אתן כתבתם הרבה דברים שמוכיחים
שאתן לא מכירות כ"כ את החיים הדתיים. קודם כל בקשר ללבישת בגדים שחורים, רק החרדים לובשים בגדים שחורים, הדתיים לאומיים מתלבשים כרגיל (עם תוספות של כיפה וציצית) וההבדלים בין הדתיים לאומיים לבין החרדים הם עצומים, מדובר בשתי זרמים נפרדים לגמרי, עם רבנים שונים ואורח חיים שונה. אני למדתי תמיד בבתי ספר דתיים. בהתחלה ההורים שלי שלחו אותי לשם בגלל הרמה של התלמידים, שהיא בד"כ גבוהה יותר מהרמה של הבתי ספר החילונים, אח"כ אני כבר הפכתי לאדם דתי אז זה כבר היה טבעי מבחינתי. מכיתה ז' עד יב' למדתי בישיבה תיכונית כך שאפשר להגיד שאני יודע בערך מה קורה בעולם הדתי. היום אני פחות דתי אבל עדיין אני מאוד מעריך את הציבור הזה. ולדעתי האישה החילונית יכולה רק לקנא באישה הדתית מבחינת היחס של הגבר הדתי לאישה הדתית אדם שלא מכיר את הציבור הזה יכול לחשוב שהגבר הוא המרכז במשפחה והאישה היא סה"כ דבר שולי בגלל שהאישה לא עולה לתורה או יושבת בנפרד מהגבר בבית כנסת. אבל זה בכלל לא נכון, האישה מחוייבת לשמור נגיעה מגברים שאינם מהמשפחה שלה, דבר שמוסיף לה כבוד, בציבור הדתי (האמיתי כן.. אני לא מדבר על הדתיים לייט) לא תמצאו בנות מסכנות שמנוצלות מינית ע"י גברים, בנות שמחפשות תשומת לב ונופלות קורבן לגברים.. גם מעט מאוד בגידות תמצאו, היחס הכמעט אפלטוני הזה בין גבר לאישה, שבעצם יוצאים שנה- שנה וחצי בלי בכלל שהגבר נוגע באישה גורם לאהבה אמיתית ביניהם. אהבה שציבור חילוני לא יכול להבין.