איך הייתה התחרות?

לפי דעתי

הייה פצצצצצצצצצצצצצצצצצצה יעני היה חם וכו... והיה קצת בעיות אבל לא יותר מידי אני מאושרת ועייפה וגאה בילדי מודון רוכבי יפעת וכול מי שקשור לה יעני מנכל מישה ומנהל עמוס והבעלים מיקי וכו.....

אני הייתי והתחרתי

תחרות ראשונה שלי בריינינג. תחרות ראשונה שלי עם הסוסה שלי. תחרות שלישית של הסוסה בחיים! אז ככה-נכנסתי למקצה ריינינג עד גיל 15 ירוקי..! הספינים היו בסדר, גם המעגלים ההחלפות והרולבקים. רק הייתה בעיה קטנה בעצירות. בראשונה היה בסדר, ובשתיים האחרות לא משהו בכלל. קיבלתי סה"כ 131.5 (דייב-66 אסף-65.5). הייתי מקום רביעי, וסה"כ היה מקצה ממש טוב. אני ממש מרוצה וגם המדריך שלי. היה יותר טוב ממה שציפינו!!! מגנים שחורים לסוסה פיינטית, שמיכה אדום שחור לבן, חולצה לבנה ומכנס שחור! היה יפה..! תמונה באיכות חרא- http://img317.imageshack.us/img317/3152/10047im.jpg

ram ram

New member
היה אחלה!!

הגענו בערך ב9-10...
עשיתי לה מקלחת ארוכה עם שמפו ומרכך שביקשנו מאנשים כי לא זכרנו להביא אותו בבוקר
... ואז עשיתי לה צמות ברעמה שיצאו ממש ממש טוב ובזנב לא יצא משהו כי אני לא כל כך יודעת איך...
ראינו קצת את הריינינג 18 ואז הכנתי את הסוסה... חיממתי אותה במגרש למעלה ואז בראשי... היה אחלה..
ראיתי את המעגלים בקלות וגם היא... היא עשתה לי ספינים טובים ועצירה יפה... :D ואז יצאנו מהחימום ופירקתי לה את הצמות ונכנסתי למקצה... הייתי ראשונה כי המאמן שלי לא רשם אותי בזמן...
הספינים - טובים המעגלים - טובים חוץ מזה שהיא יצאה לי לליד ימין במקום לשמאל וזה 1- מכל שופט...
רצתי איתה מהר כי רק ככה אני גם נהנת...
העצירות שלה היו יפות מאוד למרות שהחול שם עמוק מידי... לסיכום - לקחתי מקום 4 בתחרות הראשונה בחיים שלי (וגם המנכה אמר את זה...) למרות שהיו שם ילדים שהתחרו הרבה יותר זמן ממני...
אם היא הייתה יוצאת לליד שמאל היה לי מקום 2/3 לא נורא.... השופט בא בזמן הזידוד ואומר למאמן שלי שהיה לתלמידה שלו ריצה יפה והייתי מאחוריו ...
אז הוא מסתכל עלי ועושה לי
חזרנו הבייתה עיפים ומרוצים...
למרות שאתם חושבים שאני סתם מתלהבת לא איכפת לי...! כל הכבוד למי שקרא עד לפה למרות שלא נראה לי שיש מישהו כזה...

חחחחחחח אני קראתי כי זה נוראה היה

חשוב לי לשמוע מממכם המתחרים וכול מי שהיה שם את מה שאתם חושבים על הכול יעני מה אמור להשתפר אני מתכונת לזה שאני מחווות יפעת וחשוב לי מה דעתכם על המקום על האנשים על העזרה וכו... מה צריך לשפר ומה לא וכו....

ram ram

New member
לדעתי המקום היה בסדר גמור...

חוץ מזה שיש רק שירותים אחד שהיה מלוכלך כל הזמן... והיו מעט מידי עמדות שטיפה...

את השירותים ניקנו כול שעה דרך אגב

נכון את צודקת לגבי העמדות שטיפה אבל אנחנו לא הינו יכולים לבנות עוד כמה רק בשביל התחרות נכון?

fliperit

New member
לדעתי השרותים היו בסדר דווקא

וגם ראיתי שמנקים אותם...

ram ram

New member
המקום היה בסדר...

חוץ מזה שהשירותים היו מלוכלכים רוב הזמן והיה תור ארוך מידי לפני המקצה שלי...
והחול במגרש עמוק מידי ולסוסים קשה שם...

fliperit

New member
המקום מעולה

עדיף מאלונים בעיני...חוץ מהחול במגרש! אף סוס חוץ מהסוסים שלכם לא עצר שם טוב

fliperit

New member
אולי

אבל אף סוס לא עצר כמו שהוא יכול. יש המון סוסים שעוצרים לפלךוס...ולדעתי לא היה אפילו אחד שעצר לפלוס מאלה שראיתי..ואריתי את הרוב

fliperit

New member
*פלוס, **ראיתי

וגם הסוס שלי יכול לעצור לפלוס חצי, ולא ניסינו אפילו לרוץ איתו מספיק מהר בשביל זה, בגלל העומק של החול

למעלה