לי הלך די רע, כן. באתי עייפה וסחוטה למדי, ולא התרכזתי בשאלונים, בקטע השמיעה לא שמעתי את הסוף- לא הצלחתי להתרכז, ורק רציתי לצאת משם, אז יצאתי נורא מהר. 70, Here I come. זנות, יעני, זנות. בעצם, גם מועד קיץ, Here I come.
100../images/Emo9.gif נראה לי../images/Emo12.gif..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
אני מקווה הדבר היחיד שאני לא בטוח בו זה התשובה הראשונה בשמיעה בE בתשובה הראשונה בחלק של השמיעה היה צריך לסמן X לייד שינויים במזג אוויר אבל לייד מה עוד היה צריך לסמן X??
זה מה שנאי עשיתי... חח אחת המשכבה שלי באנסין כהשלמה ל: "even though packing groceries" כתב: "is an active job" שזה לא קשור בכלל, לונרא ירדו לה חצי מהנקודות...
לי הלך דווקא טוב! זה התחיל בכך שגיליתי שהגישו אותי על 100 בכל השאלונים [
], ואז התחיל הרצף של הבחינות, שהלכו ממש טוב, ובין לבין הסתובבתי עם אנשים חביבים מהשכבה שלי ובדקנו אחרי כל שאלון אצל המורה את התשובות ביחד (כל התשובות שלי נכונות, לפי הבדיקה הראשונית
) וסתם נהיינו כזו חבורה חביבה. לפני השאלון האחרון (הייתה לנו שעה+ לפניו כי כולנו יצאנו לפני הזמן) אפילו הלכנו לאכול ביחד בחוץ. וטוב שלא בכל השאלונים הייתה כזו שאלה שבה היה צריך לסמן X בתשובות הנכונות ובכולם התשובה הייתה האפשרות השניה והאחרונה.
ארר... אממ... כן, היה לי יום נחמד ובגרות שהלכה ממש טוב.
בדקתי בעיתון את תשובותיי, וב-E ישלי אולי טעות אחת בליסנינג, כך שירדו לי 5 נק', חוצמזה הכל בסדר.
ב-F ישלי טעות של 9 נק', חוצמזה הכל בסדר. מקווה לטוב בחיבור הארור. כך ששוב סתם בכיתי. אוה, אני נוראה. ותודה לכל האנשים הטובים שאמרו שלא נורא. באמת לא נורא. אני אוהבת אתכם.
התשובות הסגורות נכונות. הפתוחות.. גם כן נכונות.. אבל בשלל תוספות, שאני לא בטוחה אם הן מיותרות או לא, למרות שהמורה שלי [שאלתי אותה היום] אמרה שזה בסיידר גמור. כאילו.. בשאלה האחרונה בליסנינג.. זה נראה לי ממש מטומטם לשאול שאלה שלמה של 5 נק' כדי שאני אכתוב improve, במיוחד שלא הצלחתי לשמוע מתי דיברו על זה בקטע, אז רשמתי.. the situation will improve alongside with the increase in recycling... משו כזה אני חושבת.
אז לוידעת.. השאלות הפתוחות היו מרגיזות כאלה, אבל כעיקרון זה לא היה קשה במיוחד.
פשוט הייתי מממששש לחוצה, כי בהתחלה הייתי שורה ראשונה, ואז הוסיפו עוד שולחן עוד יותר מקדימה ותקעו אותי שם, והייתי ממש בראש העולם, והטייפ היה בתחת שלו, וישבתי רגל על רגל וכזה tapped אותה כל המבחן בערך מרוב לחץ