איך היה השבוע

The Girl Who

New member
איך היה השבוע../images/Emo35.gif

אז לאחר שנגמר חופש פסח לצערנו, איך היה השבוע? ספרו על הטוב הרע וההמלצה. אני יודעת שזה נשמע מטומטם אבל זהו. החלטתי. זה קבוע. ככה יקראו לזה.
צרפו גם את תמונת השבוע:) צירפתי תמונה משעשעת של החתולה שלי.

Logical Harm

New member
Aww

אהבתי את התמונה... עוד חודש וקצת חוזרים כנראה, אז אפרים יחזור לגור אצלי... השבוע היה טוב סה"כ... עברתי איזו בחינה עם ציון טוב וזה אומר שאני פטורה מבחינת הגמר הגדולה! איזו הקלה... מה עם הלקוחות שלך? איך הם התמודדו עם הפסח?

The Girl Who

New member
ממממ..

הוו אני שמחה לגבי אפרים וגם לגבי הבחינה! כל הכבוד.:) אין משהו יותר משמח ממבחן נוראי שמתבטל. הממ הלקוחות...התחלתי להתרגל לכל המנטלס שם. בפסח היה בסדר כי הגשנו רק קפה ועוגה, אז הכל נראה שם כמו קייטנה אחת ענקית עם אלפי ילדים. אבל היה בסדר. התרגלתי גם לאנשים שמעשנים וצועקים עליי שזכותם לעשן למרות החוק. הם אמרו לי שהם מרגישים דחויים בחברה....שאין להם זכויות בתור מעשנים. *מגלגלת עיניים*

Logical Harm

New member
קייטנה? ילדים?

זה מזכיר לי את ניסוי הפלסטלינה... קניתי פעם פלסטלינה למשרד כדי להעסיק ילדים שבאים עם ההורים ומטמטמים אותם עם "אמא, משעמם לי!", אבל זה לא נגמר טוב (הכל נדבק לשטיח), חוצמזה שרייצ'ל לא ממש עבדה ורק פיסלה כל היום במקום... והבחינה לא בוטלה, רק צומצמה ל-3 פרקים במקום 12 (על ה-9 האחרים נבחנתי בהצלחה). בכל זאת, גם טוב! זה שהתרגלת למנטלס, מוכיח לי: 1. הפסקת לדאוג (זה תמיד טוב לא לדאוג) בקשר לאילו הפתעות יגיעו בהמשך (ואוהו - מצפות לך עוד הרבה!) 2. את עדיין בשוק מאיש והרטייה 3. התחלת לחסוך ל - Travis אני צודקת? אני לעומת זאת, נוכחתי השבוע שאין מצב להופעות בחו"ל גם בסתיו. אני יורדת מזה. הוצאתי יותר מדי כסף על השיפוצים החיצוניים p:

The Girl Who

New member
LOL

כל דבר שתתני לילדים כדי להעסיק אותם יהיה מלכלך בסוף. היה אצלינו לא מזמן בקפה ילד קטן עם שני הורים צעירים אדישים, והוא זרק כל מה שבא ליד. הוא שבר כלים והמשיך לזרוק סכו"ם. להורים ממש לא היה איכפת כי לפחות הוא היה מועסק במשהו. וכשבאתי להרים מתחתיו כלים הוא זרק עליי חתיכת מלפפון!
מיכל, אני חושבת שאת מאוד צודקת...XD זה שילוב של התרגלות, הסתגלות לאיש הרטייה שנהיה ידיד שלי וחשיבה על מה שאני הולכת לעשות עם הכסף. רק בעניין טראוויס, אני חוסכת לנסיעה (למרות שבאופן פלאי הוא נגמר לי כל הזמן
), אבל לאו דווקא להופעה, אני פשוט כ"כ רוצה לטוס. מעולם לא רציתי יותר לא להיות פה, ולהיות שם. זה מזכיר לי את הקטע עם ה"כאן" וה"שם" מיכל.
אז את לא טסה? מעניין מי מופיע בסתיו. והממ שיפוצים חיצוניים? מותר לי לשאול?:p

Logical Harm

New member
אני

ממש Party Pooper רצינית אבל לא נראה לי שאני אטוס... אינטרפול בטוח מופיעים בסתיו, ולדעתי גם לטראויס יהיה סיבוב הופעות אירופאי סביב ספט'-אוק'-נוב', אחרי שנגמרים כל הפסטיבלים. אני בכל אופן מעדיפה לסיים את התואר (אני ממש משעממת) ולהתרכז בדברים אחרים... ובקשר לשיפוצים - זה לא הגדלת חזה (I wish) או שאיבת שומן (אני צריכה השתלת שומן), אבל יש לי קצת בעיות עם השיניים... ככה שהחלטתי (ובעידודה של גלנדה ולימודי הפסיכולוגיה) להשקיע בבריאות שלי ובעתיד שלי מאשר בלהקות רוק (שזה תכלס מה שעשיתי ב-7 השנים האחרונות)... אני רק יכולה להגיד לך שעם התרכובת שנתנו לי פה תמורת 20$, אני יכולה לסנוור אותך עם הבוהק של השיניים שלי. זוועה. שבת שלוםX

The Girl Who

New member
זה מן Glow in the dark?

מגניב. גם אני רוצה.XD לא באמת, אני זקוקה לטיפול שיניים. אבל כרגע אני כן מעדיפה להשקיע בלהקות רוק. לא ראיתי מספיק בחיים שלי. לילה טובב

Logical Harm

New member
Hell Yeah!

