איך היה לכם אתמול?

ENIGMA

New member
איך היה לכם אתמול?

לי היה נורא!!! בגלל שאני במועצת תלמידים הייתי צריכה לבוא ב-8:00, לא שבאמת באתי בשעה הזאת, אבל לא חשוב.... בקיצור, היו``ר בכלל לא בא אתמול וסתם באנו ולא עשינו כלום, אבל מה שכן, הדי.ג`י (שהיה כזה חמוד!!! וגם התידדנו....) שם בבוקר לפני שכולם באו רק שירי ראפ והיה פצצה אבל אז כולם באו אליו שים מזרחית, שים מזרחית, ומה לעשות, הו היה חייב וזה היה מזעזע (יש שיר שקוראים לו מוטי או משהו כזה...) ואז, כשהתחלתי להנות ברבע לאת-עשרה ככה י`3 (מגמת מוסיקה) לקחו את הרמקולים כי הם צריכים להופיע לילדים אוטיסטים וחוץ מזה שאני וחבר שלי נפרדנו שלשום וגם לא הרגשתי כל כך טוב והיה לי ממש קר אז זה גם היה די בעסה וזהו היה משעמם ויבש ביותר!!!!! מקווה שאתם נהנתם אניגמה

מעללי בשלושה חלקים, חלק א

כהרגלי, אתם יודעים שאני עברתי הרבה דברים מוזרים... ובגלל שאין לי כח לכתוב מחדש הכל, אני פשוט אעתיק את מה שכתבתי לאחד מחברי הפורום באימייל... וזה ארוך! אז אני אחלק את זה ל3 חלקים, החלק הראשון של היום, החלק השני, והחלק השלישי... חלק א`: אתמול היה פורימון בביצפר (וואו), אז נטשתי את ביצפר לטובת ביצפר בליך (איפה שערן החרא הזה לומד, אבל לא באתי בשבילו או משהו, פשוט אני מכירה משם כמות בלתי נגמרת של אנשים). היינו שם איזה שעה וחצי ואז החלטנו לנסוע לרמת אפעל (ישוב או שכונה, אני לא יודעת, צמודה לרמת גן), ולבקר את אלון. אלון הוא בובל`ה, והוא קיבל גם חיבור ADSL אז חרשתי על הנאפסטר שלו. ואז נסענו הביתה, בקו 55 ויש לי דיי טראומות מקו 55. ***פלאש באק*** זה היה לפני כמה חודשים, שני ואני נסענו בקו 55, ושאלנו את הנהג אם הוא עוצר בכיכר רבין. ``בטח!`` הוא ענה. אז נסענו ונסענו, וכיכר רבין לא הגיעה, זה קצת התחיל להדאיג שנשארנו השתיים היחידות באוטובוס, ביום שישי בשעה 4 אחה``צ. פתאום הגענו למסוף רידינג שנמצא שעה וחצי הליכה מהבית שלנו, ושתינו על 12 ס``מ פלטפורמות, מייאש. בסופו של דבר מצאנו מונית שירות 4 שעוברת מתחת לבית שלי, שזה היה די טוב וככה הצלנו את עצמנו. היינו ממש בלחץ ורק כשעלינו על המונית שירות ויצאנו מהאטרף והפאניקה התחלנו להקרע מצחוק על כמה מטומטמות אנחנו שפשוט חיכינו עד שכיכר רבין תבוא. ***חזרה לסיפור הנוכחי*** המשך בהודעה הבאה... think floyd מיכל

וכמובן, חלק ב`.

