איך היה השבוע

The Girl Who

New member
איך היה השבוע../images/Emo35.gif

כמו בכל שבוע, שתפו ספרו ונמקו, משהו טוב שהיה השבוע, משהו לא טוב, וכמובן המלצות מכל סוג ומין. ושיהיה סוף שבוע נעים

o0Invisible0o

New member
אממממ..

משהו טוב? שיחה אמיתית ביום שלישי. משהו רע? חוסר בשיחות מאזזזזזזזז. ובילוי מסריח יום רביעי.
אין לי המלצות..:X

The Girl Who

New member
עבר ממש מהר משום מה...

רק לי קורה שאני לא זוכרת מה קרה השבוע? משהו טוב...הממ...גיליתי שיש אנשים נחמדים בעולם. משהו לא טוב, גיליתי שיש הרבה ממש לא נחמדים בעולם.XD פגשתי כמה דמויות מופרעות השבוע. ואין לי המלצות...לא היה לי זמן כמעט לשמוע מוזיקה.

Logical Harm

New member
דמויות מופרעות כמו בהפרעות נפשיות?

אלה דווקא תמיד היו חביבים עליי... הם אפילו מתחלקים לכמה סוגים: 1. אלה ששומעים קולות - auditory hallucinations 2. אלה שהאשה מתקשרת להלחיץ אותם (בהחלט יכול להתקשר גם למס' 1 כשהמצב ממש קשה) 3. אלה שמספרים לך למה בדיוק הם נוסעים לחו"ל (כמו זאת שנסעה לחפש קבר בפאריז) אל תקראי להם "לא נחמדים". אם כולם היו אותו הדבר, בטח היית אומרת שמשעמם לך בעבודה, לא? חוץ מזה, בעבודה עם קהל אי אפשר לזכור רק את הנחמדים, כי לפי התיאוריה שלי, ברגע שיש מישהו נחמד, מיד אח"כ מגיעים 10 מופרעים (קבר, צהבת בהודו וגינאה המשוונית כמו שכבר אמרתי לך ויש עוד הרבה כמו כאלה שנסעו לקירגיסטן, או לשנזן, סין). המלצת השבוע - לשמוע את פראן שר תחת השפעת הליום
שבוע טוב

The Girl Who

New member
חולי נפש.

ומיכל, אני באמת מתכוונת לחולי נפש. תחת איזו קטגוריה היית שמה אדם שמראה לי את 'האין עין' שלו בלי רשותי? *מתה* התאוריה שלך מאוד נכונה..היחס הוא בערך נחמד אחד ועשרה מופרעים.XD אבל אני מעדיפה להשתעמם בעבודה מאשר לחוות את מה שחוויתי עם האנשים האלו. באמת. זה יותר קיצוני משמיעת קולות.

Logical Harm

New member
די

אני יכולה לבוא לבקר? יש לי כמה משימות לפסיכולוגיה שהייתי אמורה לבצע ב - Hulen Mall פה (לתצפת על אנשים), אבל אצלך נשמע יותר טוב!

The Girl Who

New member
את מוזמנת

תוכלי לערוך אצלינו הרבה תצפיות.
יש לנו חולי נפש, בעלי הלם קרב, אמהות מכות וזקנות ממורמרות בשפע.

למעלה