איך היה סופ"ש?

מערכת המסרים לא עובדת

איך אני אקבל את ההסבר?

aviavram

New member
אני אומר לך הכל משמיים

הרשות נתונה והייד מושטת אבל זה לא שלי וזה לא אני

היה לי סופ"ש נפלא../images/Emo9.gif

אחותי הגיעה עם בעלה והבת שמתוקה שלה. בילינו ביחד. בשבת נסענו לצפון רמת הגולן. היינו בברכת רם ואח"כ פיקנקנו עם פיתות, חומוס, פלאפל וירקות (והמון דובדבנים
) ביער אודם. היה מעולה. בשבת הבאה - מעולה מכיוונים אחרים

felka

New member
אני חושב שכמות דובדבנים שאכלתי השנה היא בלתי

סבירה. אני עליתי מצפון מולדובה ותאמינו לי שאכלתי הרבה מאוד, אבל השנה פשוט לא נסתם לי הפה...

רק שיר

New member
לא משהו ייחודי

סופשובע שבו אני רווקה, ושזה קורה פעם בשבועיים הייתי בבית מלון שלושה ימים...
קצת ים
הרבה הליכות וכמובן

felka

New member
צללתי בקיסריה

אחר כך אכלתי פרה בבלק סטיר בהרצלייה ואחר כך שתיתי פידג' עם ידידה טובה בבית. יום ללא ספק מדהים. בבוקר הגענו לקיסריה ומזג האוויר פשוט היה נפלא. נראה לי שעוד שבועיים יורדים לאילת...

היי ועדכון

היי סוף השבוע עבר ואני-ממחר בתרכניות לסופ"ש הבא... אבל- רציתי לספר לכם שסוף סוף,מאז הפרידה חזרתי לבשל וארחתי חברים, רווקים ונשואים...:) היה מוזר- לארח בסינגל.... אבל אני אוהבת את החברים שלי והיה כיף לשבת יחד ולצחוק עד הבוקר... חוץ מזה שבשבת הייתי עם חברות בבית קפה... ממש קשה לעשות דיאטה עם כל היציאות האלה.. :) ועדכון אחרון- יצאתי לדייט. היה נחמד ומעניין... א ב ל- לא יודעת אם בגלל הקטע של הגירושחן,או ניסיון חיים=הבחור ממש חמוד, עושה רושם של "בחור טוב" וחכם.. אבל הרגיש לי ממש ילד... כאילו שרגשית (וגם מבחינת שלב בחיים-קריירה, הישגים וכו') אני במקום אחר לגמרי... בשלה, מנוסה... קרה לכם גם?

זו בדיוק הסיבה שבגללה אני מסננת מראש

את הרווקים הצעירים. אני במקום אחר לגמרי מהם. מתלהבת מדברים אחרים. לא מתלהבת מדברים מסויימים. ולכן מראש מחפשת מישהו שחווה דברים כמוני. יחד עם זאת, אני לא שוללת את הקטינים לצרכים אחרים

אז זהו- שקטין הוא ממש לא....

הבחור מבוגר ממני בשנתיים.... ובכל זאת,זה משהו בשלב בחייםם- מה, הגירוושים כל כך "מבגרים"? אחד הדברים שהכי הייתי רוצה לחזור אליהם זו התמימות של גיל 22....

שרשירית

New member
ברור שקרה וקורה

נפגשת עם בחור בן 33 רווק בלי ילדים... הנאיביות שלו הורסת אותי, אני מרגישה כמו חמותי הפולניה כשהוא מדבר על זוגיות ואהבה. אני לעומתו כל כך צינית וכל כך בעלת ניסיון בקשר לקשר הייתי, עשיתי, לא התאים, התגרשתי ואופס יש גם ילד אז הלכה הספונטניות. והוא... יש בו הרבה שמחת חיים שמתאימה לי כי אולי קצת חסרה אצלי ומאוד בא לי להתחבר אליה שוב. מערכת היחסים הכי ארוכה שלו החזיקה 5 חודשים. מקסים אמיתי אבל ילד! אני מבולבלת מהדור ה- 3 של הגברים הצעירים והחדשים, מרגישה דור 200- והם אפילו יותר מבוגרים ממני.

aviavram

New member
יש כבר דור 3 וחצי

וגם באמצע ראי את פרס בגיל 80 + 200 ? הגזמת

למעלה