איך הייתם מגיבים.....

כן

מקווה שלמרות מה שעברת איתו תצליחי לתת אמון בלי עוררין בקשר הבא שיהיה לך, כי נכון שיש כאלה אך גם יש אחרים שאינם כאלה. בהצלחה.

חנתי

New member
זה בידך ובידינו כולנו

השקר נובע מחוסר יכולת להתמודד מכל מיני סיבות, אבל העובדה הזאת לא צריכה לשנות לך. את יכולה להחליט מי יעבור את סף דלתך ויכנס לביתך, כך בדיוק את צריכה להתיחס לאדם שקרן. ואם מדובר באב ילדייך אז אדרבא, לו אסור לך לוותר מסיבה פשוטה שלו יש השפעה על הילדים והם עשויים לאמץ חלק מהתנהגותו. הדרך להתמודד מול שקרנים, היא לקרוא ליד בשמו. הכי קשה מול שקרנים שהם מאוד חכמים ויודעים להסוות ואותם קשה "לתפוס" הם תמיד משאירים פירצות וקשה להוכיח.. אבל זה כבר סיפור יותר מורכב ואם אפשר להתרחק מהם בצורה כלשהי אז זה יהיה הכי נכון. כי קשה לחנך את כל העולם, אבל כן חשוב להעמידם על מקומם, כי הם הופכים לחלק מהנוף המקומי וזה הופך לתרבות ולנורמה...

ספיישיל

New member
הגרוש שלי שקרן פתלוגי!

הוא אלוף!! אבל אלוף הסיפורים שהוא עצמו מאמין להם! מסכן, זה כבר מחלה. כשאדם שמכירים שהוא משקר ולא מאמינים לו. כשהוא משקר לי...אני אומרת לו בחיוך: "xx! חליק! אתה שוכח למי אתה מספר את זה.אני מכירה אותך כמו כף היד שלי. אני מכירה כל הבעה שלך מה היא אומרת ומה הוא מביע....די, למי אתה מספר את זה?..." אני-לא דופקת לו חשבון בלירה. איפה שזה באמת מטריד אותי? זה כשהוא הכיר את הבת שלו בגיל 7. והתחיל לשקר לה. בשני דברים אני יכולה לומר ששונו הדברים מבחינתה: 1) הוא היה מספר לה: "אני אביא! אני אקנה לך! מחר, זה יהיה אצלי! היום, זה יהיה אצלי!" והיא, בתמימותה האמינה לו. בהתחלה,זמן ארוך, לא התערבתי ולא אמרתי לה מילה. כשראיתי, שהילדה מתחילה לסבול ולהגרר אחרי הציפיות של השקרים שלו.אמרתי לילדה:"מתוקה, לא לכום יש מילה של מיליון דולר כמו לאמא שלך!" כשכבר ממש לא היתה לי ברירה. אמרתי לה את האמת.כמו שאמרתי לו. היא "הדביקה אותו לקיר" בחובת ההוכחה מצידו.אמרה לו שהוא מספר לה סיפורים לא נכונים. הוא היה חייב להוכיח את דבריו. וזה הצליח. 2)הוא אמר לה:"מתי שאת רוצה את יכולה לבוא אלי." היו מיספר פעמים שהיא רצתה לבוא והוא סיפר לה בפל שהוא מחוץ לעיר. באחת הפעמים,היא שיכנעה אותי לבוא אליו. למרות שהוא אמר לה שהוא מחוץ לעיר. היתה לה תחושה שזה שקר. הגענו אליו. הוא החליף צבעים.קיבל אותה. והילדה היתה מאוכזבת מאד שהוא שיקר לה. היא אמרה זאת לפסיכולוגית שלה.וקיבלה ביטחון לומר לו:"אבא, אני מבינה שיש זמנים שלא נוח לך שאבוא. וזה בסדר. רק בבקשה, תגיד לי את האמת. ואני מאד אעריך את זה." הייתי בשוק. כי במשפט אחד כזה. ילדה קטנה שינתה את אבא שלה. יותר, הוא לא מספר להסיפורים רק ת'אמת. וביננו,בונבונית! מה את דופקת לו חשבון? את מכירה כל נקודה בגוף שלו. את כל הדברים הטובים והמגעילים שלו. זה לא דייט. זה לא ידיד. הוא היה בעל שלך. מה, את מתרגשת? ועוד ממנו? בהצלחה!

