איך היה השבוע

The Girl Who

New member
איך היה השבוע../images/Emo35.gif

אהמ, כן, אז שתפו את כולנו מה היה הטוב הרע וההמלצה לשבוע זה.
ושיהיה סוף שבוע נעים

graceless lady

New member
הפעם אני מתחילה...

הטוב- *חושבת*.... קיבלתי ציונים ממש טובים בבגרויות... הרע- השכנים שלנו החליטו לחגוג משו (יומולדת\ אירוסין\ חתונה) ממש מתחת לבית, והם עשו את זה עד 1 בלילה (עם מוזיקה בפול ווליום והכל...) 4 ימים ברציפות (מזל שאני בחופש). המלצה- לישון והרבה... קראתי לאחרונה ספר של הירוקי מורקמי וממש אהבתי (קראתי אותו ברוסית אז אני לא סגורה על השם העיברי)... מומלץ לנסות...

The Girl Who

New member
המממ

כל הכבוד על הבגרויות
איך יש כבר תוצאות?... 4 ימים ברציפות...מעניין מה זה היה. אני רגילה לשכנים מתהוללים ושיכורים שמפריעים כל הלילה עד הבוקר.
ועכשיו זה חופש גדול בשבילם אז הם סתם מפריעים.:S יש תכנוני חו"ל?

graceless lady

New member
זה רק

בשביל המועד ב' באנגלית ובמתימטיקה...את שאר הציונים עוד לא קיבלתי (אבל לפחות לא הייתי צריכה לעשות מועד ב'
). האמת היא שעכשיו השכנים אפילו תלו זרים וסרטים לבנים בכל המדרגות... אז אני מנחשת שזאת חתונה ... ממש משתתפת בצערך...
הכי רחוק שהתקציב שלי יקח אותי זה אילת...אבל רק בחורף
.

The Girl Who

New member
ארבעה ימים חתונה...../images/Emo12.gif

לפחות אנשים מוצאים להם סיבות לחגוג. תודה...
אני מכירה את המצב.:\ חסכתי לי קצת כסף אבל הוא הולך להיעלם כ"כ מהר ובטח לא יספיק לכלום :( אבל זה לא נורא, העיקר שאת בחופש אחרי כל הלימודים האלו 12 שנה.^^

The Girl Who

New member
וול,

הטוב, אני מובטלת. הרע, אני מובטלת.
אז יש קצת חופש בכל מקרה...גם הספקתי להיות בהופעות טובות השבוע, או שזה היה כבר שבוע שעבר? אניוואי, הלכתי להופעה של הבנות נחמה, והן ממש ממש טובות. חשבתי שאם סי קרולינה וסגנון הרגאיי לא ממש בשבילי, אבל יחד שלושתן באמת מעולות. שרות מדהים.
אני ממליצה. הייתי גם בהופעה של רונה קינן יחד עם הלהקה שלה (סוף כל סוף לא עוד הופעה אקוסטית) וגם היה מעולה. בשתי ההופעות יצא שישבתי ממש על הבמה...הייתי תקועה להן בפרצוף, כנ"ל גם לרונה. היה מגניב.^_^ עוד המלצה? לאחרונה חזרתי טיפה לשמוע את אביתר בנאי..."עומד על נייר", האלבום האחרון שלו מאוד מיוחד. בינתיים אני גם ממשיכה טיפה לשמוע את רופוס וויינרייט, גם כן מומלץ.

sok777

New member
אמ

הטוב - חופש :) הרע - חופש די מעפן :\ המלצה? תטוסו. זה מה שאני עושה השבוע!

Galadriel 3000

New member
אני לא זוכרת מה קרה ספציפית השבוע,

אני רק זוכרת שהוא היה מעולה. ראיתי שרק 3 (עם חבר שלי) שרפתי מחברות (עם חבר שלי וחברות שלי) ביליתי עם חבר שלי כל פיסת זמן מיותר כי הוא מתגייס בסוף החודש. הרע? צברתי ה מ ו ן שעורים לפסיכומטרי שאני צריכה להשלים את רובם ביום אחד. המלצה- האלבום אול אמריקן ריג'קטס של אול אמריקן ריג'קטס.

The Girl Who

New member
../images/Emo13.gif

בהצלחה בפסיכומטרי!
לי אישית קשה לחשוב איך אפשר ללמוד אליו אחרי כל הבגרויות. אבל זה רק אני, ואני בטלנית.
לך יש כבר תאריך גיוס? ושמחה שהיה לך שבוע טוב עם חבר שלך.:]

The Girl Who

New member
ראיתי בטלוויזיה היום את Selfish Jean!

וגם שמעתי את סייד הבוקר ברדיו. זה עשה לי כ"כ חשק לשמוע את האינויזבל בנד, מלא זמן לא שמעתי את האלבום. עשה לי טוב.

למעלה