איך היה ליל הסדר? ואיפה חגגתם? סתם למי שרוצה לשתף.. =)
א איילתוש16 New member 14/4/06 #2 היה אחלה!! היה ממש כיף, ומצחיק!!! היינו בבית שלנו עם הדודים, והיה פשוט מצחיק!
C Cat the Tiger New member 14/4/06 #3 גם אנחנו היינו בבית עם הדודים.. ויהיה ממש כיף ונחמד! פסח=חג משפחתי
ד דוקטור קלינית New member 14/4/06 #4 ב"ה היה ממש ממש טוב ../images/Emo13.gif עשינו פעם 1 כאן אצלנו בבית- אבא אמא אני ואחי הקטן וסבא וסבתא היה ממש מעולה, אווירה טובה, אח שלי מצא את האפיקומן וסחט מאבא משחק מחשב ;] אממ אוכל טעים! זה גם חשוב חח ובכלל החג היה נורא נורא נחמד :]
ב"ה היה ממש ממש טוב ../images/Emo13.gif עשינו פעם 1 כאן אצלנו בבית- אבא אמא אני ואחי הקטן וסבא וסבתא היה ממש מעולה, אווירה טובה, אח שלי מצא את האפיקומן וסחט מאבא משחק מחשב ;] אממ אוכל טעים! זה גם חשוב חח ובכלל החג היה נורא נורא נחמד :]
M Mrs ButterFly New member 14/4/06 #5 ../images/Emo204.gif היה מזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי אצל דודים שלי, בשוהם.. היה כזה מצחיק!!! אין- בתדודה שלי קורעת.. מותק שכמותה. יאיי, רוצה שוב.
../images/Emo204.gif היה מזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי אצל דודים שלי, בשוהם.. היה כזה מצחיק!!! אין- בתדודה שלי קורעת.. מותק שכמותה. יאיי, רוצה שוב.