיע ולא משנה כמה זמן לא ראתה אותו? מה זה החרא הזה? דברי איתו, דבר ראשון אחרי הריב דברי איתו לפני שזה ידרדר יותר... אם לא עוזר אז באמת תשקלי הכל...

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo201.gif

אפשר להגיד שגם אני עברתי משהו כזה.. יש לך שתי אפשרויות ורק את יעולה לדעת מה יותר מתים לך לפי האופי שלו.. 1. לא להתקשר אליו, לא לשלוח לו הודעות עד שהוא ישבר ויתקשר לבד. הקטע שהשיטה הזאת לא עובדת עם בנים עקשניים מאד :/ ואז זה עושה רק יותר רע לקשר, ובעצם הקשר מתפרק. 2. להתקשר אליו עוד כמה ימים ולהגיד לו את כל מה שאת מרגישה, להיות גלויה אליו, לשאול אותו במה בדיוק מתבטא ה"חניקה" הזאת. אני מקווה שיסתדר לכם הקשר.

אז פשוט תתני לו קצת ספייס..

בנים שונים מבנות. בדרך כלל הם זקוקים לספייס יותר מאיתנו. אני בטוחה שהוא לא התכוון לפגוע גם אם הוא פגע, ועל הניתוק היה אפשר לוותר. דברי איתו, תגידי לו שאת מבינה ושאת תתני לו את הספייס שהוא זקוק לו.

Flicka

New member
אבל/tapuzforum/images/emo4.gif

יש לו כבר כ``כ הרבה ספייס שאפשר להכניס קירקס שלם,אוף בנים!

ToryMaster

New member
ספייס זה עניין של סטייט אוף מיינד

לא של מציאות ממשית. אולי הוא מרגיש כל הזמן רע שהוא לא מתקשר ולא מדבר וכלום, וזה מוביל אותו לצורך הזה.

Kendra

New member
זקוקים לספייס?!

היא רואה אותו רק פעמיים בחודש והוא עוד זקוק לספייס?! זה נשמע לך נורמלי?!

זה לא קשור

יכול להיות שהיא למשל מתקשרת אליו המון, יותר מדיי- עד שזה גורם לו להרגיש חנוק.

Kendra

New member
WTF

תיפרדי ממנו כבר!! נמאס לי, כל העמוד הזה מלא בבחורות שפשוט סובלות עם החבר שלהן, שאומר להן שהוא צריך ספייס.... ברגע שבחור אומר דבר כזה צריך להיפרד ישר!! גם אם תישארו כמה חודשים נוספים הדבר יוביל לפרידה ממילא!! תמצאי לך מישהו שידאג לך ולא לעצמו כל הזמן. עזבי אותו כבר.. כנל לכל שאר הבחורות שהורגים אותם כאן זה לא שווה את זה כבר

Ray512

New member
למה רק לזרוק אותו?

אפשר גם ליירט אותו עם טיל לאו בדרך. באמת... מה זה "תיפרדי ממנו כבר"? לא אומרים כזה דבר. את באמת יודעת מה הולך ביניהם, או בין כל בת אחרת פה בפורום לחבר שלה, שאת מרשה לעצמך לדבר ככה? להיפרד מבנאדם שאת אוהבת זה לא כזה פשוט. וחוץ מזה, שלפעמים המצב הוא יותר מורכב ממה שהוא על פניו. תחשבי קצת לפניי שאת כותבת.

Kendra

New member
אני

לא אומרת את זה מתוך רוע ההפך מתוך ניסיון. כשאנשים אומרים דברים כאלה זה אף פעם לא טוב. וזה לא מגיע לה שמישהו יגיד לה שהיא חונקת כשהם מתראים בקושי פעם בשבועיים. להיפרד זה אף פעם לא פשוט, אבל לפעמים פשוט צריך.

McBlack

New member
לא חושבת שיש מקום להשוואות. אמנם הרבה גברים

צפויים באופן מחריד בטימטום שלהם, אבל זה לא מצדיק השוואה במקרה הזה... אהבתי את המשפט האחרון

Kendra

New member
../images/Emo140.gif

לעולם לא כתבתי פה , וגם אין לי חבר חייל- בטעות מצאתי את הפורום הזה , וראיתי כמה מההודעות שבחורות שסבלו פה כתבו ופשוט כאב לי הלב, החלטתי שאני חייבת להגיב.. סליחה אם יצאתי קצת תוקפנית.

McBlack

New member
זה בסדר ../images/Emo13.gif פשוט היה קצת מוזר לקרוא, אני פה

בפורום כבר מהעמוד הראשון (או השני?) ואני לא זוכרת הרבה הודעות על מישהי שהחבר בה היה צריך ספייס. אולי זה מן טרנד כזה עכשיו. הישמרו לכן, נשות העולם.

Ray512

New member
כן אה?

גם לי לא זכור מקרה כזה. בדר"כ זה הפוך. נו מילא

Flicka

New member
עדכון קצרצר!

המפ..הוא התקשר וביקש סליחה ואמר שנדבר על הכל שהוא יחזור,נראה מה יהיה../tapuzforum/images/emo4.gif

ToryMaster

New member
בהצלחה מותק

[הכינוי שלך, זה פליקה כמו ילדה קטנה? כמו הספר?]

Flicka

New member
תודה מאמי /tapuzforum/images/emo8.gif

והממ באחת העונות של השרדות,הייתה בחורה בשם ג

McBlack

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif חבל שלא ראיתי את ההודעה לפני

שהגבתי מוקדם יותר. תעדכני אותנו