אז ירדנו בסוף דיזינגוף, ואני חשקתי להגיע לבית השני שלי, דיזינגוף סנטר. זו חתיכת הליכה, ושני, מרינה ואני מחופשות, בשמלות קצרצרות, בייחוד מרינה. קיבלנו די הרבה הערות (אפשר בבקשה לבעוט בגרוזיני מחנות הנעליים הישנה?!). בסוף מרינה נסעה הביתה לפתח-תקווה, שני הלכה הביתה (היא גרה, כמוני, מאחורי הסנטר) ואני נשארתי בסנטר. פתאום יעל באה, ואז גם שני, והיו כל מיני אנשים שאני מכירה בסנטר וזה היה מגניב!! :) (הרבה אנתוזיאציה). אז הלכנו לשני הביתה, ווורמזר הזה הריץ את שני כל הזמן שתכין לו אוכל. בסופו של דבר התעצבנתי על וורמזר כי הוא פוצץ לה במיקרו את הבקבוק סירופ מייפל. ***פלאש באק*** טיול שנתי, תום, ממש ממש סובל מהמסלול. הוא הדביק את השכבה במילה ``שואה`` שמתארת דבר דיי רע. למשל: ``אתם יודעים מה המסלול הזה?`` ``מה תום?`` ``שואה!`` או ``אתם יודעים איזה מן ילדה זאתי?`` ``איזה תום?`` ``ילדה שואתית!!!`` ***חזרה לסיפור הנוכחי*** ``שני, את יודעת איזה מן ילד וורמזר?`` ``איזה?`` ``שואתי!!!!`` ``תפסיקי עם השואה הזו!!!`` ``לא רוצה!!!`` ***פלאש בק*** גולדפרב הדביק את השכבה במילה ``די``, אז עשיתי קומבינצית ``די שואה`` ***חזרה לסיפור הנוכחי*** ``בלי שתרצי!!!`` ``את יודעת מה את???`` ``מה?`` ``את דיי שואה!!!!!!`` ואז וורמזר ואני התחלנו ללכת מכות ואז התחלנו לזרוק אחד על השניה מלח ופלפל עד שהגענו לחדר האמבטיה, ואני צורחת עליו שהוא שואה, אז שני מתעצבנת ומפעילה את זרם המים, נחש על מי? עלי! והייתי צריכה ללכת לפגוש את סבתא שלי תוך 10 דקות בסנטר. טוב נו. יצאתי, טרלהלהלה. עם סבתא שלי אני הולכת לשופינג. רק איתה כיף, ושלא תבינו לא נכון, אני לא צפונית כזו שעושה שופינג אול דיי לונג בזארה, ממש לא, אלא אחת ל3 חודשים אני יוצאת לקנות בגדים. קניתי (סליחה על הגירלי-שייר הזה) שמלת עור יפה יפה יפה שאני חולה עליה, וחצאית מקסי עם גופיה תואמת, והכל במורגן שזו החנות הכי הכי צפונית בעולם (אוף אני מרגישה כ``כ אווילית). *בסוף* הגעתי הביתה, ואז הודיעו לי שיש מסיבה במועדון ה``היט`` שביצפר מהנדסים ארגן, ולשם שינוי יש רחבת רוק ומטאל, אז אני, בספונטניות הנהדרת שלי, פשוט באתי. היכונו לחלק האחרון בו אני מפתה דיג`יים לתת לי שתייה משכרת... think floyd מיכל

חלק ג`, החלק האחרון :)

נו, ומה קרה אז? בהתחלה היה דיי דפוק, כי הדיג`יי שהביאו הוא לא ממש דיג`יי של רוק ומטאל, אלא של האוס, וזה דיי היה מבאס בפרדס, כי הוא לא ידע מה לשים. אחרי שעה שהוא נאבק עם ``מה לעזאזל לשים?`` אני החלטתי להכנס לתקליטיה (ואיזה מן בחור יסרב לבחורה בשמלת עור צמודה שתכנס לתקליטיה שלו?), ובשלב כלשהו פשוט הפכתי להיות הדיג`יי של המסיבה. זה היה די מגניב למען האמת, בחיים שלי לא הייתי דיג`יי לפני כן, וחשבתי שזה משעמם לאללה, כאילו, כולה להחליף דיסקים ולעשות אפקטים, וואו, כמה הרבה עבודה. אבל זה היה באמת כיף, לראות אנשים באים אליי ומבקשים שירים (ואז ברשעות אני אגיד ``שמנו את זה כבר`` או ``אין לנו את זה``) וגם הדיג`יי עצמו התחיל איתי. בהתחלה חשבתי שהוא הומו (מצד שני, לך תדע מה בחורה בשמלת עור יכולה לעשות לנטיות מיניות) אבל טוב נו... הוא ניסה לשכר אותי, אני הסכמתי בשמחה. אם יש משהו שאני אוהבת, זה אלכוהול, ואני הקטינה היחידה שם שקיבלה אלכוהול, אז הא! זה מה שקורה שיש פרוטקציות אצל הדיג`יי החרמן. בסוף נטשתי את המקום לטובת הקומה השניה (עזבתי את הדיג`יי לבד... אבל אני בטוחה שהוא הסתדר מאחר וכל קומונות הרוקיסטים עזבה איתנו לטובת הקומה השניה), אבל באסה לנו, לא הכניסו אותנו. אז הלכנו הביתה, אבל לא נורא, היה ממש מגניב, זה היה אחד מהערבים הכי בני-זונות שהיו לי לאחרונה, ללא ספק, וזו מסיבה שהיו שם אני, ורק עוד 2 בנות מהשכבה, זה היה ממש קטע, הייתי שם דיי לבד כי אחת מהבנות היא חברה של אחד מהתלמידים בהנדסאים, אז היא באה איתו, והשניה הכירה תלמיד אחר מביצפר הנדסאים שהיא הלכה להסתובב איתו. אה, וגם אלון, והוא דיי אירח לי חברה בבר של התקליטיה :) . אבל אני מכירה המון אנשים מהנדסאים, ככה שזה סבבה, אפילו שקצת הרימו גבה ושאלו מה אני לעזאזל באה למסיבה שלא שייכת לביצפר שלי. וארכדי - אתה חייב להודות שהייתי אחלה של דיג`יי!!! think floyd מיכל

