הכל היה שווה
בשביל שדניאל ייכנס לחדר! והוא נכנס! אויש, דניאל... אני: "Daniel, this room looks like a cubicle in Holby City" דניאל: "I know this is a very small room, I would give you my room, but the window's broken" אני (כמעט נחנקת): "You sleep here at night?" דניאל: "Yes. For any problem you can wake me up" אני בחיים לא אשכח את הדפיקה שלו על הדלת וחבל שלא המצאתי עוד בעיות. וד"א - אתן אכסנתן גם את כל המזוודות שלכן אצלי... טוב זה לא ממש שינה משהו כי אני וג'אסן יצאנו בעקבות דיוויד בליין וחזרתי ממש מאוחר. LOL! אני לא זוכרת את התפוחים, את רצינית? היה שם איזה סיני שבקושי דיבר אנגלית בקבלה, ואני זוכרת שהראיתי לו את כרטיס ה - IATA שלי והוא נחנק כשאמרתי "I want to speak to the manager"... ממש עזר. היחידי שהתרשם מהחדר היה ג'אסן, "Spacey!" ולא, לא חזרתי לשם...והפסקתי למכור אותו ללקוחות גם. שודרגתי לאזור - Russell Sq, כי הפיקדילי ליין רץ עד הכי מאוחר (ובד"כ אני מפסידה אותו גם בגלל שאמנדה נשארת להשתכר ואני יחד איתה - אז לוקחים מונית ב -50 פאונד). יש שם את ה - Holiday Inn Bloomsberry ועוד כמה מלונות ג'יפה במחיר נורמלי (יחסית ללונדון, כמובן).