איך הייתה ההופעה?

One Echoe

New member
איך הייתה ההופעה?

אנ'לא יודע מה איתכן, זו הופעה ראשונה מלאה שלי של שייגעצ ואני קצת מאוכזב. היו הרבה זיופים ולא היה תיאום מושלם בין הכלים, ולא הרגשתי שהם "נותנים את הנשמה". אבל עדיין, הייתה הופעה מגניבה לגמרי ופוגואים שולטים! למי יש תמונות?

Hezi The One

New member
עכשיו הגעתי הביתה

היה שיא הכיף באמת,הפוגואים רצחו לי את הרגליים ובקשר למה שאמרת עם הלהקה...ככה זה שייגעצ אין מה לעשות חחח בכל מקרה,היה לי באמת כיף ונהנתי עם כולם ואני לא אכתוב שמות כי אני בדוק שוכח ולרז יש תמונות

dsol

New member
היתה הופעה די חלשה_../images/Emo189.gif

אקוסטית עם גיטרות חשמלית... אני לא מבין למה ההחלטה לעשות הופעה עם כל השירים השקטים שלהם במיוחד בהופעה שהתחילה ב 2 גם ככה כולם עייפים אז להרדים אותם ?! אבללל אהבתי את הבצוע של "לב מפלסטיק" ממש שינו אותו והיה טוב

../images/Emo121.gifחחחחחחחחחח אני דפוק../images/Emo3.gif

לא שמתי לב לסוגריים בהתחלה.. ולא הבנתי למה את כותבת "ליל" להודעה של נופר

../images/Emo121.gifנו, זה מה שרציתי לכתוב!

(ועד שפתחתי את ההודעה שלי לפני רגע הייתי משוכנע שזה מה שכתוב
)

Niran2

New member
פלייליסט מישהו?

ואגב אני חדש פה בפורום, פשוט נכנסתי כדי לראות אם היה שווה אתמול להפסיד את ההופעה או שהיה פלייליסט טוב

Niran2

New member
לא הבנתי לגבי 2 שירים

כי הם רושמים בקיצורים, אבל מה זה "רקוויאם" ו "הפוך"?

Niran2

New member
אממ.. הסבר?

חחח מה קשור רקוואים לבואי ונרקוד, ומה קשור הפוך להילחם במפלצות?

B a m b o o k

New member
אמרת שלא הבנת מזה "רקוויאם" ומזה

"הפוך"... אז זה השמות המלאים של השירים

Niran2

New member
כן אבל

השמות המלאים של השירים זה "בואי ונרקוד" ו"להלחם במפלצות" אז מה הקשר לשמות שהם הביאו בפלייליסט? יש איזהשהו קשר?

יש קשר

אני הפוך מהתחת לא רואה ישר אם את פה אם את לא זה כמעט אותו דבר רק ביחד שנינו יכולים להילחם במפלצות להילחם גם בשדים לבואי ונרקוד יש שני שמות - השם המקורי ורקוויאם מס' 1

animal bar

New member
באמת קצת אממ...שקט...

אבל עדיין הייתי מתה להיות בהופעה הזאת!!... אמרו לי שיובל היה נורא מבואס בהופעה...

ממ...נחמד...

אממ...השירים הכי טובים שהיו [בעייני] זה המילים עוגות רפיח אם את בעניין ולב מפלסטיק. מזה רקוויאם או פוגואים?
יש סיכוי שמישהו הקליט שם את הגירסה של לב מפלסטיק שאמרתם שהייתה טובה ולהעלות לYOUTUBE או פליקס או משהו? אני רוצה לישמוע את הגירסהP:

למעלה