MajoR_ToM

New member
:) אני אתקן כמה ``עובדות`` לא נכונו

מה זאתומרת את היחידה שקיבלה אלכוהול - ?! חילקו שם קרלסברג חופשי שתיתי איזה גלון של בירה ! אה ודרך הגב -אני הבאתי לבחור המסכן 3 דיסקים עוד הרבה לפני הגעתך . אבל בכללי היה נחמד . כימע ט הלכנו גם לקומה אבל אמרו לי שזה עולה כסף . אז לא . אז הלכנו אני שירה יורי ורומה לישתות ואז הלכנו עד כולבו שלום , נירדמנו איפשהו , קמנו והלכנו . בסוף חזרתי באיזה 9 וחצי בבוקר הביתה ....

בירה זה לא הביג דיל.

אני מדברת על וודקה, אתם, פשוטי העם שתיתם בירה עד שתפסו אתכם והפסיקו את הצריכה, הא. חוצמזה שקט, כל מי שדיברתי איתו אמר שהייתי אחלה, חוץ מאיזה כמה יציאות מוזרות שלי כמו דיווה והו לט דה דוגס אאוט...

Wednesday

New member
אז איך

אז איך באמת הייתה המסיבה? כי היא הייתה אמור להיות נורא מושקעת... Wed הנדסאית חולה

kirk hammet

New member
זה ישוב

רמת אפעל זה ישוב ... וזה מאוד חשוב ! לא לזלזל במקומות שכאלו ! זה כמו להגיד שיפו זה שכונה ... ויפו זה לא שכונה ! יפו זה עיר ! שנפלה קורבן לתל אביב הקפיטליסטית , שרוצה עוד ועודדדדד בושה וחרפה ! ואגב .. את יורדת מהפסים ...

Levinzone

New member
הווו אתמול

אני חזרתי מהגדנ``ע...והלכת לישון בשמונה:) אבל היה כיף לישון. חוץ מזה שקמתי ב7 בבוקר. יש לי בית ריק -יעל-

flowr..

New member
אצלי

היה די משעמם... די פירטתי בהודעה אחרת, אבל חוץ מזה, גם הביאו לנו סטנדאפיסט אחד, שלא הצחיק בכלל, אף אחד... הוא היה די מסכן שהוא לא הצליח להצחיק אף אחד, חלק מהילדים יצאו באמצע, וכמה ילדים שישבו מאחורה התחילו לשיר לו: ``לא מצחיק, לא מצחיק, לא מצחיק``... פשוט, הוא אמר דברים כמו: ``בנות תמיד הולכות לשירותים עם מלווה, שמתם לב?`` ודברים אחרים לא מצחיקים כאלו.. די ריחמתי עליו, האמת, ראיתי אותו עובר במסדרון בסוף ההופעה והוא היה ממש עצוב. טוב, לא נורא...

למעלה