איך הייתם מתרגמים

רותי ב.

New member
איך הייתם מתרגמים

את המילה - ANIMU - אַנִימוּ אני צריכה תרגום מדוייק. אולי אומץ??? למשל במשפט: חסר לך שלא תכתבי פה – ANIMU KE TENGAS DE NO ESKRIVIR AKI - אַנִימוּ קֶטֶנְגַאס דֶ´נוֹ אֶסְקְרִיבִ'יר אַקִי

avielss

New member
לפי מילון עברי ספרדי ANIMO

פירושו אומץ לב /נשמה אולי הכוונה במשפט שיהיה לך אומץ לא לכתוב פה ...

SuzieRS

New member
רותי, אפשר באנגלית?

ממילון ספרדית/אנגלית animo- animar biology :give life to, animate; figuratively (alegrar) cheer up; discusión enliven, liven up; (alentar) encourage (a infinitive to infinitive)

רותי ב.

New member
אבל

אז זה לא במשמעות של המשפט. ואת המילה הזו אני באמת זוכרת כאומץ לעשות משהו לא שגרתי - ואולי כותבים את זה ANIMU?? טה אקודראס אסטה פאלאב'רה?? קרו דיזיר - קון איל סיניפ'יקאסיון די "חסר לך" או "נראה אותך מעזה" עכשיו שאני חושבת על זה אולי במשמעות של להעז באמת - אה טנר אנימו די אזר אלגונה קוזה - A TENER ANIMU DE AZER ALGUNA KOZA

SuzieRS

New member
רותי.מצאתי במילון ספרדית-עברית

נשמה,אומץ לב,כונה,מטרה. כמו שאמרת ,מתאים יותר -אומץ לב. ANUMU=ANIMO שמתי לב כי יוצאי בולגריה נוהגים הרבה פעמיפ להחליף "O" ב-"U"

רותי - ואוו איזו מקריות ...........

אתמול היכרתי מחוץ לוירטואלי חברה לפורום שהניק שלה "אנימו" שאלתי אותה לסיבה שבחרה בשם והיא אמר שהיא לא שולטת פרפקט בספרדית אבל ושכשהיתה המשפחה בשליחות בספרד המטפלת של הילד היתה מדרבנת אותו ואומרת "אנימו אנימו....." ורוח הדברים היתה קדימה אומץ וכד', אני חשבתי שאנימו זה חיבה או משהו בדומה, והנה היום אני רואה את שאלתך בפורום... איזו מקריות מעניינת....

א מ י ג ה

New member
רותי אומץ לב זה קוראז'ה והפירוש של

אנימו הוא העזה - תן אנימו ז"א תעיזי.

למעלה