איך היה השבוע

The Girl Who

New member
איך היה השבוע../images/Emo35.gif

אני עכשיו יודעת שיש כאן אנשים, אז נא לא להתחבא ולהתבייש. ספרו איך היה השבוע, וכמובן נשמח להמלצות בכל עניין שהוא. אני יודעת שאני זקוקה למוזיקה טובה. משהו שאני לא מכירה. סופשבוע טוב

hagayx

New member
אני פה כל יום

פשוט אין מה לכתוב.. אין לי מוסיקה טובה להמליץ לך..כל מה שאני שומע זה להקות בריטיות שאת בטח כבר מכירה! אני מת על Re-Offender..אני נמשך אליו..אני רוצה להתחתן איתו! סתם חחח

uriko

New member
האמת שיש מין תקופת יובש כזו ...

אין שום דבר מרגש במוזיקה העכשויית כמעט בכלל... לכן נחשוב על העתיד, מה מתבשל...? אלבום חדש של טראוויס כמובן אלבום חדש לאואזיס אלבום חדש לסופרגראס... יש עוד משהו חשוב ששכחתי...? :)

hagayx

New member
אלבום חדש לאואזיס?

זה מפתיע
מתי האלבום החדש של טראוויס אמור לצאת בערך?

uriko

New member
לגבי אואזיס אני חושב שזה יהיה לקראת מאי יוני

לגבי טראוויס אין לי שמץ, מצד אחד הבנתי שהם רק התחילו להקליט. מצד שני הם ביצעו את כל / רוב האלבום בהופעה לפני חודש אז לך תבין... אני מהמר על הקיץ... נראה שהם הולכים על אלבום מהיר שכזה....

The Girl Who

New member
לא ידעתי שאואזיס מוציאים אלבום...

ולגבי טראוויס, אין ממש מושג מתי הם מוציאים את האלבום. רוב החומר כבר מוכן אבל תמיד צריך לחכות בסבלנות לפחות עוד חצי שנה.

sok777

New member
הנה הזמנה אמיתית (להכנס !)

היי! פורום אואזיס מזמין אתכם לבוא ולהצטרף אלינו בפורום מס' 1351 לדיונים מעניינים ומגניבים, פעילויות מצחיקות ומגוונות, לשמוע קצת על הלהקה .. נשמח לקבל אנשים חדשים לקהילה הצנועה והאיכותית שלנו. אחרי הכל, אם אתם שומעים אואזיס בטוח שגם אתם איכותיים !
אז אם אתם אוהבים את אואזיס או רוצים להכיר או שפעם אהבתם ונזכרתם בהם או אפילו סתם, אתם יותר ממוזמנים להכנס, לדבר, לקרוא ולעשות כיף.
בקרוב גם הלהקה, למי שיודע ומי שלא, עומדת להוציא אלבום חדש ! את אלבום הסטודיו ה-7 שלה ! מדובר על אלבום שהולך להיות מפוצץ בדיוק כמו 3 האלבומים הראשונים והחזקים של הלהקה שהביאו אותה לפסגת העולם ולקצב מכירות אדיר בכל רחבי העולם. אז בואו ותציגו את עצמכם בפורום של הלהקה האגדית והאיכותית ממנצ'סטר, בריטניה. מחכים לראות אתכם, פורום אואזיס.

hagayx

New member
תכין הזמנה אחת כזאת לפורום של טראוויס

הוא באמת זקוק לאנשים..

The Girl Who

New member
גם אם אני מכירה...

אני אולי לא מכירה את הלהקות מספיק לעומק.:) Re Offender...שיר שתמיד מתחשק לי לשמוע.

למעלה