אספר לכם את השקר

אנחנו יושבים במפגש עם עובדת סוציאלית הוא מדבר אני מדברת הוא מדבר אני מדברת ואז..... בלי להזיז אפילו עפעף או ריס הוא אומר במן בטחון כזה.... "אני כל הזמן מגיע לשניידר לכל הבדיקות" ישבתי, צחקתי, הייתי בהלם למספר שניות ואז אמרתי.... בואו נלך שלושתינו לבית החולים ונראה את מי יזהו בכניסה אני מכירה את כל המחלקות, את רוב האחיות והרופאים והוא בסך הכל 3 פעמים היה איתי בבית חולים במשך של 5.5 שנים אני מרבה להיות שם. אמרתי לו איך אתה יכול לשקר? זה משגע אותי השקרים האלו והמדהים ביותר שהוא מאמין בזה הוא ממש חי לו בסרט משלו

ספיישיל

New member
הגרוש שלי שקרן פתלוגי!

הוא אלוף!! אבל אלוף הסיפורים שהוא עצמו מאמין להם! מסכן, זה כבר מחלה. כשאדם שמכירים שהוא משקר ולא מאמינים לו. כשהוא משקר לי...אני אומרת לו בחיוך: "xx! חליק! אתה שוכח למי אתה מספר את זה.אני מכירה אותך כמו כף היד שלי. אני מכירה כל הבעה שלך מה היא אומרת ומה הוא מביע....די, למי אתה מספר את זה?..." אני-לא דופקת לו חשבון בלירה. איפה שזה באמת מטריד אותי? זה כשהוא הכיר את הבת שלו בגיל 7. והתחיל לשקר לה. בשני דברים אני יכולה לומר ששונו הדברים מבחינתה: 1) הוא היה מספר לה: "אני אביא! אני אקנה לך! מחר, זה יהיה אצלי! היום, זה יהיה אצלי!" והיא, בתמימותה האמינה לו. בהתחלה,זמן ארוך, לא התערבתי ולא אמרתי לה מילה. כשראיתי, שהילדה מתחילה לסבול ולהגרר אחרי הציפיות של השקרים שלו.אמרתי לילדה:"מתוקה, לא לכום יש מילה של מיליון דולר כמו לאמא שלך!" כשכבר ממש לא היתה לי ברירה. אמרתי לה את האמת.כמו שאמרתי לו. היא "הדביקה אותו לקיר" בחובת ההוכחה מצידו.אמרה לו שהוא מספר לה סיפורים לא נכונים. הוא היה חייב להוכיח את דבריו. וזה הצליח. 2)הוא אמר לה:"מתי שאת רוצה את יכולה לבוא אלי." היו מיספר פעמים שהיא רצתה לבוא והוא סיפר לה בפל שהוא מחוץ לעיר. באחת הפעמים,היא שיכנעה אותי לבוא אליו. למרות שהוא אמר לה שהוא מחוץ לעיר. היתה לה תחושה שזה שקר. הגענו אליו. הוא החליף צבעים.קיבל אותה. והילדה היתה מאוכזבת מאד שהוא שיקר לה. היא אמרה זאת לפסיכולוגית שלה.וקיבלה ביטחון לומר לו:"אבא, אני מבינה שיש זמנים שלא נוח לך שאבוא. וזה בסדר. רק בבקשה, תגיד לי את האמת. ואני מאד אעריך את זה." הייתי בשוק. כי במשפט אחד כזה. ילדה קטנה שינתה את אבא שלה. יותר, הוא לא מספר להסיפורים רק ת'אמת. וביננו,בונבונית! מה את דופקת לו חשבון? את מכירה כל נקודה בגוף שלו. את כל הדברים הטובים והמגעילים שלו. זה לא דייט. זה לא ידיד. הוא היה בעל שלך. מה, את מתרגשת? ועוד ממנו? בהצלחה!

