איך היה הקורס (שלב ב) ?

איך היה הקורס (שלב ב) ?

אני יודע. רציתם לשאול. לא היה זמן. החתול שפך את החלב. הכביסה בדיוק גמרה להתיבש.... בקיצור - אני נהנתי. למדתי הרבה. דגש על כניסה לסיבוב, שמירה על הגז (דרייב בשפתו של גידי), מבט רחוק החוצה וכיוצא בהללו. מומלץ מאוד מאוד. חוצמזה היו איתי הדובר (איזי), הירושלמי (ספייק) ומיטקה גם. נ.ב. - תודה מיוחדת לשדון על העצה הטלפונית. נ.ב. 2 - שדון - גידי רואה עת זה כאתגר אישי להביא אותך לקורס.....

ספייק ®

New member
היה ענק ../images/Emo45.gif

דבר ראשון - באתי בראש של "יום כיף" וזה אכן היה כך, כיף לא נורמלי - את הנאת הרכיבה הצרופה שחוויתי היום כמעט אי אפשר לתאר במילים, פשוט הצלחתי להביא לידי ביטוי את כל יכולות הרכיבה שרכשתי עד כה, כמובן ובעיקר את כל הכללים שלמדנו בשלב א´. אפרופו שלב א´, כשאתה לומד במגרש את כל הטכניקות, למרות שמסבירים לך ומסבירים לך היטב ולמרות שאתה אפילו מבין למה מדוע ואיך, עדיין כאשר אתה יוצא אח"כ לכביש הציבורי ומנסה ליישם את הנלמד, לא אחת אתה נתקל בכל מיני מצבים לא כל כך סטריליים שמבלבלים אותך ו"מפריעים" לך לבצע את כל מה שאתה מתכנן וזה בדרך כלל 99% אחוז מהזמן, האחוז הנותר הינו בשתיים בלילה בכביש בודד ושם זה כבר לא חכמה גדולה - כי מה הרווחנו? בשלב ב´ אפשר לומר הבאנו את כל הטכניקות שלמדנו לידי מיצוי כמעט מקסימלי והפעם "על אמת" (אינבדואלי לכל אחד ואחד כמובן ברמתו הוא), תנועה במבנה, תנועה בטור, פניות עם מכשולים, עקיפות נכונות, כניסות נכונות לפניה תוך בחירת קו פניה נכון והצמדות אליו, עד כמה המבט חשוב ועוד ועוד. מלבד ההרגשה הנפלאה של תחושת המיצוי הזאת, הרגשתי שסוף סוף נפלו לי בראש כל האסימונים באשר ליישומם של הטכניקות בכביש הציבורי (אני כבר לא טלפון ציבורי יותר, מספיק להתקשר, נגמרו האסימונים
) את ה"פינלה" ביצענו איזי ואני ברכיבה משותפת לבירה, מדורגת כמובן וחלק מהדרך בצורה עוקבת, ההשתלבות בתנועה, הבנת הפניות בדרך (ואז גם לא מפחדים מהן יותר אלא משתמשים בהן נכון), עמידה על הגז כל הזמן, שימוש מינימלי בבלמים (אני חושב שחוץ מפעם אחת שאיזה מישהו "סגר" עליי בצפירה חדה, לא השתמשתי בבלמים בכלל עד ירושלים, השתמשתי באצבע המרכזית
) ביצועים ספורטיביים בעליל עד כמה שניתן לסחוט משני KLE-ים ... פשוט בשתי מילים - רכיבה נכונה! מילה טובה על המדריכים שהפגינו שליטה ובקיאות מצויינת פלוס יכולת הסברתית גבוהה במיוחד, אני ומיטק´ה היינו בקבוצה של דני, קיבלנו פידבקים נכונים ו-ל-א מיותרים, כמו גם "כל הכבוד"-ים על ביצועים כדבעי. זהו, הקורס הזה מומלץ בחום לכל רוכב באשר הוא, ניתן בהחלט לומר שהקורס על שני חלקיו עשה ממני תוך זמן קצר ביותר רוכב הרבה הרבה יותר טוב. כמובן שאסור לנוח על זרי הדפנה ואם לא מתרגלים אז שוכחים, זו מן סקלה "רמתית" כזו שאין אפשרות לעמוד בה יציב בנקודה קבועה, או שעולים בה או שיורדים, כרגע אני מרגיש במגמת עליה משמעותית ואני מתכונן להמשיך ולשמור על המומנט. שלכם, ספייק, גישן, מפורט מספיק?

