איך הייתם מגיבים.....

איך הייתם מגיבים.....

כאשר אתם יושבים עם מישהו קרוב/רחוק והוא משקר? אבל שקר שקר לא לבן ולא כתום שקר שחור משחור

R a c h e li

New member
מחייכים בלב.....ושותקים...

כדי לא להביך אותו.....ולאחר מכן מדלגים....

מביטה עמוק בעיניים.

מצרפת חיוך זוהר, יוצרת מצב של אמפטיה. ואומרת: " השקר הולם אותך" ברגע שמזהה שמישהו משקר לי בזה הרגע אני מאבדת קשב, אולי גם ריכוז. לא נותנת לתרבות השקר להתפתח לי מתחת לעיניים. אגב, שקר כתום זה ....?

הכתום אולי בגלל

שבא לי להתנתק מהאדם הזה לעולם הבעיה שאני לא יכולה וקניתי את המשפט שלך "השקר הולם אותך" הבעיה שהוא כנראה לא ידע מה זאת המילה הולם

והרי הפתרון...

יותר פשוט משחשבתי... הפתרון הכי טכני שיש: טוענת שלא יבין את "הולם אותך"... דברי איתו פשוט. האמת, אני במצב דומה, לא הייתי מפתחת שיחות שיביאו אותו לידי שקר. לדעתי את מאפשרת לו. דברי רק מה שצריך, נטול רגשות, נטול אמפטיה. הוא לא יצטרך להתעטף בשקרים ולהעמיד אותך במעמד של אוכלת הסיפורים.

ספיישיל

New member
איזה דבילי!

"לדעתי-את מאפשרת לו"...? הלו!!! כאילו דא!!! מאיפה נחתת? איש איש אחראי למעשיו. השקר שלו וחוסר היושר והאמינות שלו בידיו! מה, את לוקחת אחריות על התנהגותם של אחרים?

m i c h a l i

New member
אני פשוט התרגלתי לזה

התרגלתי לזה שהוא שקרן שהשקרים שלו הם האמת המוחלטת מבחינתו כל עוד זה לא פוגע בבתי אין לי פשוט עניין (וכן, היא יודעת שלא צריך להאמין לכל דבר שהוא אומר/מבטיח כי לא תמיד הוא זוכר לקיים) שקרים מטבעם להתגלות. שישקר... אני ממשיכה לחייך בכל פעם מחדש...

יקירתי../images/Emo24.gif

יודעת כמה שזה קשה אבל פשוט מאוד לא לשבת איתו שוב לא להתקרב...... הרי ביננו גם אם יגיד את האמת היא כואבת ופוצעת לצערי
אז שחררי אל תשאלי אל תתקרבי
אוהבת אותך

הבעיה היא

הרבה יותר גדולה הרבה יותר מסובכת אני בכלל כבר לא מדברת איתו אישית הוא משקר לאחרים אבל לא נכנס לזה רציתי רק לדעת שאני שפויה ונורמאלית ושיש עוד אנשים שחווים את השקרים האלו תודה

ישנם אנשים שהשקרים הם חלק

מהם... הם חיים בפנטזיה... הם אפילו חלק מחיינו.פה ובכל מקום... לא תמיד אנחנו יודעים לזהות את תמרורי האזהרה... יש כאלה שכמו מקקים צריך להכניס אותם לפינה... ואז הם מספרים שהם הגיעו לתובנות. למקור הבעיה והם מבינים מה הכוח המניע...וחוזר חלילה...

מנסה להבין מה גורם לו לשקר

והאם החברות ביננו והאמון ביננו גדול מספיק כדי שאוכל לפנות אליו באופן ישיר ולשאול מדוע הוא משקר. יחד עם זה , להבין באמת למה, האם זה פחד ממני או פחד אחר. גם יכול להיות שאני בעצם גורם לו לחשש ולכן הוא נאלץ לשקר לי. אם זה חבר טוב- אני אשתדל לבדוק למה. אם זה לא חבר טוב- קרוב לוודאי שאני אחתוך או אוריד את רמת הציפיות והאמון מאותו החבר.

זה הרבה יותר עמוק...זה דורש

טיפול קרדינלי ...אני מכירה את זה בגוף שני... הפרוד ממני .שיקר מתחילת מערכת היחסים ביננו... הוא לא בחל בשום דרך...גם לאחר הנישואין... שיקר, וסלחתי,שיקר וסלחתי,שיקר וסלחתי...עד שהתבקש לעזוב את הבית... ועדיין ממשיך לשקר.רק זו שהוא משקר לה חושבת שהיא מלכה.

סליחה

מה שמבשלים זה מה שאוכלים, כשאת אומרת שעוד מהתחלת מערכת היחסים שלכם הוא כבר משקר לך ואת מודעת לזה ובכל זאת סלחת וסלחת והמשכת והתחתנת איתו, אני לא מתפלא שכיום אתם לא יחד ואני משער שזו בטח לא הסיבה היחידה. אבל איך אומרים? ברוך שפטרנו ?

נכון...רק מה, האהבה היא עיוורת

ולא השכנים... חשבתי שאולי הוא ישתנה.. חשבתי שאולי אתי יהיה אחרת.חשבתי שאולי גרושתו הראשונה חשבה אותו הדבר... כן.ומלכתו העכשוית חושבת שהיא מחזיקה את א-----ם "בביצים"...היא לא יודעת מה העתיד תומן לה ממש כך...

למעלה