הוו.. היה מעייף כואב לי הראש אבל סיימתי את הצום ללא שתייה או מאכל בפי
S Sim§ MaN New member 13/10/05 #8 הוו..../images/Emo9.gif היה מעייף כואב לי הראש אבל סיימתי את הצום ללא שתייה או מאכל בפי
N nofnof12 New member 13/10/05 #10 לא צמתי../images/Emo70.gif כי זו שנה אחרונה שלי שאני לא חייבת לצום ורציתי לנצל אותה כדי לצאת הרבה מהבית להיות עם חברות לרכב על אופניים...
לא צמתי../images/Emo70.gif כי זו שנה אחרונה שלי שאני לא חייבת לצום ורציתי לנצל אותה כדי לצאת הרבה מהבית להיות עם חברות לרכב על אופניים...
ש ש ק ד וש New member 14/10/05 #16 גם שלי!! תבינו,אני רק בת 10!!! וכולם מזה היו גאים בי שעשיתי את זה!.. וזה היה קל מאוד! וגם קצת משעמם..! אה ו-אח שלי נתן לי 20 שקל על זה שצמתי!.. חח
גם שלי!! תבינו,אני רק בת 10!!! וכולם מזה היו גאים בי שעשיתי את זה!.. וזה היה קל מאוד! וגם קצת משעמם..! אה ו-אח שלי נתן לי 20 שקל על זה שצמתי!.. חח
S Sim§ MaN New member 14/10/05 #19 נצ"לש../images/Emo9.gif משהו שעשיתי בפוטושופ נכון הדיסק של הילארי "מוסט וואנטד" אז לקחתי את העטיפה וכתבתי את השם שלי והדבקתי תמונה של העיניים שלי. חח..זה התמונת צג שלי במסנג'ר מה דעתכם? (C)כל הזכויות שמורות לי!
נצ"לש../images/Emo9.gif משהו שעשיתי בפוטושופ נכון הדיסק של הילארי "מוסט וואנטד" אז לקחתי את העטיפה וכתבתי את השם שלי והדבקתי תמונה של העיניים שלי. חח..זה התמונת צג שלי במסנג'ר מה דעתכם? (C)כל הזכויות שמורות לי!
O olsen cool New member 14/10/05 #20 בשיא הכנות../images/Emo12.gif אל תעלב אבל..... של הילארי יותר יפה אבל זה נחמד
S Sim§ MaN New member 14/10/05 #21 חח..באמת?! וואלה חשבתי שאני יותר יפה סתעם. לא היה כוונה להראות יותר יפה רק רציתי לעשות את זה כי זה מגניב.
חח..באמת?! וואלה חשבתי שאני יותר יפה סתעם. לא היה כוונה להראות יותר יפה רק רציתי לעשות את זה כי זה מגניב.
C candy chick New member 15/10/05 #25 חמוד... ../images/Emo152.gif יש לך עיניים יפות.. והרעיון ממש מגניב!
נ נסיכת pop New member 16/10/05 #32 וואי זה ממש מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif ויש לך עינים מדהימות
B Broken Smile1 New member 15/10/05 #26 אני פעם ראשונה שצמתי עד הסוף, והיה לי כאב ראש ענקי . היה די נחמד בשביל פעם ראשונה, מלא צחוקים עם המשפחה וטיול לילי עם חברות, אפשר להגיד שהיה חביב .
אני פעם ראשונה שצמתי עד הסוף, והיה לי כאב ראש ענקי . היה די נחמד בשביל פעם ראשונה, מלא צחוקים עם המשפחה וטיול לילי עם חברות, אפשר להגיד שהיה חביב .