כן, אם כי ניתן היה להוסיף פרטים על

המסעדה שבה אכלנו בסוף היום. סתאאאם. הנקודה היחידה שחבשתי עליה כעצעת יעול לגידי ונעריו היא להפוך את הסדר במהלך היום ולתת למודרכים להוביל את הקבוצה בקטע האימון. זה אחרת כשאתה בוחר את נקודת ההטיה ולא מחקה את המדריך. עם כל הכבוד למראות - במבט קדימה המדריך יראה את הביצוע שלך הרבה יותר טוב מאשר באמצעות המראות.

גחחח...

הרגיז אותך גידי...אהה ? שדוני , אני דווקא חושב לעשות את הקורס..אם לא בשביל להוריד חלודה ממה שאני זוכר מהקורס הקודם אז לפחות לעשות זאת יותר בסגנון של "רכיבת מבחן" ..לפחות את שלב א´..(רק מאיפה אני מביא את הסכום הזה ?!!?)

מאומן!

כנ"ל. אחרי פעמיים קורס א´ - ולאחר שאגיע לרמה המינימאלי הנדרשת (לדעתי) על הכלי הנוכחי - פעם שלישית. בעצם, קורס לריענון פעם בשנה - שנה וחצי נראה לי ממש לענין, ובכל פעם יש מה ללמוד\לתקן. מבוגר הקורס שמודה לגידי וסטף יום-יום.

JonnyBoy

New member
שדון, לצורך הוויכוח, ../images/Emo13.gif

האם היית הולך לקורס עם הוא היה מוצע לך בחינם?

ספייק ®

New member
אני מאמין שכן ...

אם גידי ישלם לו גם כן את דמי יום העבודה שלו! פחחחח ...
למי שלא יודע - השדון עובד בתחום חשוב מאוד ועתידני שישנה את מפת העולם לנצח נצחים ...
ספייק.

../images/Emo3.gif

כן...ללא ספק הייתי הולך... אני חוזר וטוען בפעם המי יודע כמה... גידי יודע לרכב טוב, יודע להדריך טוב.... עוזר ומשפר את פני הרכיבה במדינה, ללא ספק או עוררין. עכשיו נשאלת השאלה עד כמה... ראבאק, מה קשה להבין בזה ??? טוחנים את זה שמונים מיליון פעם.... אני טוען שמה ש-א-נ-י אקבל בקורס הזה... לא שווים את ה-1100 ש"ח. נקודה. אני, אני, אני... לא אף אחד אחר !!!! גם בעלות של חצי הייתי שוקל את זה !!!! אני...א-נ-י... מתוך הכרות ומידע שאספתי על הקורס, בדיוק כמו שאספתי מידע על קורסים אחרים שעשיתי בחיי (ולאו דוקא ברכיבה, אלא ממש כל קורס) אז התברר לי, במיוחד אחרי מה שראיתי, שע-ב-ו-ר-י הקורס אינו משתלם, פשוט, קל להבנה, חד וחלק !!!! יש מבין סוף סוף ???? קאפיש ?? אפשר לסגור את הנושא הזה, לשים מאחורינו ולהמליץ בחום מפי כל, כפי שהיה נהוג עד עתה, לכווווולם ללכת לקורס... ממש לכוווולם... ולו רק כדי שכולכם תהיו רגועים ושקטים ותעזבו אותי בשקט ?????? אפשר ???? תודה !!!!!
השדון

Easy_Rider

New member
אני מבין שמתקני בזק עוברים הסבה ?

למסלולי מרוצים ... אפשר להצטרף ?

ספייק ®

New member
מפליא שאתה עוד זוכר את זה ../images/Emo6.gif

אגב, ביררת כבר לגבי הסוכן שאת שמו נתתי לך? (007 להזכירך ...) ספייק.

למעלה