איך היה סופ"ש?

איך היה סופ"ש?

לי היה סופ"ש מדהים
טלפון מפתה בשעות הערב גרם לי להעמיס על האוטו את הילדים ולנסוע שעתיים לצפון הרחוק לביתה המקסים של "והלאה". אומנם התראנו לפני שבוע, אבל אני מודה שהתגעגעתי מאוד (תבלו אתם ערב אחד איתה ותבינו איזה מזל יש לי
). בבוקר אחרי שהילדים סיימו להשתולל בבית, נסענו לדרבשייה. והלאה שהיא בת בית במקום, גילתה לנו בין עצי הפטל, בריכה קטנה ומקסימה רק לנו (ולזוג הפרות שעמדו לא רחוק והשקיפו). הילדים השתוללו, השפריצו מים ונהנו, והלאה ואני ישבנו ופיטפטנו. אחרי מנוחה קצרה יצאתי בחזרה דרומה, עצרתי אצל חברים ליד מגידו ובפקקים עם כל עם ישראל וגרושתו חזרנו הביתה. את הילדים איפסנתי את ההורים כי מחר אני צריכה להיות ממש מוקדם בעבודה ועכשיו אני הולכת לשטוף את הבית כדי להתחיל את השבוע הכי נקי שאפשר

איזה מזל שבאת../images/Emo25.gif

זה היה שבוע מטלטל רגשית. התחיל בהיי
ונגמר עם קווץ' בלב
הביקור שלך רומם לי את מצב הרוח והעביר את השבת עם הילדים בנעימים
אין אין אין כמו הגליל שלנו והרבה מים
שרון (תופסת זנב של אופטימיות ומקווה לטוב)

felka

New member
צריך יעוץ ממומחה גלילי ../images/Emo22.gif

יש לי זוג חברים שגרו בשער אפריים ומכרו את הבית. הם מחפשים בית במושב/קיבוץ באיזור גליל תחתון. כסף לא חסר להם. רוצים בית עם גינה גדולה. היא לומדת בטכניון תואר שלישי והוא לומד בת"א גם תואר שלישי. הם מחפשים גם הגעה נוחה לחיפה/ת"א.

Rtitan

New member
אין ממש דבר כזה...

"בית בגליל התחתון עם הגעה נוחה לת"א..." אני גר בגליל, לומד בת"א (כן, גם כן לתואר שלישי
- זה נראה כמו מגיפה...) ואין דבר כזה "הגעה נוחה לת"א. נשארתי לגור בגליל כדי להיות לא רחוק מהילדים שלי - היה לי נוח עם המחשבה שהם יודעים שאני גר יחסית קרוב אליהם (20 ק"מ מהבית שלהם) גם אם זה אומר המון נסיעות. זה אומר יציאה מהבית ב4:30, רבע ל-5 לפנות בוקר כדי להימנע מהפקקים האדירים ממחלף אולגה דרומה, זה אומר יציאה מהאוניברסיטה בת"א לפני 15:30 או אחרי 19:00, וזה אומר 80,000 ק"מ לשנה על המכונית. אם אין להם אילוץ מיוחד - שימצאו בית בסביבות זיכרון יעקב, בינימינה, פרדס חנה, או יישובי השרון.

רק שיר

New member
היה מושלם../images/Emo70.gif

סופשבוע בלי הילדים, בילויים, טיול, פגישה עם חברים, והרבה אוכל.

איך היה לי? מוזר

הזמנתי צימר ברגע האחרו "במערה" במושב חוסן..הגעתי למושב בשעה 16:00 אחר הצהריים ..התקשרתי לבעלי הצימר..אין תשובה..יושבת ובוהה במושב..שאין בו טיפת חן ופסטורליות...לאחר חצי שעה נזכרו הבעלים לענות לי ..הגעתי לצימר ..לא מטופח, מגעיל, מאובק..רציתי לשתות קפה..אפילו חלב לא היה בצימר!! התקשרתי לבעלים הגיע החלב לאחר שעה! בשעה 20:00 החלטתי שזה הזמן למלא את הג'קוזי ..אך כמה מפתיע ..אין מים חמים.. ושוב התקשרתי לבעלי הצימר..והם מצידם הודיעו כי יש בעיה ורק עוד כמה שעות .. בשעה 01:00 עדיין לא היה מים חמים ..נכנסתי למיטה עייפה ומותשת ובלי מקלחת כל הלילה נעקצתי על ידי יתושים שלא נתנו לי נחת.שקט ומרגוע...בבוקר יצאתי מהצימר השארתי את 650 ש"ח כפי שסוכם והלכתי!!! בעבר, לפני כמה שבועות היתה כתבה על "הישראלים" שאינם יודעים להתנהג בצימרים מעניין, שלא עשו כתבה על בעלי צימרים שיודעים רק לקחת כסף ואינם יודעים לתת כלל שירות!!! וזה כאמור היה הסוף שבוע שלי!!

למעלה