איך הייתם רוצים את זה....

איך הייתם רוצים את זה....

איך הייתם רוצים שבן או בת הזוג יפתיעו אתכם בצורה הכי רומנטית ולא שיגרתית...?

yoli

New member
אז ככה...

אולי זה נדוש .... אבל זה החביב עליי... אמבטית שמנים איתו, זה מעורר ומשחרר, כול אחד עושה לשני מסאז ומשתחררים, שמים מוסיקה, החדר מלא בעלי כותרת של וורדים, נרות והמבער דולק רוקדים ומדברים.. מבטאים רגשות.. זה שלי. לריענון הקשר ממולץ כך: (בארי מצטערת מראש על ההודעה אולי היא לא הכי רומנטית בעולם אבל היא שימושית) ``טרר, טרר`` הטלפון מצלצל ובן זוגכם מדבר אליכם כאל זרים, אתם קובעים בפאב זר , אתם יכולים להחסיר פריט לבוש, במיוחד אתן בנות, ממולץ על חזיה או תחתונים, ההרגשה משטלת עליכם, אתם יושבים במרחק אחד מהשניה ומזמינים משקה או נישנוש (לא כבד) אתם מנסים להתחיל אחד אם השני, כך מחדשים את האהבה, מתקרבים כאלו בפעם הראשונה, בשלב זה אפשר לפרוש לאוטו או למלון או למיטתכם.. לילה טוב.

אז ככה .. בשינוי קל..

היי יולי .......... אהבתי מאוד. לא הייתי מרחיק לכת לאוטו, למלון או למיטה, אם ספוטניות אז עד הקצה. הייתי............. ביי

רק איתך

היי יולי רק איתך ,לא משאיר אותך.......... לא הייתי מחכה להגיע לאוטו, זה היה ממשיך.... בפאב הוא שאמרתי עד הקצה

רומנטיקה לא שגרתית

היי מעשה רומנטי לאחד, אינו בהכרח רומנטי לשני. ובעניין זה אין חוקים וכללים. למד להכיר , הפעל את חושיך והקדש תשומת לב לרצונות לאהבות ואף לפנטזיות של בת/בן זוגתך. ובהכנסך למסלול זה, כל מעשה, יחשב לרומנטי ומפתיע.

למעלה