איך היה השבוע

The Girl Who

New member
איך היה השבוע../images/Emo35.gif

ספרו ונמקו על הטוב הרע וההמלצה.
חוויות...מל"ג בעומר אולי? ושיהיה סוף שבוע טוב לכולנו

o0Invisible0o

New member
....

ל"ג בעומר היה השבוע? מרגיש כמו מלפני חודש.
אז כן ל"ג בעומר היה נחמד מאוד..בסוף קצת נמאס לי. אבל היה כיף סה"כ. רע? יש כ"כ הרבה. [אני מנסה להיות אופטימית, באמת.
] אז אתמול בערב היה נחמד מאוד..חוץ ממשהו אחד, שכמובן העסיק את מוחי והטריד אותי כל הערב. אז לא באמת היה נחמד מאוד.
בלה. כל השבוע הזה היה כמו סיוט בערך. עבדתי בין 11 ל13 שעות ביום. תוסיפו לזה שעתיים נסיעה ביום +- ועוד התארגנות בוקר וערב שכאלה..וזה ממש בלי זמן לנשום.
ותחשבו ששעות העבודה זה לא לשבת במשרד כל היום [למרות שאני ג'ובניקית.:X] זה להסתובב ברחבי הקריה [
] ולסחוב מחשבים ומסכים וציוד מחשובי אחר..ולעשות טלפונים וסידורים ואיכסה שכאלה..וכמובן לחשוב. [למה? למה התוכנה לא עובדת?!?! למה יש שגיאה? איך אפשר לעשות את המחשב הזה מהיר יותר???]
מאתגר משהו. והשבוע הקרוב הולך להיות אפילו יותר קשה.
המלצה. מיס פוטר [הסרט.] האמת אין לי מושג מה מבקרים אומרים, אני פשוט אהבתי!! מקסים, מקסים, מקסים! אם אהבתם את "למצוא את ארץ לעולם לא" אז בכלל, לדעתי זה ממש אותו הסגנון. וסיימתי לחפור, אני מקווה.

The Girl Who

New member
אהה...

אני מצטערת על כל העבודה הקשה.
מה בדיוק התפקיד שלך? חשבתי שג'ובניקים לא אמורים לעשות הרבה... טוב שיש סופי שבוע.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gifזה לא נכון..

הם פשוט לא עושים עבודה פיזית קשה, לרוב. ובגלל זה יורדים על ג'ובניקים. וגם, בעיקר כי מי שיודר על ג'ובניקים, לא יודע איך זה להיות אחד.
לאמשנה, אני תומכת מחשוב..בערך.o_0 אבל החטיבה הארורה שלי נמצאת בכל חור..
יהיה טוב.

The Girl Who

New member
לא, חס וחלילה...../images/Emo6.gif

לא יורדת.
אני באמת לא יודעת כלום על הצבא. אזז המ.. אני שותקת ומתנצלת.

o0Invisible0o

New member
זה בסדר, אין מה להתנצל.../images/Emo9.gif

פשוט באמת כולם חושבים שג'ובניקים לא עושים כלום..
אבל האמת, לא אכפת לי ממש מה חושבים.

The Girl Who

New member
המלצה..או הממ הערה. לא יודעת.

ראיתי מישהו שהמליץ בפורום רדיוהד על A Silver mt. Zion, על האלבום He Has Left Us Alone But Shafts of Light Sometimes Grace the Corners of Our Rooms. נשמע אכן כמו פסקול אפל...אניוואי שמעתי שיר אחד ובינתיים מאוד אהבתי, מתאים לאווירה הנוכחית שלי.
אז הממ מישהו שמע עליהם משהו? שמע אולי את כל האלבום? אני ממשיכה לשמוע בינתיים.:)

למעלה