זה התפקיד שלך... להזניח! תהני מכל רגע! ואני לא מתכוונת רק לשיניים... אח"כ מן הסתפ תשלמי על זה כשתגיעי לבגרות של האינטילגנציה הריגשית ותביני מה עשית...

The Girl Who

New member
הממ...

אינטילגנציה רגשית...נדמה לי שזה בא מוקדם מדי. בכל אופן לצערי אני מבינה לפני נקיטת הפעולות שלי. בקיצור אני יותר מדי לא חיה. רק מנתחת ומבקרת את הפעולות שלי. מיכל..ממתי השיחות האלו נהפכו לכ"כ טיפול פסיכולוגי?

The Girl Who

New member
חחח מיכל...

אני רואה שאת לוקחת את שיעורי הפסיכולוגיה שלך מאוד ברצינות...

Logical Harm

New member
לא

אני פשוט שואפת להיות כמו "בתיה", הפסיכולוגית מ"משחק החיים", עם פסיכולוגיה בגרוש...

Logical Harm

New member
טל!

אל תגידי את זה אפילו בצחוק. אין לך מושג איזה overbooking יהיה במזרע בגללי. אלא אם כן את מתכוונת לסוג של הפסיכולוגיה של בתיה (פסיכולוגיה של טלנובלות).... ויש מצב שזה השרשור הארוך ביותר בתולדות הפורום שלך? אם כן, אולי באמת אני אפנה לתחום וארחיב את ההתמקצעות שלי. *מטופלת* אחת כבר יש לי (אמנדה)... מה גם שעם השכר של פסיכולוגית, אין ספק שאני אוכל להטיס את כולם להופעה בלונדון... ולא באל-על.
(אלא אם כן את רוצה למצוא עוד מרבה רגליים במיטה בראדיסון סאס בהית'רו, בגלל שנתקעת שם עוד לילה אחרי שהטיסה בוטלה ולא הודיעו לך בזמן...).

The Girl Who

New member
הו הכסף...

כדאי לך מיכל. יהיה לך מספיק כסף גם להמשיך בטיסות להופעות וגם לטיפולי שיניים לכל החיים. או יותר נכון שיניים זוהרות בחושך לכל החיים. lol חסר לך שאת לא מוצאת לי מלון נחמד יותר מראדיסון.

Logical Harm

New member
אל

תאשימי אותי. תאשימי את אל-על. אני לוקחת מלונות ג'יפה 2 כוכבים מינוס בלונדון ועם אופי יותר אוריינטלי.. ובלי ספות בלובי... דווקא זה היה מצחיק לראות את החדר שלכן בבוקר.. חשבתי שישנתן על הרצפה ובסוף מתברר לי שיש לך מרבה רגליים בתוך השמיכה! לפחות בג'יפה בבייקר סטריט לא היה מרבה רגליים...

The Girl Who

New member
את היית המסכנה

בבייקר סטריט עם חדרון השירותים הקטן הזה...
אח"כ נדמה לי שחזרת לשם, לא? נקמנו בהם עם לקיחת תפוח ירוק בכל יום מהקבלה שם.:p

Logical Harm

New member
הכל היה שווה

בשביל שדניאל ייכנס לחדר! והוא נכנס! אויש, דניאל... אני: "Daniel, this room looks like a cubicle in Holby City" דניאל: "I know this is a very small room, I would give you my room, but the window's broken" אני (כמעט נחנקת): "You sleep here at night?" דניאל: "Yes. For any problem you can wake me up" אני בחיים לא אשכח את הדפיקה שלו על הדלת וחבל שלא המצאתי עוד בעיות. וד"א - אתן אכסנתן גם את כל המזוודות שלכן אצלי... טוב זה לא ממש שינה משהו כי אני וג'אסן יצאנו בעקבות דיוויד בליין וחזרתי ממש מאוחר. LOL! אני לא זוכרת את התפוחים, את רצינית? היה שם איזה סיני שבקושי דיבר אנגלית בקבלה, ואני זוכרת שהראיתי לו את כרטיס ה - IATA שלי והוא נחנק כשאמרתי "I want to speak to the manager"... ממש עזר. היחידי שהתרשם מהחדר היה ג'אסן, "Spacey!" ולא, לא חזרתי לשם...והפסקתי למכור אותו ללקוחות גם. שודרגתי לאזור - Russell Sq, כי הפיקדילי ליין רץ עד הכי מאוחר (ובד"כ אני מפסידה אותו גם בגלל שאמנדה נשארת להשתכר ואני יחד איתה - אז לוקחים מונית ב -50 פאונד). יש שם את ה - Holiday Inn Bloomsberry ועוד כמה מלונות ג'יפה במחיר נורמלי (יחסית ללונדון, כמובן).

The Girl Who

New member
אני זוכרת אותו...

הוא גם הזמין אותך לדבר על משקה, לא?
היהי...אין לי מושג איך נדחסת שם עם המזוודות שלנו. S:

Logical Harm

New member
עשיתם

"מערם" של מזוודות... (זה ביטוי שלמדתי מ"אסי וגורי"), אז בסופו של דבר זה לא ממש הפריע. ודניאל - כן, ואני אגיד לך 3 מילים בקשר לזה: פיג'מת פו הדוב.

למעלה