איך היה השבוע

The Girl Who

New member
איך היה השבוע../images/Emo35.gif

שתפו בטוב, הרע וההמלצה. תמונה כמובן תתקבל בברכה.:) סוף שבוע נעים

The Girl Who

New member
אני אתחיל.../images/Emo13.gif

הטוב, נהניתי מאוד משיעור איטלקית היום...היה משעשע.XD בכלל, היה שבוע די מצחיק בעבודה, אנשים משוגעים. הרע, היה גם שבוע מאוד מעייף בעבודה...כ"כ חם ולא ממש נחמד לעבוד ככה כל יום.:\ ההמלצה, האלבום: He Has Left Us Alone But Shafts Of Light Sometimes Grace The Corner Of Our Rooms... של הלהקה A Silver Mt. Zion והממ גם ראיתי את השלישי של שודדי הקאריביים, ואני לא יודעת למה כ"כ קטלו אותו. אני נהניתי.

The Girl Who

New member
אני...

מלצרית, ולומדת איטלקית במכון דנטה אליגיירי. רק קורס שנתי בינתיים...בקרוב מסיימת אותו.

o0Invisible0o

New member
איפה המכון הזה נמצא?

כמה עולה שנת לימודים שם? וכמה שעות בשבוע את לומדת? סורי על כל השאלות, פשוט חיפשתי ללמוד איטלקית ולא מצאתי מסגרת מתאימה שתשתלב עם הצבא.><
ואין לך רקע באיטלקית? ואת מסתדרת? ולמה בכלל החלטת ללמוד איטלקית?
[כן, מגוחך שאני שואלת כ"כ הרבה שאלות.
מקווה שלא אכפת לך לענות..]

The Girl Who

New member
אני שמחה לענות...../images/Emo6.gif

זה בירושלים אבל... זה המכון הרשמי של הקונסוליה האיטלקית, כך שרמה גבוהה מובטחת.
בעיקרון אני לקחתי רק שנת לימוד מקוצרת של שיעור אחד בשבוע (שעה וחצי), למרות שיש מתקדמים יותר נדמה לי של פעמיים ויותר בשבוע. אבל אני יודעת שהספקנו בשנה אחת ללמוד הרבה, ואפילו עקפנו את הקבוצה של שנה שנייה שם. לא, לא היה לי שום רקע באיטלקית, רק אהבה לשפה ולתרבות, ואני משערת שאני די מסתדרת...פחות עם הדיבור, שחייבים לתרגל הרבה, ואני טיפה מתביישת...
חשבתי גם על העתיד הרחוק, ועל חלום שתמיד היה לי, ללמוד אמנות באיטליה..אז הממ מי יודע, אולי אני אשתמש בזה פעם.
תתייעצי איתי.
אני אשמח לעזור עם כל שאלה. את יכולה גם לפנות אליי במסרים כמובן^^

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

טוב- היו כלמיני. היה לי שבוע נחמד סה"כ..אתמול קניתי מלא גופיות לקיץ.
רע- סתם תחושה כזאת שאין לי ממש חברות/חברים/חבר'ה/חבר וכו'. קצת מרגישה לבד. המלצה- אני רק באמצע, אבל באמת שהספר "האפיפיורית יוהנה" פשוט מצויין!
תכף נגמר הסופ"ש, כמה עצוב.

The Girl Who

New member
אההה...

אני מבינה את הרגשתך.....
*חיבוק* וכן...סוף השבוע הזה עבר כ"כ מהר.
בלה. השבוע מתחיל מוקדם מדי.

למעלה