biolimor

New member
../images/Emo8.gif ספיישיל

זה כ'כ נכון , אין להם מושג כמה אנחנו מכירים אותם כל פעם שהייתי שואלת את אקסי משהו שהוא לא היה רוצה לענות , הוא היה אומר " לא זוכר" ואז הייתי מבינה שזה משהו " לא בסדר " והוא לא שם לב אף פעם שהוא כזה שקוף בעייני ... בכלל , לי אין בעיה להגיד - " אתה יודע שזה לא נכון - אני אספוג את האמת - אתה יכול להגיד לי ..." אבל צריך לעמוד מאחורי זה ... דוגמא הרי אם הוא יספר לך שהוא יוצא עם בת דודתך האהובה - תתחילי בהאשמות ובאלאגנים אולי עדיף שיאמר - עוד לא מצאתי אף אחת - ושתדעי שזה לא נכון - זה גם טוב ... לא ? אבל אקס הוא אקס - שימי אותו ואת השקרים מאחורייך

ספיישיל

New member
בונבונית וביולימור!

זוג הם כמו מפעילי תאטרון בובות איש לרעהו. כמו שילד יודע להכיר את תגובות הוריו כל אחד בניפרד. אני במקומך אצל העו"סית הייתי בשיא הטבעיות (הזוגית שהיינו בעל ואישה) מסתובבת בשוק לבעלי ועם חיוך עצום נדהם העומד להתפקע מבלי להתפקע מסתכלת עליו.(בגישה של:הלו!!על מי אתה עובד בדיוק?) לעו"ס יש רגישות גם לשפת הגוף. סמכי עליהן. הן רואות אלפי אנשים. הם לומדות להבחין מה יושב להן מול העיניים. אל תתבאסי. לשקר אין רגליים.

בדד1

New member
במקרה שלך

וכמו שאמרת השקרן הוא הגרוש שלך נותן לו להמשיך לשקר ולתת לו לחיות בתוך עולם של שקרים באיזה שהוא שלב הוא תמיד יסתבך ויתחיל להתפתל (בינינו זה צריך להעלות חיוך- המצב הזה של ההתפתלות בשקרים) השקרים האלה על דרך השלילה הם גם מקור אינפורמציה עשיר מאוד באופן כללי אם האדם הזה היה מישהו שחשבתי שהוא חבר שלי הייתי מתעטף בכתום ומתנתק

בדד1

New member
לאחר שראיתי

באיזה פורום נאמר השקר חייכתי לעצמי כי במילא אין כל קשר בין מה שנאמר בשיחות אצל עו"ס לבין מה שנכתב בדו"חות שלה

ואם באקסים שקרנים עסקינן

שבוע שבעבר הבן שלי עבר ניתוח כירורגי. הגועל סיפר לחברה משותפת שהקדים את התור של הניתוח, והיה איתו בשעה 16:00 בבית החולים, כדי לעבור את הניתוח כשבפועל, במציאות בעולם האמיתי, אני זאת שהייתי איתו בשעה 17:30 בניתוח, בזמן שהגועל היה בים המלח עושה בטן גב על המים המלוחים. חתיכת שקרן מכוער הוא כל כך שיכנע אותה בנוכחות שלו בניתוח, שהיא כעסה עלי שאני בתור אמא לא הייתי שם.

הסוכן64

New member
זה לא מתאים לכנות את הגרוש שלך שקרן

אולי שיכתוב את גירסתו ונחליט ?

ic73

New member
על זה נאמר

וישן הסבר = אל תתפוס בן אדם בשעת מעשה ,כי על השקר יתווספו דברים נוספים! ועדיף ברמז.

אבל הפגיעה הכי קשה היא השקרים לילדי

למה הילדים צריכים לסבול מהשקרים שלו מצד אחד כואב לי שהם קוראים לו שקרן (למרות שזה נכון מאוד) אבל בכל זאת, אני לא אוהבת להסית אבל הם כנראה קלטו עם מי יש להם עסק מהר מאוד אבל אתמול הגשמתי לבת שלי חלום חלום של שנה הוא שנה מבטיח לה גלגיליות העיקר בשביל שהיא תבוא אליו אבל אתמול הלכתי וקניתי לה האושר בעיניים שלה עשו לי כל כך טוב היא גרמה לי להזיל דמעה היא כל הזמן שרה לי "את הנשמה שלי..." ואני אוהבת אותך ואת אמא הכי טובה בעולם ועוד ..... וזה כל כך מילא לי את הלב אבל בכל זאת הוא נשאר השקרן

למעלה