איך היו ארוחות החג?

rshamir

New member
איך היו ארוחות החג?

רק אני אכלתי יותר מדי ביומיים האחרונים, עד כדי התפוצצות, או שזה משותף לכולם פה? מצד אחד, האוכל בחג תמיד מעולה. מצד שני, הכמויות עצומות! שיהיה גמר חתימה טובה לכולנו :)

HoNeYyYy

New member
אכלתי הרבהההה

נראה לי שעליתי לפחות 10 קילו בחג הזה זאת הסיבה שאני לא אוהבת את תקופת החגים,רק משמינים בהם! אבל סך הכל היה נחמד

JAMES DEAN

New member
אין כמו האוכל של החגים. ../images/Emo21.gif

אם זה
ב-
אם זה
ואין כמובן חג בלי על ה-|אש| HoNeYyYy את לא צריכה לדאוג וגם אתה רפי עוד מעט יום כיפור ואפשר בקלות להוריד קצת במשקל. סה"כ היה סבבה בחג עם המשפחה, החברים, וכמובן החברה.
דרך אגב סקר קטן: איזה חג הכי אהוב עליכם? ושתהיה לנו שנה טובה ושקטה.

דיתוּש

New member
אני הכי אוהבת את סוכות.

מה יותר טוב מזה?
אפשר לאכול כמה ומה שרוצים
אין איסורים שצריך לקיים [כמו צום ביום כיפור, לא לנעול נעלי עור וכו']
יש חופשה של יותר משבוע
יש לך סוכה מדליקה לשבת בה עם החבר'ה כשחם
אין ארוחה ענקית שמפוצצת בקלוריות

דיתוּש

New member
המון.. אכלתי המון..

ואי-אפשר הרי לא לאכול כשהאמא ההונגרייה שעמלה כ"כ קשה על הארוחה נושפת לך בעורף ובודקת כמה ואם את אוכלת
... גם אני התפוצצתי לחלוטין. רק מחכה ליום כיפור, שאני אוריד את האוכל הזה לפחות, ולטיולים הארוכים עם חברה שלי בכל השכונה. ביום כיפור שעבר הקפנו את השכונה משהו כמו 23 פעמים... היה לנו כ"כ משעמם... אז הלכנו בקצב איטי, מהבוקר עד הערב... שיוּ...

danibz

New member
בלי הפסקה דבששששש

נמאס לי גם בתה שמים לי דבש דיייייי!!!!

rshamir

New member
מילא דבש, הבשררררררררררר

אני מתנצל מראש בפני הצמחונים, אם יש פה כאלה, אבל העיקר בחג זה הבשרררררר - טעים ועסיסי.

jenngirl

New member
אני דווקא שמרתי..אכלתי

מה שאני רוצה אבל לא בכמויות, אכלתי כמו שצריך. חח אבל נשאר פווווול אוכל בבית. דבש אני כבר לא אוהבת, לאדעת למה

ראשית קניתי מקרית ענבים את האוכל לפ

לפני שהמי ומי מעירנו הגיעו לשם - דוקא חברה מהרצליה שבאה לעשות אותו דבר כמוני ספרה לי כי משפחת המאפיה, אנג'ל שם ועוד כמה שמות. לפי דבריה היא נהנתה לקחת אותי טרמפ והודתה לי על חיסכון של אי אלו מאות שקלים חדשים וחיסכון בעבודה. אני אכלתי להנאתי, שלל מטעמים וגם הותרתי, צום גדליהו היה ממש במקום! אני כנראה אעשה זאת שוב לקראת ערב סוכות, לאחר מכן אינני יורדת מעירי עד לאחר שמחת תורה. שנה טובה וגמר חתימה טובה

למעלה